Opinie łącznie (979) Opinie (670) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 gru 2024

fugi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia sposób zapakowania i zabezpieczenia przesyłek. Doceniany jest profesjonalizm, miła i sprawna obsługa oraz dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i spełniające oczekiwania użytkowników. Dodatkowo, zamówione produkty są zgodne z opisem i spełniają deklarowane właściwości. Klienci pozytywnie oceniają łatwość i konstruktywność kontaktu z obsługą sklepu.

Opiniefugi.pl

Wszystko OK, polecam

Wszystko przebiegło sprawnie, szybka wysyłka do paczkomatu InPost, towar odpowiednio zapakowany, zgodny z zamówieniem.

Błyskawiczna dostawa.

Tak szybkiej dostawy nie spodziewałem się. Niecałe 24 h (dzień przed planowanym terminem). Towar solidnie i bezpiecznie zapakowany. Polecam.
Produkt dostarczony został bardzo szybko. Spełnił moje oczekiwania, fuga odzyskała kolor. Polecam wszystkim, którzy chcą dokonać renowacji fug.
Fugi cementowe zostały dostarczone, przesyłka dobrze zabezpieczona. Jestem zadowolony

Skuteczne odświeżanie fug

Malowanie gąbeczką przy opakowaniu nie jest efektywne. Wylaliśmy zawartość opakowania na talerzyk, okleiliśmy płytki taśmą malarską i pomalowaliśmy fugi (po wcześniejszym umyciu z użyciem preparatu Ultracare Keranet Easy) zwykłym pędzelkiem 2-3 razy. Fugi wyglądają jak nowe.

Super firma

Jestem bardzo zadowolony z usług Waszej firmy. Czuć że każdy klient jest dla was ważny. Mega miła obsługa oraz szybkość realizacji, a także możliwość odbioru osobistego na życzenie klienta. Ceny lepsze jak w innych miejscach. naprawdę wszystko super.
Świetny produkt. Po zastosowaniu fuga przestała być wyraźna i nie tworzy efektu siatki.
Dziękuję bardzo. Wszystko bardzo dobrze zapakowane i szybko dostarczone.
Bardzo szybka wysyłka. Nastepnego dnia od zamównienia towar byl u mnie w domu. Jeste. Bardzo zadowolony
Szybko, zgodnie z opisem, bez żadnych problemów. Polecam!
Wszystko ok. Szybko,solidnie. Polecam

Ekspresowa dostawa - polecam

Zamawiałem kilkukrotnie i za każdym razem była to chyba najszybsza dostawa ze sklepu internetowego z jaką miałem do czynienia. Wszystko bezpiecznie zapakowane więc jak dla mnie - rewelacja
Szybka wysyłka oraz dobrze zabezpieczony towar.
Dostawa bez żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem.
Szybko i sprawnie i z kuponem rabatowym :)
bardzo dobry i konstruktywny kontakt telefoniczny, duży wybór materiału, błyskawiczne przygotowanie do odnioru. Polecam !
Szybki termin realizacji zamowienia. Proste i skuteczne opakowanie. Bon z rabatem na kolejne zakupy.
Szybko, sprawnie i bez problemowo
sposob zamowienia i szybkosc realizacji

Na plus

Szybka dostawa, sprawna obsługa

fugi.pl

Od 1998 roku firma Mazur jest autoryzowanym dystrybutorem produktów MAPEI, lidera w branży chemii budowlanej. Oferujemy szeroką gamę materiałów budowlanych – fugi, silikony, zaprawy, hydroizolacje i i...