decofire.pl

Opinie łącznie (5346) Opinie (1824) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci pozytywnie oceniają szybką i sprawną dostawę oraz bardzo staranne pakowanie przesyłek, co zapewnia bezpieczeństwo produktów. Obsługa klienta jest chwalona za profesjonalizm, uprzejmość oraz szybki i bezproblemowy kontakt zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Produkty wyróżniają się wysoką jakością, solidnym wykonaniem i zgodnością z opisem. Dodatkowo, klienci doceniają kompetentne doradztwo przy wyborze produktów oraz sprawną realizację reklamacji i napraw. Niektórzy klienci zwracają jednak uwagę na incydentalne problemy z firmami kurierskimi lub uszkodzenia produktów podczas transportu. Pojawiają się również sporadyczne zastrzeżenia dotyczące komunikacji z obsługą klienta oraz pojedyncze uwagi do akcesoriów lub elementów wykończenia produktów. Nieliczni klienci oczekują także bardziej proaktywnego i szybszego rozwiązywania problemów reklamacyjnych oraz jeszcze większej staranności przy pakowaniu niektórych przesyłek.

Opiniedecofire.pl

Grill nie byl kompletny ale szybko i kompetentnie zalatwiono reklamację i dosłano brakujące części. Kontakt ze sklepem doskonały.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy do ponownych zakupów w naszym sklepie :) zespół Decofire

Profesjonalne

Szybko, sprawnie i smacznie. Kawa przepyszna a no i z ekspresu Jura S8 również jesteśmy zadowoleni. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Wszystko profesjonalnie. Ale nie dostalem zadnych prezentow a reklamujecie Zestaw Smakow przy zakupie grila. A ja kupilem.grila, plyte, akcesoria, pokrowiec...i lipa :( smuteczek.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie oraz za wysoką ocenę i docenienie profesjonalizmu naszej obsługi. Chcielibyśmy wyjaśnić kwestię wspomnianego „Zestawu Smaków”. Akcja promocyjna, o której Pan wspomina, jest odgórną inicjatywą organizowaną bezpośrednio przez markę Napoleon, a nasz sklep jest jedynie jej realizatorem. Zgodnie z regulaminem producenta oraz zasadami rozliczeń, promocją mogą zostać objęte wyłącznie zamówienia z dokumentem zakupu wystawionym od dnia 8 czerwca 2026 roku. Pełen regulamin dostępny tutaj: https://decofire.pl/regulamin-promocji Pana transakcja została sfinalizowana 25 maja 2026 roku, czyli przed oficjalnym startem kampanii producenta. Ze względów formalnych i księgowych nie mamy możliwości wstecznego dopisania gratisu do zamówień spoza okresu trwania akcji. Mamy nadzieję, że zakupiony grill oraz akcesoria będą służyć przez wiele sezonów. W razie pytań dotyczących użytkowania sprzętu, pozostajemy do Pana dyspozycji. Pozdrawiamy, Zespół Decofire
Szybka wysyłka. Jedynie co to brakowało w przesyłce paska do pokrowca, ale szybko został on do mnie dosłany.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy do ponownych zakupów :) zespół Decofire

Grill Napoleon

Przesyłka przyszła szybko, solidnie zapakowana na palecie. Składanie grila też sprawnie poszło. Sprzęt konkretny i porządny. Jeszcze nie używany. Czeka na majówkę 😀

Polecam w 100%

Wszystko przebiegło bez zarzutu. Bardzo szybka realizacja zamówienia, a grill prezentuje się świetnie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Dostawa bardzo szybko, kurier dzwonił i się umawiał co w obecnym czasie jest rzadkością. Grill zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Wszystko zgodnie z ustaleniami i opisem. Produkty które otrzymałem bardzo elegancko i schludnie zapakowane.

Nie spamujcie mailami

Wszystko było ok, jeden kartusz był pognieciony ale raczej nie wpływa to na produkt. 4 gwiazdki zamiast 5, bo jak można codziennie spamować mailami o wystawienia opinii?!

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie jakości produktu. Przepraszamy również za niedogodności związane z wiadomościami e-mail dotyczącymi wystawienia opinii. Niestety, wysyłka takich przypomnień jest realizowana automatycznie przez zewnętrzny system sprzedażowy i nie mamy wpływu na częstotliwość ich wysyłania. Zespół Decofire
Doskonała komunikacja. Prosiłem o wysłanie grilla na konkretny dzień (gdy jestem na miejscu) i wszystko poszło zgodnie z ustaleniami

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Wszystko idealnie, tak jak powinno wyglądać. Sprzęt świetny, pomoc w doborze akcesoriów i wyjaśnienie wątpliwości na najżywszym poziomie!

Dostawa szybko i sprawnie

Dostawa przebiegła szybko, bez problemowo. Towar bardzo dobrze zabezpieczony, wielokrotne opakowanie zabezpiecza przed uszkodzeniem.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Polecam zakupy w decofire. Szybko, bez problemu, pomogą, doradzą. Wszystko czego potrzeba.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Zakup grilla w tym sklepie to strzał w dziesiątkę. Polecam w 100%, kontakt ze strony sklepu, rozmowa i polecajka na najwyższym poziomie. Wrócę na pewno w przyszłości 😊

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Wszystko idealnie. Od zakupu po dostawę. Grill super zabezpieczony do transportu. Szczerze polecam

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Kolejne zakupy i z pewnością nie ostatnie. Błyskawiczna przesyłka, wszystko na najwyższym poziomie.

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :) zespół Decofire

Polecam zakupy w Decofire!

Bardzo polecam ten sklep. Potrzebowałem innej metody płatności, bardzo szybki kontakt ze strony sklepu, pełna elastyczność, szybka realizacja zamówienia. Sam sprzęt też jest super, to już kolejny mikser tej firmy (poprzedni wciąż działa bez zarzutu)

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Szybka wysyłka,produkt bardzo dobrze zabezpieczony. Jedyny minus to,źe zaproponowano mi inny model a i tak otrzymałem w końcu ten sam ktòry zamawiałem.

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy do ponownych zakupów :) W razie niejasności prosimy o kontakt na adres mailowy: bok@decofire.pl zespół Decofire
Dzień dobry, Grill działa fantastycznie. Sprzedawca bardzo pomocny skorygował dobór grilla i pokrowca do niego. Bardzo dziękuję:

Odpowiedź ze sklepu decofire.pl

Bardzo dobra jakość grilla, szybka dostawa, dobry kontakt.

Bardzo dobra jakość grilla, szybka dostawa, a w przypadku drobnego problemu z pękniętym mocowaniem plastikowym uchwytu pokrywy - błyskawicznie dostarczony nowy element. Polecam.