Ważny od: 18 maj 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość mat oraz materiałów użytych do ich wykonania. Doceniają również przyczepność mat, która zapobiega ślizganiu się podczas ćwiczeń. Wygląd mat, w tym wzory i kolory, jest wysoko oceniany przez klientów. Wielu klientów podkreśla także szybką realizację zamówień i sprawną dostawę. Obsługa sklepu jest oceniana jako bardzo dobra, z szybkim kontaktem i wsparciem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieutupluti.com
Świetnie trzyma się podłoża, ręce się nie ślizgają. Ma piękny wzór i kolor! Nadrukowane linie pomagają dobrze ustawić się w pozycji. Niestety mocno pachnie przez kilka pierwszych dni, ale da się przeżyć 😀 trochę ciężka, więc, gdy musisz nosić daleko, to może być minus. Ale i tak polecam z całego serca!
Mata do jogi Utupluti PU Pro Print Dark Blue charakteryzuje się bardzo dobrą przyczepnością i ładną kolorystyką oraz liniami pomocniczymi, ułatwiającymi ustawienie się w asanach. Była bardzo dobrze zabezpieczona na czas wysyłki. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.
Mata jest super i mega przyczepna , jedynie chciałbym mate w szerokości 80 cm i to byłoby super
Świetna jakość maty, sprawna dostawa. Będę polecać.
Chętnie kupiłabym maty w jeszcze innych kolorach i wzorach, np. konstelacje, galaktyki, symetryczne wzory.
Przepiękna turkusowa mata, wzór i kolor top! Bardzo polecam, świetna przyczepność, nic się nie ślizga. 🩵
Bardzo ładna kolorystyka mat i genialna przyczepność. Polecam! 🙏
Szybka realizacja zamówienia. Cudowna jakość zakupionego towaru
Świetna mata, wreszcie przestałam się ślizgać podczas jogi.
Piękna mata. Doskonale trzyma pozycje i raduje oczy grafiką
utupluti.com
- +48886319015