Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość desek oraz innych produktów. Większość klientów podkreśla bardzo szybką, sprawną lub ekspresową dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo pomocna, profesjonalna i uprzejma, co zachęca do ponownych zakupów. Dodatkowo użytkownicy wyrażają pozytywne opinie o łatwości montażu. Niektórzy sygnalizują drobne niedociągnięcia produktów lub brak wyboru kolorów. W pojedynczych przypadkach pojawiają się opóźnienia w dostawie. Klienci czasem wskazują także na drobne trudności z dopasowaniem elementów podczas montażu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegumitaras.pl
Bezproblemowa realizacja
Terminowa realizacja zamówienia, płyny (oleje) dobrze zabezpieczone do transportu. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu gumitaras.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i pozdrawiamy.
Bardzo dobra jakość i łatwy montaż. Wymiary desek są idealne. Jestem zachwycony zarówno procesem, jak i efektem końcowym. Polecam!
Super wszystko. Szybka dostawa. Piękne deski!!!Polecam!!!
Sprawdzony olej do moich desek
Szybka realizacja zamówienia
Jakość super, wygląd i jakość bardzo dobra
Sugeruje poprawić działanie strony internetowej, prędkość odpowiedzi wymaga sporego samozaparcia przy składania zamówienia.
Dobry sprawdzony produkt
Zakup nie był jednorazowy, już wielokrotnie odwiedzałem sklep. Jak zawsze obsługa - klasa