Opinie łącznie (2479) Opinie (690) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 paź 2021

hopki.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i błyskawiczną wysyłkę. Większość kupujących docenia wysoką jakość strojów i materiałów, a także zgodność produktów z opisami i zdjęciami, co budzi zaufanie do sklepu. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, szybka w reakcji i pomocna przy rozwiązywaniu problemów. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także zadowolenia dzieci ze strojów, które są opisywane jako piękne, estetyczne i zgodne ze zdjęciami. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości strojów.

Opiniehopki.pl

Sukienka idealna, zgodna ze zdjęciem i rozmiarem. Pięknie uszyta: dwie warstwy tiulu, podszyte satyną i jeszcze bawełnianą halką, gorsecik zamszowy, rękawki dodatkowo wypełnione żeby były bardziej bufiaste. A co najważniejsze wygodna, nie drapie i nie uwiera.Córka się w niej nie upociła. Jak ktoś chce być Śnieżką to polecamy z całego serca. Dostawa w dwa dni.

Odpowiedź ze sklepu hopki.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni. Zapraszamy ponownie!
Dostałam produkty, które chciałam. Całość przebiegła bardzo szybko. Dziękuję.

Gorąco polecam 👍 strój jak zwykle świetny 👍

Towar przyszedł bardzo szybko

Odpowiedź ze sklepu hopki.pl

Strój bardzo ładnie i porządnie wykonany. Na dodatkową ocenę zasługuje obsługa sklepu która bardzo szybko zareagowała na niezgodność w zamówieniu, kontakt i reakcja obsługi sklepu a dzięki temu szybkość realizacji zamówienia zasługuje na 5+

Odpowiedź ze sklepu hopki.pl

Przesyłka szybka, produkt zgodny z opisem i zdjeciem

Odpowiedź ze sklepu hopki.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jesteśmy państwem zadowolonym. Zapraszamy ponownie!
Szybką dostawą. Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości

Ogólnie fajne dla dziecka

Spinki do tego przebrania mogłyby być zrobione bardziej w stożki. Generalnie sukienka ok, ale spinki zrobione byle jak

Odpowiedź ze sklepu hopki.pl

Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Zapraszamy na ponowne zakupy! Pozdrawiamy!

Odpowiedź ze sklepu hopki.pl

Strój zgodny z opisem. Jest to kolejny strój, który zamawiam z tej strony. Nigdy się nie zawiodłam. Przesyłka dostarczona w mgnieniu oka. Świetny kontakt. Pani, która obsługiwała moje zamówienie bardzo pomocna.

Bardzo polecam. Wszystko ok

• +48793477680
  • hopki.pl
  • sklep@hopki.pl
  • Olsztyn, POL

hopki.pl

Twój syn pragnie zostać superbohaterem, a córka księżniczką? Z HOPKI.PL marzenia się spełniają!