Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów oraz wykonania produktów. Wygląd i estetyka produktów są często komplementowane, a staranne i estetyczne pakowanie spotyka się z uznaniem. Szybka wysyłka i realizacja zamówień są często chwalone przez klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, życzliwa i zaangażowana. Wielu klientów docenia również wsparcie i doradztwo w doborze odpowiedniego rozmiaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienoeli.pl
❤️❤️❤️
Moje doświadczenie z Noeli, poczynając od pierwszego kontaktu mailowego po rozpakowanie paczki z ubrankiem do chrztu, jest jak najbardziej pozytywne. Błyskawiczna reakcja sklepu na kontakt mailowy, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra jakość materiałów i wykonania ubranek. Jestem bardzo zadowolona z zakupu 🥰
Zestaw na chrzest dla dziewczynki
Jestem zachwycona jakością wykonania i estetyką wykonanej odzieży i dodatków na chrzest. Przepiękna koronka. Z pełnym przekonaniem będę polecała każdemu. Jedynie rajstopki 50 den deklarowane jako grube mogłyby być w ofercie bardziej ocieplane ze względu na ujemne temperatury. Będę musiała zakupić grubsze.
Cudowna firma! Sympatyczna Pani właścicielka,bardzo pomocna! Sama z siebie napisała do mnie prywatną wiadomość,aby pomóc w odpowiednim dobraniu rozmiaru dla synka. Płaszczyk i czapeczka przepięknie się prezentują. Bardzo dziękuję za piękne ubranka i bezinteresowna pomoc ❤️ Z całego serca polecam! ❤️
Polecam z czystym sumieniem
Dostawa bardzo szybka. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, który pomaga w doborze właściwego rozmiaru. Ubranko chrzcielne prześliczne, doskonale uszyte, dokładnie, równo, bez wystających jakichkolwiek nitek. Widać, że ktoś wkłada to całe swoje serducho i nie jest to żadna fuszerka. Dla zastanawiających się jeszcze nad wyborem mogę z czystym sercem polecić tę firmę, a na pewno się nie zawiedzie.
Strój, wybralam dla swojej Pociechy w kolorze beż piaskowy, jest bardzo fajny. Jakość uszycia i samego materiału jest dobra. Chciałabym podziękować za miłą rozmowę i fachowe doradzanie odnośnie doboru rozmiaru.
Jestem bardzo mile zaskoczona, jak sprzedawca internetowy może zainteresować się klientem (zwłaszcza takim, którego koszyk wskazuje na brak zdecydowania). Pani zadzwoniła, doradziła i skorygowała zamówienie, by wysłać je jak najszybciej. Produkty bardzo eleganckie i wysokiej jakości. Polecam
Szybka wysyłka i śliczne ubranka dla najmłodszych. Jestem bardzo zadowolona z wyboru, dodatkowo świetnie, że istnieje możliwość tworzenia stylizacji. Dużym plusem byłoby jeszcze, gdyby istniała zakładka z gotowymi zestawami, żeby można było od razu cały komplet dodać do koszyka.
Polecam :)
Przepięknie wykonane produkty, dobry kontakt telefoniczny i sprawna pomoc w doborze rozmiaru. Polecam gorąco!
Polecam ! Ubranka są prześliczne 😊Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt w razie potrzeby.
Wspaniała, pomocna i życzliwa obsługa. Ubranka i buciki bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam.
Produkty świetnej jakości, pięknie zapakowane, szyba dostawa i fachowa pomoc przy doborze właściwego rozmiaru. Polecam
Jestem bardzo zadowolona. Sprawna i bezproblemowa realizacja zamówienia. Produkt bez najmniejszych zastrzeżeń :) Polecam!
Przepiękne wykonanie ✨
Piękna szatka i kokardka na świece, pięknie wykonanie, szybka dostawa, wszystko super ✨
Sukienka i plaszczyk w rzeczywistości piękniejsze niż na zdjęciach. Super jakosc, po praniu wyglądają jak przed, super🙂
Bardzo polecam!
Ekspresowa wysyłka, bezproblemowy kontakt z właścicielem a rzeczy wysokiej jakości - takie jak na zdjęciach.
Sukienka do chrztu jest przepiękna, z pewnością to nie ostatnie zakupy w tym sklepie !
Bardzo sprawie, szybko. Sukienka przepiękna. Polecam
Szybka wysyłka 🥰i wszystko dobrze i pięknie zapakowane 🙂
Bardzo pomocna obsługa klienta, a rzeczy są bardzo starannie i pięknie wykonanie
Czapeczka i chusta bawełniana
Produkty wykonane z wielką dbałością, bardzo miła obsługa i szybki kontakt z pomocą klienta.
Wysoka jakość
Szybka dostawa, piękne rzeczy, wysoka jakość produktów.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.