modryslon.pl

Opinie łącznie (178) Opinie (178) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz dbałość o szczegóły. Możliwość personalizacji jest wysoko oceniana. Obsługa zamówień jest szybka, miła i profesjonalna, a realizacja zamówień i dostaw przebiega sprawnie. Wygląd i grafika produktów, zwłaszcza książek i kalendarzy, są określane jako piękne i estetyczne. Szczególną uwagę zwracają oryginalność i trafność pomysłu na prezent oraz same produkty. Treść książek jest oceniana jako interesująca, wciągająca i odpowiednia dla dzieci. Pojawiły się pojedyncze uwagi dotyczące ograniczeń w wyborze opcji personalizacji.

Opiniemodryslon.pl

Książki przepięknie wydane, historie interesujące i zaciekawiają dzieci. Szkoda tylko że można wybrać jednego towarzysza przygód bo w przypadku trójki rodzeństwa ktoś jest pominięty. Cała reszta bez zarzutu- od zamówienia po dostawę.

Dobór cech charakterystycznych

Sama książka fajna dla dzieci do 5 lat. Szkoda, że jest tak okrojona możliwość doboru wyglądu dzieci. Brałam 2 książeczki dla dwóch różnych chłopców a wyglądali niemalże identycznie.
Książka wykonana z dbałością o szczegóły, piękne ilustracje i opowiadanie. Możliwość personalizacji to strzał w 10 na prezent dla dziecka.
Bardzo fajna książka, córka zachwycona, piękne kolory, niezwykle ciekawe treści, a personalizacja super! Dziękuję i polecam :)

Świetna książeczka

Bajka przygotowana bardzo dobrze. Treść przekazu też mi się podoba. Bardzo dobry pomysł na prezent i pamiątkę dla dzieci
Obydwie książeczki bardzo podobały się wnukom, a to najważniejsze. Zwłaszcza, że czytając słyszały swoje imiona.
Ksiązeczka bardzo estetyczna, wykonana z twardej tekturki- wytrwa wiele:) Żywe kolory, wyraźne obrazki. Polecam
Świetny pomysł na spersonalizowane opowiadania czy bajki.. Mali bohaterowie rozwijają swoją wrażliwość
Bardzo miła i szybka obsługa. Kupione książeczki podobały się wnuczce. Polecam , to wyjątkowy prezent
Szybka realizacja , produkt bardzo dobrej jakości . Polecam serdecznie świetny pomysł na prezent !
Przepiękny kalendarz Idealny dla naszej rodziny. Kolory grafika wszystko zgodnie z zamowieniem:)

Pięknie przygotowana książeczka, wszystko zgodnie z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona
Było to moje kolejne zamówienie, jak zwykle szybko, wydanie super zgodnie z opisem
Pięknie wydana książka z pięknymi ilustracjami o pięknej treści Bardzo podobała się dziecku

super!

bardzo dobra jakość książki, ciekawa historia, jestem bardzo zadowolona
Jesteśmy bardzo zadowoleni z nowego kalendarza. Świetny pomysł.
Fantastyczny pomysł na prezent.Dzieci były zachwycone
Wszystko wykonane perfekcyjne z wielką dbałościa.
Bardzo podoba mi się wykonanie książki,ilustracje ...
Zamówiłam 2 książki z obu bardzo zadowolona :)