Sklep pływacki AQUA SPEED

Opinie łącznie (3372) Opinie (1345) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia i szybką dostawę produktów. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, dobrze wykonane i trwałe, co przekłada się na satysfakcję klientów. Doceniana jest również profesjonalna, uprzejma i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Zwroty oraz wymiana rozmiaru są oceniane jako szybkie i bezproblemowe, co zwiększa zaufanie do sklepu. Produkty zwykle odpowiadają opisom na stronie, a ceny są postrzegane jako atrakcyjne i uczciwe. Klienci często komentują dopasowanie produktów i rozmiarów, czasem zwracając uwagę na konieczność dokładnego sprawdzania tabeli rozmiarów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o nieścisłościach w opisach produktów. Niektórzy klienci zauważają również ostatnie podwyżki cen.

OpinieSklep pływacki AQUA SPEED

Bardzo dobra firma

Bardzo dobra, rzetelna firma z ciekawym asortymentem. Dobrze opisane produkty. Do tego bardzo szybka dostawa, kilka dni przed planowanym terminem. Promocje, upust cenowy - to także niezła zachęta :))
Bardzo dobry sprzęt, polecam każdemu początkującemu i nie tylko.

Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a przesyłka była starannie zapakowana. Produkty w 100% zgodne z opisem, wysokiej jakości i w świetnych cenach. Polecam każdemu pływakowi – zarówno amatorom, jak i osobom trenującym bardziej profesjonalnie. Na pewno wrócę tu na kolejne zakupy!

Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło do Pani szybko i wszystko było zgodne z oczekiwaniami. W AQUA SPEED stale dbamy o wysoką jakość produktów i satysfakcję naszych klientów, niezależnie od tego, czy dopiero zaczynają przygodę z pływaniem, czy są już zaawansowanymi sportowcami. Mamy nadzieję, że wkrótce znów z nami pływasz podczas kolejnych zakupów! Trzymaj się ciepło ! Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED !
Kostium zakupiony i leży idealnie. Kolor turkusowy przepiękny.
Szybka dostawa. Zgodna z opisem towaru i zamówieniem
błyskawiczna dostawa, zgodnie z zamówieniem
towar zgodnie z zmówienie. przesyłka dotarła bardzo szybko.
Kolor kostiumupiękny, bardzo wygodny,czuję się w nim mega wygodnie. Bardzo dziękuję za wskazówki dotyczące zamówienia większego rozmiaru.

Strój jednoczęściowy.

Strój jednoczęściowy buraczkowy bardzo dobrze leży na mnie,ukrywa lekko brzuszek bo jest przymarszczony i ma ściągające materiał.roz.42 pasuje idealnie.
Ekspresowa realizacja zamówieniach, polecam ☺️
Polecam, solidne buty, ładne wykonanie

Marynistyczny strój styl kolor i wykończenie…

Marynistyczny styl kolor i wykończenie bardzo solidne dobra jakość materiału.Mimo dużego rozmiaru układa się dobrze jedynie ramiączka są nieregulowane i zsuwają się podczas pływania. Ogólnie jestem zadowolona

Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o kostiumie od AQUA SPEED. Cieszymy się, że styl marynistyczny, jakość materiału i solidne wykończenie przypadły Pani do gustu. Zawsze staramy się, by nasze produkty spełniały oczekiwania pod względem wygody i trwałości. Taka uwaga dotycząca ramiączek jest dla nas ważna i na pewno zostanie przekazana do zespołu projektowego. Pozdrawiamy serdecznie, zespół AQUA SPEED !
Wszystko sprawnie, szybko, jakość stroju świetna - tego szukałam
Super okularki, do open water też!

Za każdym razem dostawa jest szybka i bezproblemowa.
pierwszy raz zrobiłam zakupy w tym sklepie i biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności (jakość towaru, cenę i szybkość realizacji) jestem pewna, że nie ostatni. Iwona z Koszalina
Jesteście profesjonalni, dobrze nastawieni do klienta i jego potrzeb. Zamówiony towar jest bez zastrzeżeń. Przesyłka przyszła bardzo szybko! Dziękuję !
Maska w tej cenie rewelacyjna .Bardzo szybka realizacja. Profesjonalnie. Polecam.
Mąż ma -8 wadę wzroku na jednym oku. Udało się zamówić maskę tylko najedli oko wsystko było już zamontowane, mąż mega szczęśliwy! Pierwszy raz w życiu cieszył się snurkowaniem w Egipcie! Tyle razy był i nic nie widział a teraz bajka ! Super że znalazłam ten sklep !

Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją historią! Cieszymy się ogromnie, że nasza maska pomogła mężowi cieszyć się snurkowaniem i odkrywać podwodne widoki jak nigdy wcześniej. Dla nas najważniejsze jest, aby nasze produkty dawały radość i spełniały oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Dziękujemy, za wybranie AQUA SPEED – to dla nas prawdziwa satysfakcja widzieć, jak nasze rozwiązania zmieniają doświadczenia naszych użytkowników. Pozdrawiamy serdecznie, zespół AQUA SPEED !
Obsługa klienta super ! Produktu używam od lat, bo też jest super. Martwi mnie tylko, że cena od września wzrosła o 50%. Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie mnie stać na Wasze produkty.