Ważny od: 21 lip 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówienia oraz szybką dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo pomocna, profesjonalna i uprzejma. Jakość produktów, w tym długopisów, piór i grawerunków, jest często chwalona za staranność wykonania i elegancję. Personalizacja i wykonanie grawerów są przeważnie oceniane bardzo wysoko. Opakowanie produktów uważane jest za estetyczne i dobrze zabezpieczone. Część klientów zwraca uwagę na przejrzystość strony oraz łatwość zakupu. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Pojedyncze uwagi dotyczą także dopasowania wzoru grawerunku oraz jakości pudełek. Niektórzy sugerują poprawę funkcjonalności i przejrzystości serwisu internetowego.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieparkersklep.com
Swietny serwis, szybka dostawa, polecam.
Zestaw prezentowy pióro i zegarek
Świetny produkt
Zdecydowanie polecam