rzezbyzbrazu.pl

Opinie łącznie (1753) Opinie (853) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając dbałość o detale i solidność. Zdecydowana większość klientów bardzo pozytywnie ocenia kontakt z obsługą i komunikację ze sklepem. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację i dostawę zamówień. Poziom obsługi oceniany jest jako bardzo profesjonalny, uprzejmy i pomocny. Większość opinii pozytywnie ocenia solidność i bezpieczeństwo opakowania przesyłek. Klienci chętnie korzystają z usługi grawerowania, podkreślając jej jakość oraz indywidualne dopasowanie. Zgłoszenia reklamacyjne rozpatrywane są sprawnie i z satysfakcjonującym efektem dla klienta.

Opinierzezbyzbrazu.pl

Polecam !!!! Szybko !!! Profesjonalnie!!!! 100 % zadowolenia , dobry kontakt z projektantem. Wykonanie idealne!.
Bardzo ładna pamiątka. Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Naprawdę robi wrażenie. Polecam
Cudowna rzeźba! Fenomenalny prezent w postaci autobusu. Po prostu piękny!!! A obsługa... na NAJWYŻSZYM POZIOMIE. Proszę nic nie zmieniać. Pozdrawiam
M K
Mirek K.

Wszystko perfekcyjnie!

Świetny kontakt, przedmiot piękny, zgodny z opisem, usługa na najwyższym poziomie. Polecam!
Ryngraf wygląda po prostu zjawiskowo. Przepiękna pamiątka. Bardzo dziękuję za tak profesjonalne wykonanie!
Całość dobrze, wykonana, wygląda ładnie. Dobrze dopasowane do złożenia (skrzydła i kopia husarza. Dostarczone na czas zgodnie z informacją przy zakupie.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zakupiony przeze mnie kolekcjonerski kordzik MW jest wykonany profesjonalnie. Nadruk oraz logo na tabliczce wykonane z najwyższą starannością. Grawer na klindze wykonany super czcionką. Polecam
Jakość wykonania bardzo dobra, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Wysoka jakość wykonania możliwość własnoręcznego wyboru umiejscowienia taczki
Polecam ta Firmę zarówno pod kątem kontaktu jak i wykonania dyplomu jaki zamówiliśmy. To już kolejna realizacja dla naszego Przedsiębiorstwa i jak zwykle się nie zwiedliśmy!
Bardzo dobra jakość, wszystko zgodne z opisem, starannie zapakowane, wszystko bez zarzutu
Figurka przepiękna. Produkt zabezpieczony idealnie, wszystko odbyło sie szybko i sprawnie.Polecam
Wszystko jest okay. Figurka jest zgodna z zamówieniem, wygląda pięknie. Przyszła nieuszkodzona i w czasie deklarowanym przez sprzedającego.
Szybko, sprawnie. Dobry kontakt mailowy, paczka dobrze zapakowana.
Wszystko zgodnie z opisem. Sprawnie szybko i uczciwie. Dziękuję przemiłej Pani z obslugi telefonicznej.

Temida

Bardzo jestem zadowolona z rzeżby. Jest piękna, a grawer ladnie dopasowany.
Wszystko świetnie, bardzo dokładnie wykonane, solidny produkt i szybka wysyłka.
Bardzo dobra jakość dbałość o detale. Świetne wykonanie

Polecam - wzorowe wykonanie

Polecam. Zamówiony dyplom w etui został wykonany wzorowo. Znakomita współpraca i kontakt z przedsiębiorcą.
Wazon bardzo ładny kontakt bez zarzutu rewelacja gorąco polecam