fugi.pl

Opinie łącznie  (750)Opinie (609) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, bezpieczne i profesjonalne zapakowanie przesyłek. Klienci chwalą łatwy, szybki i profesjonalny kontakt ze sklepem oraz obsługą klienta. Wiele opinii wyraża zadowolenie z atrakcyjnych, konkurencyjnych lub lepszych niż u konkurencji cen. Klienci doceniają profesjonalną, sprawną i rzetelną obsługę oraz wysoki standard realizacji zamówień. Klienci są bardzo zadowoleni z miłej, pomocnej i uprzejmej obsługi pracowników sklepu.

Opiniefugi.pl

Skuteczne odświeżanie fug

Malowanie gąbeczką przy opakowaniu nie jest efektywne. Wylaliśmy zawartość opakowania na talerzyk, okleiliśmy płytki taśmą malarską i pomalowaliśmy fugi (po wcześniejszym umyciu z użyciem preparatu Ultracare Keranet Easy) zwykłym pędzelkiem 2-3 razy. Fugi wyglądają jak nowe.

Super firma

Jestem bardzo zadowolony z usług Waszej firmy. Czuć że każdy klient jest dla was ważny. Mega miła obsługa oraz szybkość realizacji, a także możliwość odbioru osobistego na życzenie klienta. Ceny lepsze jak w innych miejscach. naprawdę wszystko super.

Ekspresowa dostawa - polecam

Zamawiałem kilkukrotnie i za każdym razem była to chyba najszybsza dostawa ze sklepu internetowego z jaką miałem do czynienia. Wszystko bezpiecznie zapakowane więc jak dla mnie - rewelacja

No jest dobrze, dobrze robią, jest git

Bardzo sprawna obsługa, towar dobrze zapakowany, strona internetowa czytelna, zapewnia wyczerpujące informacje, a dodatkowe wątpliwości szybko rozwiązane na infolinii. Polecam!
Fuga i silikony Mapei OK. Pytanie, co było powodem owinięcia stretchem każdej tubki z silikonem i każdego opakowania z fugą osobno? Dostawa też OK, tylko kurier wrzucił paczkę 20kg do górnej szafki w paczkomacie - niskorosła osoba miałaby z tym problem.
Firma profesjonalna, kontakt bardzo dobry. Wysłali moje zamówienie o 13:50 mimo że wysyłkę tego samego dnia mają do 13. Niestety zostało mi trochę fugi ale zwrot też bezproblemowy. Co do samej jakości fugi to nie ma żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam Piotr
Zamówione i dostarczone. Dobrze spakowane - każdy produkt zabezpieczony. Polecam
Szybko dostarczona i porządnie zapakowana przesyłka. Miła obsługa. Prezent w postaci kuponu rabatowego. Super!
Nałożyłem dwie warstwy na czarne fugi i ładnie przykryło, poczekamy kilka dni do pierwszego mopowania,mamy nadzieję że nie zejdzie

Regenerator fug

Przesyłka dotarła bardzo szybko, jeszcze nie zabraliśmy się do renowacji fug. Dziękuję ślicznie za prezencik w postaci odmrażacza do szyb, jest na czasie. Przesyłka super zapakowana. Polecam zakupy w tym sklepie.

Kolorowo

Szybka realizacja, porządne fugi i sylikonu w wielu kolorach - można szaleć!
Sklep realizuje zamowienia błyskawicznie. Towar bardzo dobrze opakowany.
Dziękuję za realizację zamówienia. Wszystko jest bardzo dobrze.
Szybka sprawna dostawa, cena lepsza niż w marketach :)
Bezproblemowe zamówienie, ekspresowa wysyłka, bdb. Kontakt
Super obsługa szybka wysyłka polecam
Towar zgodnie z zamówieniem i szybko przesłany.
Szybko sprawnie dostarczone zamówienie.
Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa.
Szybka dostawa i bardzo dobra cena