12 paź 2023
Bardzo dobra obsługa, szybki czas realizacji. Produkt dobrze zabezpieczony do transportu, uważam, że szabla powinno być wysłana w pochwie lub w taki sposób by szabla nie była bezpośrednio przyłożona do pochwy ponieważ to tworzy delikatne, niepotrzebne zarysowania. Bardzo dobry grawer, cena odrobinę za wysoka jak za grawer. Szabla dobrze wykona z drobnym mankamentem na sztychu.
Opinie nt. sklepu rzezbyzbrazu.pl
9 lip 2024
Miła i kompetentna obsługa klienta.
12 lip 2024
Dziękujemy za pozytywny komentarz! 🌟🌟🌟🌟🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów/usług. Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek pytania lub sugestie, zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół rzezbyzbrazu.pl 🤗
27 lip 2024
21 lip 2024
10 lip 2024
9 lip 2024
1 lip 2024
Rzetelność obsługi, szybki, bardzo szybki czas realizacji i dostawy, same plusy
19 cze 2024
Wszystko zgodnie z zamówieniem, dobry kontakt, ekspresowa wysyłka
24 cze 2024
Bardzo szybka wysyłka, produkt bardzo dobrej jakości.
15 cze 2024
Puiku.
Lengvas apmokėjimas, greitai gauta prekė.
11 cze 2024
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam!
4 lip 2024
3 lip 2024