Opinie łącznie (3945) Opinie (1517) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 3 mar 2022

aquaspeed.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Produkty i materiały są często oceniane jako bardzo wysokiej jakości i trwałe. Klienci doceniają profesjonalną, sprawną i pomocną obsługę na każdym etapie zakupów. Kontakt ze sklepem i komunikacja są oceniane jako szybkie, sprawne i przejrzyste. Wielu klientów podkreśla dobre dopasowanie rozmiarów i wygodę produktów. Klienci pozytywnie oceniają prostotę i sprawność procesów zwrotów. Ceny produktów są opisywane jako bardzo korzystne i przystępne w stosunku do jakości. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o rozmiarówce oraz pojedyncze opóźnienia w procesie zwrotów.

OpinieSklep pływacki AQUA SPEED

Wspaniała obsługa zamówienia. Kostium piękny i dobry gatunkowo. Dziękuję ślicznie. Jestem bardzo zadowolona.

Bardzo dobra jakość produktów.

Bardzo szybka wysyłka. Łatwość zamawiania i bardzo dobra jakość produktów godne polecenia.
Świetny sprzęt w przystępnej cenie. Okularki Vortex Mirror jak dla mnie bezkonkurencyjnie najlepsze. Dostawa szybka. Polecam!

wysoka jakość

Wszystko się zgadza, zgodnie z zamówieniem - rozmiar, kolor, wygląd. To drugi kostium od Was i ten sam model, dobrze się sprawuje zarówno na basenie, jak i w jeziorze. Polecam!

Świetny sprzęt

Posiadam zarówno sprzęt do nurkowania jak i pływania. Jest to najlepszy sprzęt pływacki i nurkowy. Nigdy mnie nie zawiódł. Polecam.
Super . Jestem zadowolona. Przyszło na czas . Jakość produktu bardzo dobra

Szybka wysyłka, dobry towar

Szybka wysyłka, ładny strój kąpielowy. Jednak musialam zwrócić bo zamówiłam rozmiar 38 i góra była dobra, natomiast dół był zdecydowanie za mały. Wg mnie majtki od tego stroju powinny mieć roz 34. Dziękuję za współpracę.
Kostium bardzo mi się podoba rozmiar bardzo dobry szybka dostawa polecam wszystkim dziękuję

Okulary korekcyjne pływackie

Wszystko szybko i sprawnie, a okulary są rewelacyjne i w bardzo atrakcyjnej cenie
Podobała mi się szybka dostawa. Otrzymałam towar zgodny z reklamą i w odpowiednim rozmiarze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Podoba mi się wszystko - zakupione towary, szybkość obsługi oraz pełny profesjonalizm. Tak trzymać 👍😁

Expresowy dostawa .

Expresowy dostawa (szok). Świetny jakościowo i kolorystycznie strój kąpielowy. Jestem bardzo zadowolona i będę polecała ten sklep znajomym.

Szybka wysyłka, jakość towaru bardzo dobra! ☺️ Na pewno to nie były nasze ostatnie zakupy w sklepie ☺️
Bardzo szybka realizacja zamowienia. Okularki swietnie przylegaja do twarzy, jeszcze nie testowalam w wodzie, ale wszystko wskazuje na to, ze jest ok
Maska korekcyjna jest świetna! Wspaniale, ze byly zamontowane do niej od razu szkla korekcyjne.
Szybka wysyłka, super strój kąpielowy, dobry materiał, utrzymuje wszystko na swoim miejscu.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, dogodne formy płatności, wybór metod dostawy także bez zarzutu, a przede wszystkim dobrej jakości sprzęt i do tego bardzo ładny. Ceny bardzo korzystne.
Polecam, szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane :)
Witam Państwa. Działacie sprawnie i szybko. Kupiłam u Was kostium kąpielowy Aqua Speed Grace - granatowy i jestem mega zadowolona. Piękny jakościowo i pięknie leży. Rozciągliwy czepek również jest super. Że zwrotami, kiedy rozmiar czasami nie pasuje też nie ma problemów, działacie natychmiast. Ja wybrałam jeden rozmiar mniej. Ale to tylko kwestia sylwetki. Polecam wszystkim bardzo. Jesteście naprawdę Firmą godną zaufania. Dziękuję i szacunek za duży wkład pracy w obsłudze klientów oraz świetną jakość materiałów. Danuta Ł.

Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED

Bardzo dziękujemy za takie ciepłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że kostium Aqua Speed Grace oraz czepek spełniły Pani oczekiwania, a obsługa zwrotów przebiegła bezproblemowo. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości, a klient zawsze był zadowolony i mógł liczyć na szybką pomoc. Zawsze miło nam słyszeć, że jesteśmy firmą godną zaufania. Dziękujemy za polecenie i miłe słowa – to dla nas mega motywacja! Pozdrawiamy serdecznie, zespół AQUA SPEED .
Dobry kontakt ze sklepem, szybka i bez problemowa dostawa.

Sklep pływacki AQUA SPEED

Łączy nas to, że kochamy wodę! Gdy myślisz o pływaniu, to uśmiechasz się i czujesz szczęście? My również, dlatego chcemy być z Tobą, gdy bawisz się i relaksujesz w wodzie, pokonujesz kolejną długość ...