utupluti.com

Opinie łącznie (420) Opinie (86) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając ich solidność, trwałość i staranne wykonanie. Wielu klientów docenia przyczepność mat, zauważając, że nie ślizgają się na nich podczas ćwiczeń. Wygląd i estetyka mat są często chwalone, szczególnie wzory, kolory i nadruki. Szybkość kontaktu, sprawność obsługi klienta oraz pomocność zespołu są szeroko doceniane. Szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz wysyłki są często wspominane pozytywnie. Część klientów zwraca uwagę na wagę mat, zarówno jako zaletę (stabilność), jak i wadę (ciężar przy przenoszeniu).

Opinieutupluti.com

Świetnie trzyma się podłoża, ręce się nie ślizgają. Ma piękny wzór i kolor! Nadrukowane linie pomagają dobrze ustawić się w pozycji. Niestety mocno pachnie przez kilka pierwszych dni, ale da się przeżyć 😀 trochę ciężka, więc, gdy musisz nosić daleko, to może być minus. Ale i tak polecam z całego serca!
Mata do jogi Utupluti PU Pro Print Dark Blue charakteryzuje się bardzo dobrą przyczepnością i ładną kolorystyką oraz liniami pomocniczymi, ułatwiającymi ustawienie się w asanach. Była bardzo dobrze zabezpieczona na czas wysyłki. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.
Świetna jakość maty, sprawna dostawa. Będę polecać. Chętnie kupiłabym maty w jeszcze innych kolorach i wzorach, np. konstelacje, galaktyki, symetryczne wzory.
Bardzo ładna kolorystyka mat i genialna przyczepność. Polecam! 🙏
Szybka realizacja zamówienia. Cudowna jakość zakupionego towaru
Świetna mata, wreszcie przestałam się ślizgać podczas jogi.
Piękna mata. Doskonale trzyma pozycje i raduje oczy grafiką
Realizacja zamówienia i jakość oferowanych produktów
Maty świetne ❤️ polecam z całego serca 🥰
Szybka wysyłka, piękna mata