jukki.pl

Opinie łącznie (9007) Opinie (4520) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając solidne wykonanie, trwałość oraz przyjemne materiały. Produkty są chwalone za atrakcyjne, piękne wzory i szeroki wybór kolorów, co często ułatwia decyzję zakupową. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna, często skutecznie rozwiązuje problemy. Klienci doceniają szeroki wybór produktów oraz funkcjonalne rozwiązania dostępne dla dzieci i dorosłych. Cena produktów uznawana jest za przystępną i adekwatną do jakości, co zachęca do kolejnych zakupów. Większość klientów chwali staranne i estetyczne pakowanie zamówień. Klienci wielokrotnie chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę, co podnosi ich ogólne zadowolenie. Pojawiają się pojedyncze sugestie na temat ulepszeń pakowania zamówień.

Opiniejukki.pl

To moje kolejne zamówienie jestem bardzo zadowolona. Tylko jeden minus ze ktoś zle wpisał numer telefonu i nie omogłam otworzyć skrytki. :)

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy serdecznie za kolejne zamówienie i za podzielenie się swoją opinią 💜 Ogromnie się cieszymy, że po raz kolejny jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie. Przykro nam za niedogodność związaną z odbiorem przesyłki. Chcielibyśmy jedynie wyjaśnić, że numer telefonu jest podawany przez klienta podczas składania zamówienia i na jego podstawie przekazujemy dane do przewoźnika. Dziękujemy za zaufanie i już teraz zapraszamy ponownie 😊
Wykonanie i materiał na wysokim poziomie. Na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy dla mojego maluszka🙂
Jest to piękne, kolor taki jak oczekiwałam, delikatne w dotyku, myślałam, że poduszka będzie bardziej "puszysta", ale chyba jest odpowiednia do potrzeb dzieciątka.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy za tak ciepłą opinię 💜 Cieszymy się, że kolor oraz delikatność materiału spełniły Pani oczekiwania i produkt przypadł Pani do gustu. Dziękujemy również za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi poduszki, została zaprojektowana z myślą o komforcie i potrzebach najmłodszych. Mamy nadzieję, że cały komplet będzie dobrze służył maluszkowi.😊
Polecam bardzo, dobrze wykonane produkty wszystko zgodne z opisem i szybką wysyłka. Polecam bardzo
Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie.Wszystko piękne .Materiał bardzo dobrej jakości.Polecam 👍
Bardzo dobrze wykonana i piękna poduszka ciążowa. Idealna ilość wypełnienia. Jestem zachwycona🩷

Cudowne! Dziękuję :)

Wszystko co zamówiłam jest zgodne z opisem, materiał jest cudowny. Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Polecam! Wysyłka jest bardzo szybka, zapakowane jak należy. Dziękuję :)

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Serdecznie dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię.💜 Ogromnie cieszy nas, że produkty pozytywnie zaskoczyły Panią po otrzymaniu przesyłki, a całe zamówienie dotarło sprawnie i bezpiecznie. Dziękujemy za polecenie oraz zaufanie, którym nas Pani obdarzyła.😊

Polecam gorąco!

Z przyjemnością polecam markę Jukki! Doskonały kontakt z obsługą i naprawdę wspaniała jakość produktów. Kocyki, ręczniki, pościel muślinowa, rożek, kokon i inne akcesoria są pięknie wykonane, miękkie i bardzo trwałe. Widać dbałość o każdy detal – idealne rzeczy dla najmłodszych. Zdecydowanie marka godna zaufania i polecenia 💛

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i piękną opinię! 💜 Cieszymy się, że nasze produkty przypadły Pani do gustu, a także że doceniła Pani staranność wykonania każdego detalu. To dla nas ogromna motywacja, aby nadal tworzyć artykuły, które sprawiają radość najmłodszym i ich rodzicom. Dziękujemy za zaufanie, komentarze takie jak Pani są dla nas największą nagrodą za codzienną prace.🙂
Rewelacja, szybka wysyłka prezent udany. Produkt przepiękny polecam z całego serca ❤️❤️❤️
Produkty są świetnej jakości, przepiękne wzory i kolory, że ciężko się na coś zdecydować. Wielki plus za to, że to polska marka i widać to w wykonaniu i jakości.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy za tak ciepłe słowa💜 Ogromnie cieszy nas, że docenia Pani jakość, wzornictwo i fakt, że jesteśmy polską marką 😊
Produkty z dobrym składem, miękkie i przyjemne w dotyku. Miłym zaskoczeniem były prezenty dodane do zamówienia, równie piękne jak rzeczy które sama wybrałam. Moje serce skradł kocyk bambusowy.

Dziękujemy :)
Ślicznie zaprojektowane i wykonane rzeczy, sprawna wysyłka, bardzo dobry kontakt. Polecam!
Produkty z tej firmy zamawiałam do pierwszego dziecka, byłam wtedy mega zadowolona, więc po 4 latach wróciłam i zamówiłam do drugiego dziecka. Nie zawiodłam sie, jakość produktów rewelacyjna.

Dziękujemy :)
Bardzo duży asortyment i dobre ceny. Poprawiłbym jedno - przy zakupie vouchera nie ma opcji dostawy np. "wysyłka mailowa". Zaleciłbym wprowadzenie automatyzacji - potwierdzona płatność - mail z voucherem w tym samym dniu.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy za opinię i uwagę !

❤️

Ogromnie dziękuję za przepiękne pieluszki, rożek a także inne zamówione rzeczy i za gratisy. Produkty najwyższej jakości, piękna kolorystyka, dobrze uszyte. Napewno nie raz jeszcze wrócę do Pańtwa firmy.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy z całego serca za tak ciepłą opinię! 💜 Ogromnie nas cieszy, że produkty spełniły Pani oczekiwania i przypadły do gustu zarówno pod względem jakości, jak i kolorystyki 😊 Bardzo miło nam również, że gratisy sprawiły radość. To dla nas ogromna satysfakcja i motywacja, że planuje Pani do nas wrócić, będzie nam niezmiernie miło ponownie Panią gościć.
Super jakość kokonu i innych dodatków wyprawkowych, piękny wzór jak na zdjęciu, polecam ☺️

Dbałość o jakość

Rzeczy są wykonane z dobrej jakości materiałów. Szeroki asortyment, zarówno dla dzieci jak i przyszłych mam. Duży wybór wzorów, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 💜 Miło nam, że docenia Pani jakość naszych produktów oraz różnorodność oferty. Dokładamy starań, aby każdy mógł znaleźć coś dopasowanego do swoich potrzeb i gustu 😊
Bardzo dobra jakość i precyzja szycia, jakość materiału i wypełnienia, po praniu nic się nie stało z kokonem.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 💜 Ogromnie nas cieszy, że kokon spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości szycia, materiału oraz wypełnienia. Miło nam również, że po praniu produkt zachował swój wygląd i właściwości – dokładamy starań, aby nasze produkty były trwałe i praktyczne w codziennym użytkowaniu.😊

Polecam:)

Fantastyczna i przemiła obsługa, bardzo szybka wysyłka i rewelacyjna jakość produktów :) Posiadam już kokon, rożek, pieluszkę muślinowa i poduszkę ciążową, ze wszystkich produktów jestem bardzo zadowolona. Na pewno coś jeszcze zamówię :)

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Ogromnie dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię! 💜 To dla nas wielka radość, że ma Pani już kilka naszych produktów i każdy z nich spełnia oczekiwania. Miło nam również, że docenia Pani obsługę oraz szybkość wysyłki, dokładamy wszelkich starań, aby zakupy były czystą przyjemnością. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie 😊
Polecam. Produkty ładnie spakowane i solidnie uszyte, urocze wzory materiałów.