strefaloft.pl

Opinie łącznie (269) Opinie (269) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko. Użytkownicy doceniają miły, profesjonalny oraz szybki kontakt ze sprzedawcą. Wygląd lameli i paneli jest bardzo często chwalony jako estetyczny i zgodny z oczekiwaniami. Klienci zauważają dobre, solidne zabezpieczenie paczek, co zapewnia dotarcie produktów w nienaruszonym stanie. Doceniana jest także możliwość docięcia produktów na wymiar oraz indywidualne podejście do zamówień. Obsługa klienta jest pozytywnie oceniana jako miła, profesjonalna i pomocna w rozwiązywaniu problemów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o różnicach kolorystycznych lub drobnych uszkodzeniach produktów.

Opiniestrefaloft.pl

Szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczony towar, panel zgodny z opisem, warty polecenia, to moje kolejne zamówienie i na pewno nie ostatnie.
Lamele są bardzo dobrze wykonane. Są twarde, więc wycinanie pod kontakty nie takie łatwe 😁 kładzie się je bardzo łatwo i efekt jest świetny. Jedynie do czego mogę się przyczepić to że próbka była całkiem inna niż gotowy panel, ale na próbce jest informacja że moze się różnić, zamówiłam praktycznie od razu i nie zapytałam czy będzie identyczny i z jednej partii produkcyjnej, więc jak zamawiacie próbkę polecam przed zakupem o to zapytać i ustalić, aby nie było zaskoczenia, bo każda partia produkcyjna może się różnić od siebie. Mimo wszystko jest pięknie 😍 polecam.
M S
Marcin S.
Łodzkie
Super Lamele. W marketach są płytkie i takie nijakie. Zamówione lamele pięknie wykańczają wnetrze. Polecam. Bardzo latwy montaz i super obsluga. Podejscie do jlienta profesionalne- pomimo oszodzonego jednego panela, zostal wyslany dodatkowy. POLECAM!!! Naprawde warto.
Kontakt perfekcyjny, wysyłka zakupionych lameli expresowa ale najwazniejsze ze jako jedyni chcieli pociąć lamele na filcu na określony nietypowy wymiar i nie chcieli za to ani złotówki. Wszystko pieknie zapakowane. Nic dodać nic ująć...Brawo! Polecam !!!
Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony jakością, wykonaniem , oraz wyglądem zamówionego towaru , miałem dużo obaw ale gdy otworzyłem paczkę wszelkie watpliwosci się rozwiały..na koniec jeszcze napisze że mimo skromnego zamówienia kontakt i wszelakie informacje od sprzedawcy były przekazywane w bardzo miły i profesionalny sposób.... oby więcej takich firm świadczących wszelakie usługi. Dziękuję.
Szybka wysyłka towaru, strona sklepu przejrzysta i łatwa w użytkowaniu
Polecam z czystym sumieniem. Towar jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu poglądowym. A paczka zabezpieczona wzorowo.

Dostawa dramat, towar dobrej jakości

Towar dobrej jakości. Ale czarę goryczy przelała firma kurierska z której korzystacie. Płacę za przesyłkę prawie 100zl, i ten "pier" kurier nawet tych lameli nie wyniesie z samochodu. Muszę fatygować żonę, która jest w ciąży, żeby to zniosła z samochodu, bo gnoj mówi że jemu za to nie płacą. I wyjasnicie to z kurierem, bo gnoja i tak ....

Lamele bardzo dobrej jakości

Zamówienie przygotowane w pół godziny, a po godzinie zostało wysłane. Dodam, że zamowienie było indywidualne, pod wymiar (lamele złote). Towar rzeczywiście na super, twardym i mocnym filcu. Pewnie będę wracał po kolejne lamele.
Szybka realizacja, jakość produktu zgodna z opisem, dodatkowo otrzymalam panel w odcinkach jakie chciałam, dziekuje i pozdrawiam :-)
Super, jestem bardzo zadowolona

Dobra jakość

Szybka dostawa, duży wybór, dobra jakość