Sklep pływacki AQUA SPEED

Opinie łącznie (3609) Opinie (1379) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę, co jest dla nich jednym z największych atutów sklepu. Regularnie podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów, ich trwałość, wygodę oraz estetyczne wykonanie. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna, życzliwa i szybko reagująca na zgłoszenia. Proces zwrotów oraz wymiany produktów oceniany jest jako bardzo łatwy i bezproblemowy, co podnosi satysfakcję klientów. Klienci często pozytywnie oceniają zgodność rozmiarów z opisem. Ceny produktów są uznawane za atrakcyjne i uczciwe, a opisy produktów w sklepie najczęściej oceniane są jako rzetelne i pomocne. Sporadycznie pojawiają się trudności z kontaktem telefonicznym do obsługi klienta. Zdarzają się także pojedyncze uwagi dotyczące niejasności tabel rozmiarów oraz sugestie ich ulepszenia. Niektórzy klienci sugerują również uzupełnienie opisów produktów.

OpinieSklep pływacki AQUA SPEED

Sklep posiada szeroki asortyment a sprzęt jest dobrej jakości dla dorosłych jak i dla dzieci.

Fajna torba

Spodobał mi się kształ torby , wielkość, kolor. Jestem bardzo zadowolona , polecam.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wnuczka bardzo się cieszy z poncha. Bardzo solidna firma. Polecam wszystkim.
Szybka realizacja. Okularki są świetne. To już 2 zakup tego typu okularów. Obie z córką jesteśmy zadowolone.

Wszystko ok. Produkty zgodnie z opisem. Dostawa bardzo szybko i bez problemów.
Ekspresowa wysyłka, na której bardzo mi zależało i za którą bardzo dziękuję 🙂
Kostiumy bardzo dobrej jakości. Pięknie modelują sylwetkę , a przy tym są idealne zarówno na basen , jak i na plażę.
Bardzo ładny strój kąpielowy, bardzo dobra jakość, szybka realizacja zamówienia :)
Wszystko zgodnie z opisem i bez żadnych zarzutów. Polecam zakupy aqua speed
Usługa szybko zrealizowana, fachowa pomoc ze strony obsługi, polecam

Bardzo polecam

Bardzo dobry kontakt, szybka bezkosztowa dostawa. Sklep zdecydowanie wart polecenia.
Realizacja zamówienia w bardzo krótkim czasie wszystko się zgadzało rozmiar idealny. Polecam tę Firmę
Szybka realizacja, choć zamówienie było robione w weekend. Tym bardzo mnie zaskoczyli.

Super!

Jeszcze co prawda w okularach nie pływałam ale przymierzałam. Pierwszy raz mam okulary do pływania korekcyjne i to rewelacja szczególnie za te cenę. Wreszcie nie musze pływać w zwykłych korekcyjnych co przy wadzie prawie -6 bylo koniecznoscia
Transakcja sprawna, bezproblemowa, wszystko ok 👏 polecam 👌
Zakupu dokonałam po poleceniu przez Karolinę Szczepaniak na Instagramie. Okulary dobrze się się trzymają.
Dobra komunikacja ze sklepem, błyskawiczna wysyłka, duży wybór, polecam!
1 Bardzo szybka realizacja zamówienia.+ 2 brak kontaktu tel...tel nie odpowiada - 3 szybki zwrot pieniędzy za nie zrealizowane zamówienie. + 4 żeby ponowić zamówienie...robisz nowe. Wydajesz kasę poraz drugi, a nie zawsze ją masz. I czekasz na zwrot Mając poczucie że zostałeś nabity w butelkę. - 5 ale wszystko skończyło się dobrze. + Podsumowując jestem zadowolony. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami na temat naszej szybkiej realizacji zamówienia ! Cieszymy się, że szybko zrealizowaliśmy zamówienie i zwróciliśmy pieniądze. Rozumiemy, że brak bezpośredniego kontaktu telefonicznego mógł być frustrujący, ale zawsze staramy się działać sprawnie i uczciwie wobec naszych klientów. Taka satysfakcja jest dla nas najważniejsza i doceniamy Pana cierpliwość oraz zrozumienie. Pozdrawiamy serdecznie, zespół AQUA SPEED !
Dobry kontakt ,pomoc przy szybkim zakupie i odbiorem na miejscu
Kostium doskonałej jakości, wyszczuplający, piękny kolor, szybka dostawa, cena atrakcyjna.