Klienci bardzo często chwalą szybką, ekspresową i sprawną dostawę produktów. Wysoka jakość materiałów i wykonania strojów jest często podkreślana w opiniach. Produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi i zdjęciom, a wysoki poziom obsługi klienta, szybki kontakt oraz pomocność pracowników spotykają się z uznaniem. Dzieci są zadowolone z otrzymanych strojów, co ma duże znaczenie dla kupujących. Stroje są oceniane jako bardzo ładne, estetyczne i spełniające oczekiwania wizualne klientów. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości wykonania, a czasami klienci odnotowują rozbieżności pomiędzy rzeczywistym produktem a opisem lub zdjęciami.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehopki.pl
Sukienka idealna, zgodna ze zdjęciem i rozmiarem. Pięknie uszyta: dwie warstwy tiulu, podszyte satyną i jeszcze bawełnianą halką, gorsecik zamszowy, rękawki dodatkowo wypełnione żeby były bardziej bufiaste. A co najważniejsze wygodna, nie drapie i nie uwiera.Córka się w niej nie upociła. Jak ktoś chce być Śnieżką to polecamy z całego serca. Dostawa w dwa dni.
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni. Zapraszamy ponownie!
Strój bardzo ładnie i porządnie wykonany. Na dodatkową ocenę zasługuje obsługa sklepu która bardzo szybko zareagowała na niezgodność w zamówieniu, kontakt i reakcja obsługi sklepu a dzięki temu szybkość realizacji zamówienia zasługuje na 5+
Ogólnie fajne dla dziecka
Spinki do tego przebrania mogłyby być zrobione bardziej w stożki. Generalnie sukienka ok, ale spinki zrobione byle jak
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Zapraszamy na ponowne zakupy! Pozdrawiamy!
Strój zgodny z opisem. Jest to kolejny strój, który zamawiam z tej strony. Nigdy się nie zawiodłam. Przesyłka dostarczona w mgnieniu oka. Świetny kontakt. Pani, która obsługiwała moje zamówienie bardzo pomocna.
Bardzo polecam. Wszystko ok
Proste zakupy i ekspresowa dostawa :-) super jakości sukienka syrenki, wszystko dokładnie jak w opisie
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Świetna obsługa i szybki transpory
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Super!!! Strój bardzo ładny, naprawdę porządnie wykonany, do tego akcesoria. Wszystko tak jak na zdjęciu. Prezentuje się naprawdę elegancko. Siostrzenica była zachwycona. Dodatkowo błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam ten sklep!
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Dziękujemy za pozostawienie opinii! ⭐Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spotkały się z Państwa zadowoleniem. Uwagi są przeznaczone dla nas i są w formie standardowej. Pozdrawiam serdecznie i zapraszamy ponownie!
Szybka wysyłka, polecam
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Nie wiem jak z jakością szycia i trwałością ale detale bardzo ładne. Zgodne z opisem rozmiar długość co było bardzo pomocne przy zakupie odpowiedniej sukienki .
Super szybka przesyłka
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Szczerze polecam firmę Hopki.pl, sprawna realizacja zamówień, szybka wysyłka oraz profesjonalna obsługa.
Jakość stroju oraz dodatków jest naprawdę wysoka.
Bardzo szybka obsługa