Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji i dostawy zamówień. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości produktów, chwaląc ich skuteczność, krycie oraz efekt końcowy. Klienci wyrażają uznanie dla starannego, bezpiecznego i profesjonalnego pakowania przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i szybka w reagowaniu na problemy. Klienci doceniają atrakcyjne ceny oferowanych produktów, podkreślając dobry stosunek jakości do ceny. Większość opinii potwierdza, że zamówiony towar jest zgodny z opisem i spełnia oczekiwania klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieAdeco Sp. z o. o. - Producent farb, tynków i systemów ociepleń
Zakupiona farba elewacyjna silikonowa, kolor biały
Biały podkład+biała farba=niesamowity efekt.
Już po pierwszej warstwie farby efekt jest widoczny.
Farba bardzo dobrze rozprowadza się.
Kolor biały to czysty biały kolor, bez odcieni.
Polecam.
Samodzielne malowanie elewacji wałkiem to dość wyczerpujące zadanie, ale po takiej samodzielnie wykonanej pracy kiedy widać efekt można być z siebie dumnym.
Odpowiedź ze sklepu Adeco Sp. z o. o. - Producent farb, tynków i systemów ociepleń
Zrób to samodzielnie - do it yourself i także w tym przypadku nasze produkty zrobiły robotę. Nikt nie mówi, że te prace to bułka z masłem ale rzeczywiście praca wykonana samodzielnie poza aspektem ekonomicznym przynosi mnóstwo satysfakcji. Cieszymy się, że wszystko poszło gładko i bardzo dziękujemy za opinię. Zawsze jesteśmy do dyspozycji.
Zamawiam u was już 2 raz. Towar jest zawsze należycie zapakowany. Pierwszym razem zamówienie miałem spore i przyjechało na palecie wszystko było ok. Tym razem farby elewacyjne musiałem domówić 3 wiaderka oo 10L i były tak świetnie i profesjonalnie zapakowane że nigdy nikt tak tego nie pakował. Towar po zakupie wysyłany jest expresowo. Jakoś farby myślę że jest super, ale to oczywiście czas pokaże co z nią się będzie dziać. Malowałem natryskowo świetnie kryła.
Ale opinia. Niesamowite, że są jeszcze osoby, które w tak ciekawy sposób potrafią opisać doświadczenie jakie miały z kontaktem z firmą ADECO i produktami. Tutaj ważna informacja: w przypadku tynków elewacyjnych i farb w ilości powyżej 5 sztuk prawie zawsze wysyłamy je na minipalecie. To sprawia, że problem z dostawą spada do zera. Bardzo dziękujemy za zakupy w ADECO. Dziękujemy za opinie.
Nasza linia farb Fasada Perfekt to produkty premium. Zalecamy malowanie dwukrotne w tym także z gruntem Gruntorex Fasada, który podwyższa wydajność samej farby.
Uczciwa oferta i dobra firma. Uważam, że produktów do remontów z marketów i Adeco nie można porównywać, bo to różne ligi na korzyść Adeco. Współpracuję także biznesowo z Adeco, ale tymi produktami mam pomalowany dom, ale także sporo sal w szkole mojego syna. To taka rekomendacja emocjonalna i szczerze polecam. Pozdrawiam Prezesa! Gratuluję jakości i zaangażowania całemu zespołowi.
Ale opinia! Dziękujemy panie Grzegorzu (znamy się wielu lat). Wiemy jak wymagającym jest Pan klientem i jaką oferuje Pan jakość w ramach wzajemnej współpracy z nami. To dla nas ma fundamentalne znaczenie.
Zgadzamy się z nią w 99%, bo uważamy, że w marketach także oferowane są wysokiej jakości produkty, tylko trzeba dobrze trafić. U nas, nasi Klienci trafiają zawsze dobrze - na 100%. To nie jest wielka różnica, ale dla nas ma znaczenie. Zapraszamy do nas na kolejne udane zakupy i zdecydowanie polecamy ten wpis naszym nowym Klientom.
Beton architektoniczny
Bardzo dobry kontakt ze sklepem,towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Jestem bardzo zadowolona. No i co najważniejsze towar bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie. Szczerze polecam.
Cieszymy się, że nasze wysiłki nad stworzeniem metodologii pakowania są teraz często doceniane. Pewne zapakowanie to przecież mega istotny element obsługi zamówienia. Pracowaliśmy przed dłuższy czas, aby opracować taką metodologię pakowania, aby zminimalizować ewentualne uszkodzenia i zrobiliśmy to!
Cieszymy się, że towar - nasz betonik archi. spełnił oczekiwania. Dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się opinią.
Miałam problem z dostawą pani z firmy bardzo szybko i skutecznie podała mi kontakt do przewoźnika i sprawa ruszyła z miejsca. Sam produkt świetny
Bo nasza Pani z firmy jest super otwarta na potrzeby zamawiających (jak cała załoga). Wierzymy, że zaangażowanie doceniane jest najbardziej. Gdy jest zbieżne z jakością produktów to Klient (Nasz Pan) 4dzieli się taką miłą opinią, za którą bardzo dziękujemy.
Zamówiona farba jest dobra, jednak realizacja zamówienia potrwala niestety dłużej jak się spodziewalem. Zamiast dwóch dni zahaczyło weekend. Wynajety agregat do malowania czekał :) Opcja wysylki InPost nie spisała się.
Ale nam przykro :( Tutaj może tak się stać, że kwestie dostawy mogą nie zagrać tak jak powinny. W przypadku kompletacji nie pojawiają się opóźnienia jednak na to, co opuści nasz zakład produkcyjny nie mamy bezpośredniego wpływu. Dziękujemy za informację, dziękujemy za zakupy i wielkie podziękowania z opinię.
Kolejne zamówienie potwierdza moje zadowolenie.
Super produkt. Szybko i bezpiecznie dostarczona przesyłka.
Powtarzalność to jeden z synonimów jakości, którą mogą oferować tylko producenci, którzy bazują na wiedzy i doświadczeniu. Cieszymy się, że wszystkie ogniwa: od zamówienia, po kompletację i dostawę spełniły oczekiwania. Nie pozostaje nam nic innego jak podziękować za tę piękną opinię i z czystym sumieniem zaprosić na ponowne zakupy.
Super kontakt szybka dostawa i piekna cena.Widać opłaca się wysłać towar na drugi koniec polski i nie zdzierać z klijenta.Firma godna polecenia
Staramy się traktować naszych Klientów z szacunkiem i profesjonalnie. Czy zamówienie tej wielkości jak Pana, czy mniejsze, każde z nich traktujemy profesjonalnie. Wybór naszych produktów elewacyjnych to przede wszystkim zaufanie, za która dziękujemy.
Jeżeli elewacja będzie gotowa to proszę poszukać w naszej ofercie farb w równie pięknych cenach.
Przede wszystkim jakość, która połączona z błyskawiczną obsługą zamówienia dała mi możliwość wykonania prac w weekend.
Przede wszystkim Klient i jego zamówienie jest dla nas codziennym priorytetem. Wiedzieliśmy o potrzebie dostawy w terminie i taką potrzebę zrealizowaliśmy. Zapraszamy ponownie.
Bezpieczeństwo płatności,szybka i profesjonalna obsługa,paczki w doskonałym stanie, super.
Tak! Bezpieczeństwo płatności zapewnia marka Trusted Shops, która ubezpiecza zamówienia. Do tego mega sprawny dział obsługi i produkcja, która zamyka proces obsługi zamówienia po stronie ADECO. Dziękujemy za tę mądrą i bardzo wartościową opinię.
Tynki silikonowe ocena b.dobra,natomiast dla firm potrzeba byłaby szkoleń oraz program lojalnosciowy
Dziękujemy za opinię - czuć tutaj profesjonalizm. Co do szkoleń i programu lojalnościowego. Kwestia szkoleń - nieco unikamy tego dotychczasowego podejścia, gdyż z jednej strony nasze produkty są łatwe w aplikacji co pokazujemy na filmach. Dodatkowo przy aktualnym stosunku ceny materiałów budowlanych/remontowych do kosztu usługi trudno nam zaoferować jeszcze lepsze ceny, choć wszystko jest możliwe :)
Brałem farbę ceramiczną "Kuchnia" ale wymalowałem nią sufit w pokoju. Jak dla mnie SUPER. Nie jest matowa, daje lekko błyszczącą (satynową) poświatę. Pokój wyraźnie pojaśniał, rozświetlił się. Wziąłem powtórnie do reszty sufitów.
Wziąłem też f. podkładową - na początku cholera mnie brała bo wydawało się że ma zero krycia. Po wyschnięciu jest b. dobrze. Dodatkowo dała miłą gładką fakturę (malowałem stare ściany z tynkiem piaskowo wapiennym). Szkoda że nie mają małych próbek z kolorami (albo pomalowanych próbników).
Dziękujemy za opinię i spostrzeżenia.
Ogólnie jest tak, że produkty do różnych zastosowań mogą się różnić np. recepturą i/lub odpornością. Nasza Kuchnia+ to produkt, który spełnia wytyczne normy branżowej, która mówi o odporności na szorowanie na mokro. Kuchnia+ to produkt w najwyższej klasie odporności. Zakładamy, że ten poziom odporności rzadko będzie potrzebny na suficie :-) choć wszystko może się zdarzyć. Zapewniamy jednak, że jako farba sufitowa sprawdzi się wyśmienicie.
W temacie niskiego krycia farby Fagrunt.
Proszę pamiętać, że efekt krycia zawsze ocenia się po pełnym wyschnięciu. To zasada, która obowiązuje i jest jedynym kryterium jakości. Farby mokrej po prostu nie ocenia się :) i jak widać rzeczywiście po wyschnięciu jest OK.
W temacie próbek/próbników rozważamy ten wariant przy czym w podstawowej palecie kolorów jest parędziesiąt a nasza baza wszystkich sprawdzonych receptur to ponad 50 000 kolorów...
Dobra cena. Bardzo szybka realizacja i dostawa. Idealnie spakowany asortyment.
Idealne pakowanie to nasza wizytówka. Jeżeli oferujemy produkty premium to ich pakowanie nie może odbiegać. Dziękujemy za komplet gwiazdek.
Produkt w dobrej cenie. Bardzo szybka dostawa. Produkty idealnie zapakowane.
Rewelacja. Zapraszamy ponownie.
Tynk mozaikowy pierwsza klasa! Termin dostawy mistrzostwo ! Z czystym sumieniem polecam!
Tynki mozaikowe to produkty, które nie tracą na popularności i są stale na czasie. Także dlatego, że wprowadzamy nowe kolory i warianty - np. Mika Quartz. Dziękujemy za przemiłą opinię w szerszym kontekście: produkt+dostawa, bo to przecież o dostawę także się rozchodzi.
Szybka dostawa, dobra jakość produktów, dobrze zabezpieczone w transporcie 👍🏻
Szybka dostawa i profesjonalnie zapakowane.Polecam
Ależ mamy Klientów, którzy potrafią docenić nie tylko jakość samego produktu.
To pakowanie jest dla nas oczkiem w głowie, bo jakość mamy już dopracowaną do perfekcji. Szybka dostawa to konsekwencja błyskawicznej kompletacji składników zamówienia, a samo pakowanie jest uwieńczeniem naszych starań o jakość na poziomie maksymalnym.
Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Dobry kontakt szybka wysyłka super ceny
Świetna opinia, wspaniałe 5 gwizdek i zapraszamy ponownie :)
Polecam. Szybko i sprawnie.
Dziękujemy za podzielenie się opinią... to dla nas szczególnie istotne a komplet 5 gwiazdek to już wisienka na torcie. Zapraszamy ponownie i czekamy na kolejne takie komentarze.
Produkt bardzo dobry.Błyskawiczna wysyłka Polecam
TAK! Wszystko się zgadza: wysłaliśmy bardzo dobry produkt w trybie błyskawicznym. Zapraszamy bardzo serdecznie ponownie. Dziękuję za opinię.