Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, miękkość materiałów oraz staranne wykonanie. Produkty są chwalone za estetykę, piękne wzory i kolory, a także atrakcyjny wygląd zgodny z opisem na stronie. Pozytywne opinie pojawiają się również na temat szerokiego wyboru asortymentu i przystępnych cen. Dodatkowo, klienci doceniają drobne prezenty i gratisy dodawane do zamówień, co pozytywnie wpływa na ich doświadczenie zakupowe. Wysoko oceniany jest również kontakt z obsługą, która wyróżnia się szybkim odpisywaniem, profesjonalizmem oraz życzliwością zespołu. Większość klientów chwali szybką i sprawną dostawę. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniejukki.pl
Piękne rzeczy jestem bardzo zadowolona. Napewno ponowię zakupy w tym sklepie . Szybka wysyłka . Polecam serdecznie:)
Dziękujemy serdecznie! 💜
Ogromnie się cieszymy, że zakupy spełniły Pani oczekiwania, a produkty i szybka wysyłka sprawiły tyle satysfakcji. To dla nas wielka radość, że planuje Pani do nas wrócić. Takie zaufanie jest dla nas najlepszą rekomendacją. 😊
Świetnej jakości produkty, bardzo ładne kolory oraz wykonanie w połączeniu z szybką dostawą sprawiły, że po raz kolejny skorzystaliśmy z usług Jukki. Polecam 🙂
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Dziękujemy serdecznie za tak ciepłą opinię! 💜
Ogromnie nas cieszy, że jakość produktów, kolory oraz wykonanie spełniły Państwa oczekiwania, a szybka dostawa dopełniła całości 😊 Tym bardziej jest nam miło, że wracacie Państwo do nas ponownie, to dla nas najlepsze wyróżnienie. Dziękujemy za zaufanie i polecenie 🙂
Za pierwszym razem zamówiłam otulacz i 2 rożki. Wzory i jakość na tyle mi się spodobała, że kolejnym razem zrobiłam już spore zamówienie dla mojego maluszka, dokupując resztę rzeczy z kolekcji do mojej wyprawki. Piękne wzory, przystępna cena. Wielki plus za to, że jest możliwa wysyłka za granicę. Na pewno jeszcze coś zamówię w przyszłości. :)
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Dziękujemy za tak piękną i rozbudowaną opinię 💜
To ogromna radość wiedzieć, że nasze produkty przypadły Pani do gustu na tyle, że wróciła Pani po kolejne elementy wyprawki. Wzory, jakość i komfort maluszków to dla nas priorytet, dlatego takie słowa naprawdę dodają nam skrzydeł. Cieszymy się również, że możliwość wysyłki za granicę okazała się dla Pani pomocna.
Będzie nam niezwykle miło ponownie towarzyszyć Pani w kompletowaniu potrzebnych akcesoriów — zapraszamy w każdej chwili 😊
Sama poduszka bardzo Wygodna jednak materiał poszewki za szorstki aby spać na nim twarzą, nawet jeżeli jest to bawełna to słabej jakości, może warto pomyśleć o poszewkach bardziej miękkich w dotyku
Dziękujemy za szczerą opinię 💜
Cieszy nas, że sama poduszka jest wygodna, natomiast bardzo dziękujemy za zwrócenie uwagi na odczucia dotyczące poszewki, takie informacje są dla nas niezwykle ważne i przekazujemy je do dalszej analizy przy doborze materiałów 😊
Żałuję, że nie zamówiłam wcześniej.
Świetna torba. Przede wszystkim pojemna. Ma przegródki, więc wszystko jest na swoim miejscu. Przystępna cena. Polecam!
Dziękujemy za podzielenie się opinią 💜
Bardzo się cieszymy, że torba spełniła Pani oczekiwania, szczególnie pod względem pojemności i funkcjonalnych przegródek, które ułatwiają organizację. Miło nam również, że doceniła Pani korzystną cenę. Takie rekomendacje są dla nas ogromnie motywujące.😊
Zadowolona ;)
Sklep poleciła mi kolezanka, zlozyłam zamowienie i jestem bardzo zadowolona! Jakosc, cena, obsługa Klienta wszytsko na plus. Najbardziej się cieszę, ze wszystko jest szyte w Polsce. Każda z rzeczy wykonana jest starannie, printy są takie słodkie, ze ciężko się zdecydowac. Polecam kazdej przyszlej Mamie zaròwno produkty dla Bobaska jak i dla siebie.
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię 💜
Ogromnie cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości, ceny i wykonania. To dla nas ogromna radość, że docenia Pani staranność szycia w Polsce i urocze printy naszych artykułów. Dziękujemy również za polecenie sklepu — takie słowa są dla nas największą motywacją, by tworzyć rzeczy wygodne i piękne dla Mam i Maluszków 🙂
Miejsce z ogromnym asortymentem i super jakością
Bardzo polecam ten sklep. Super jakość, ogromny asortyment, piękna kolorystyka i wzornictwo oraz ekspresowa dostawa. Na pewno jeszcze nie raz tam wrócę.
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię 💜
Bardzo się cieszymy, że docenia Pani jakość, szeroki asortyment oraz estetykę naszych produktów 😊 Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie!
Polecam 🫶🏼
Zamówienie dobrze spakowane, szybka dostawa a co najważniejsze materiał znakomity. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 💜 Cieszy nas, że przesyłka dotarła szybko i w nienaruszonym stanie, a jakość materiałów spełniła Pani oczekiwania. Ogromnie doceniamy zaufanie i polecenie 😊
Zakupiłam pościel oraz kocyk sweterkowy do wózka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Jakość wspaniala .
Dziękujemy pięknie!💜
Ogromnie się cieszymy, że pościel oraz kocyk wózka spełniły Pani oczekiwania i że jakość tak pozytywnie Panią zaskoczyła. To dla nas wielka radość, gdy nasze produkty sprawdzają się w codziennym użytkowaniu.😊
Szybka realizacja zamówienia i wszystkie zamówione rzeczy są super wykonane oraz bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona i polecam
Dziękujemy serdecznie za opinię 💜
Bardzo się cieszymy, że realizacja zamówienia przebiegła szybko, a wszystkie produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości i wykonania 😊 To dla nas ogromna satysfakcja. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!
Polecam z całego serca. Paczucha dotarła, jestem zachwycona wyprawką, pewnie wrócę jeszcze do was z nie jednym zamówieniem 🩵
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa 💜
Cieszy nas, że wyprawka zrobiła dobre wrażenie i że zakupy przebiegły pomyślnie. Będzie nam ogromnie miło gościć Panią ponownie przy kolejnych zamówieniach 😊
Piękne wykonanie
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kokon jest idealny- dokładnie wykonany, wygodny, estetyczny. Bez zarzutu.
Dziękujemy za podzielenie się opinią 💜
Ogromnie się cieszymy, że kokon spełnił Pani oczekiwania i został tak wysoko oceniony pod względem wykonania, wygody i estetyki. To dla nas wielka satysfakcja, gdy produkty dla mam i dzieci okazują się „bez zarzutu” i dobrze sprawdzają się w codziennym użytkowaniu.😊
Zamówienie bezpiecznie spakowane, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Korzystamy już po raz kolejny kompletując wyprawkę dla Maluszka:)
Dziękujemy bardzo :)
Szybka dostawa, wszystkie produkty zgodne z zamówieniem i opisem na stronie. Będę kupować tutaj na pewno coś jeszcze :)
Bardzo dziękujemy za opinię! 💜
Cieszy nas, że zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami i wszystko się zgadzało, będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie przy kolejnych zakupach 😊
Jestem zadowolona z produktów waszej firmy od samego początku kupowałam i nadal kupuje.
Wykonanie i materiał jest bardzo dobre.
Dziękujemy serdecznie za tak ciepłą opinię 💜
Ogromnie nas cieszy, że od początku jest Pani zadowolona z naszych produktów i nadal do nas wraca 😊 To dla nas najlepsze potwierdzenie jakości. Dziękujemy za zaufanie!
Kocyk dzianinowy Simply Nature to najprzyjemniejszy kocyk jaki miałam w rękach, a do tego wzór jest przepiękny.
Sprawna wysyłka
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Dziękujemy serdecznie za tak piękną opinię 💜
Bardzo się cieszymy, że kocyk Simply Nature zrobił na Pani tak wyjątkowe wrażenie i okazał się tak przyjemny w dotyku 😊 Miło nam również, że wzór przypadł Pani do gustu, a wysyłka przebiegła sprawnie. Dziękujemy za zaufanie!
Świetna obsługa i świetnej jakości produkty
Miałam problem z zamówieniem ze względu na chwilowe braki w magazynie. Część produktów miała być prezentem więc skontaktowałam się z obsługą Jukki. Nie dość, że szybko uzyskałam odpowiedź to jeszcze przedstawiono mi kilka możliwości dalszych kroków. Jestem bardzo wdzięczna za szybkie odpowiedzi i pomoc!
Co do produktów to są dobrej jakości. Pieluszki miękkie w dotyku, kolory przyjazne dla oka i zgodne z tym co jest na stronie w sklepie.
Kamila Z :)
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa 💜
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w kwestii zamówienia i że nasze propozycje rozwiązań okazały się przydatne. Równie cieszy nas fakt, że produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości.
Dziękujemy za zaufanie i tak ciepłą rekomendację 🙂
To już moje kolejne i nie ostatnie zamówienie w sklepie Julki. Uwielbiam ten sklep przy kompletowaniu wyprawki dla maluszka.
Dziękujemy serdecznie za tak ciepłą opinię 💜
Ogromnie nas cieszy, że wraca Pani do nas z kolejnymi zamówieniami i że Jukki towarzyszy przy kompletowaniu wyprawki dla maluszka 😊 To dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie!
Świetna jakość i piękne wykonanie
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Produkty są świetnej jakości, starannie wykonane i bardzo praktyczne. Wszystko wygląda pięknie i sprawdza się idealnie przy maluszku. Zdecydowanie polecam!
Odpowiedź ze sklepu jukki.pl
Serdecznie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! 💜
Ogromnie miło nam wiedzieć, że jakość, staranne wykonanie oraz praktyczność naszych produktów zostały przez Panią docenione. Tworzymy je z myślą o komforcie maluszków i wygodzie rodziców, dlatego takie słowa są dla nas szczególnie ważne. Dziękujemy za polecenie i okazane zaufanie 😊
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, super jakość, produkty zgodne z opisem. Bardzo miła obsługa i atmosfera. Dziękuję.
Dziękujemy :)