12 gru 2023
Polecam sklep i to bardzo. W sklepie trzy razy składałam zamówienie . Z zamówieniem pierwszym i trzecim nie miałam żadnego problemu, przesyłka przyszła o czasie, zawartość była dobrze zabezpieczona, zamówienie w całości do mnie dotarło. Niestety jeśli chodzi o drugie zamówienie przesyłka przyszła o czasie, ale niestety uszkodzona, od razu napisałam do obsługi klienta. Byłam bardzo mile zaskoczona z bardzo szybkiej odpowiedzi i szybkim załatwieniu sprawy. Jeszcze z taką miłą i dbającą o klienta obsługą klienta nie spotkałam się.
NIE POLECAM! LYKO pomyliło adres wysyłki zamówienia. Ktoś odebrał moja paczkę pod innym adresem, takim który nie istnieje.. Nie wiem gdzie jest moja paczka, stracone pieniądze. Wysłałam już kilka e-maili, będę wysyłać kolejne, udają ze nie widzą e-maili i wymijająco odpisali na jednego.. Żądam zwrotu pieniędzy i proszę omijać szerokim łukiem tego sprzedawcę!
Błyskawiczna dostawa. W piątek zamówione, w sobotę odebrałam z paczkomatu. Super. Opakowanie kremu troszkę „wymęczone”, tzn pogniecione, z pozawijanymi brzegami, ale sam produkt w środku ok. Na pewno jeszcze tu zrobię zakupy.
Odpowiedź ze sklepu lyko.com/pl
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są tak pozytywne 💕 Pozdrawiam! / Gosia, Customer Relations
23 sie 2024
Mam za sobą kilka zamówień.
Pierwsze faktycznie jechało do mnie jakieś dwa tyg, ale każde kolejne przychodziło już w 2-3 dni.
Zapakowanie i towar beż zarzutu. Ceny bardzo często lepsze niż w innych dużych drogeriach.
23 sie 2024
Hej! Dziękujemy pięknie za opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że Twoje doświadczenia z LYKO są pozytywne. Zapraszamy ponownie! 💖 / Izabela z Customer Relations
26 sie 2024
Duży wybór po atrakcyjnych i konkurencyjnych cenach. Szybki termin realizacji. Towar solidnie zapakowany. Informacje na bieżąco o etapie realizacji zamówienia.
26 sie 2024
Wszystko ok. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Perfumy jeszcze czekają na inaugurację... 😂😉. Na pewno będę zadowolona. Polecam i pozdrawiam zespół LYKO
8 godzin temu
Świetna obsługa klienta, bardzo doceniam informowanie na bieżąco na temat przesyłki. Wysyłka ekspresowa. Czego chcieć więcej:)będę wracać! Polecam
Towar dostarczony, wszystko ok. Najbardziej szkoda, że przestań wysyłać próbki. Często kupowałem nowe zapachy na podstawie próbek
Odpowiedź ze sklepu lyko.com/pl
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są tak pozytywne 💕 W tym momencie próbki są dołączane całkowicie losowo, ale pracujemy nad tym, aby trafiały do Was częściej 😊 Pozdrawiam! / Gosia, Customer Relations
26 sie 2024
Korzystne ceny, bezpłatna dostawa od 100 zl, dotrzymywanie przewidzianych terminów a nawet wcześniejsze dostawy od planowanych.
17 sie 2024
Wszystko dotarło na miejsce ładnie zapakowane. Dziwi trochę czas realizacji zamówienia, mógłby być krótszy o te 2-3 dni.
21 sie 2024
Hej! Dziękujemy pięknie za opinię 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są pozytywne. Nasze zamówienia wysyłane są z naszego magazynu w Szwecji - stąd dłuższy czas oczekiwania. Dla tych niecierpliwych mamy produkty oznaczone ikonką paczki, dostarczane nawet w 24h 💖 Więcej na temat dostaw możesz znaleźć o tu: https://lyko.com/pl/informacje/shipping-at-lyko. Pozdrawiam 🌟 / Izabela z Customer Relations
To moje pierwsze zamówienie i jestem bardzo zadowolona. Wszystko szybko i sprawnie. Na pewno jeszcze wrócę. Polecam
Naprawdę udane zakupy!
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu Lyko. Mają konkurencyjnych ofert i wiem , że będę kupować tu częściej!
28 sie 2024
Cieszę się, że poznałam Lyko
Cieszę się, że poznałam sklep Lyko! Świetny asortyment, ciekawe marki, szybka dostawa. Na pewno tu wrócę!
22 sie 2024
pianka do ukladania wlosow
super pianka do ukladania wlosow ,powoli chce zapoznac wiecej produktow bo maja opinie super.
23 sie 2024
Hej! Dziękujemy pięknie za opinię 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są pozytywne. Zapraszamy ponownie! W razie jakichkolwiek pytań na temat naszych produktów - pisz śmiało 💖 / Izabela z Customer Relations
Przesyłka dotarła dokładnie na czas. Wszystkie przedmioty są dobrze zapakowane. Dziękuję.
31 sie 2024
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu jak i z produktow, są pełnowartościowe. Świetna cena.
18 sie 2024
Marki premium w bardzo dobrych cenach!
Bardzo szeroki asortyment w atrakcyjnych cenach, nawet marki premium np. Lancome kremy
21 sie 2024
Hej! Dziękujemy pięknie za opinię 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są pozytywne. Zapraszamy ponownie! 💖 / Izabela z Customer Relations
19 sie 2024
Przesyłka sporo szybsza niż deklarowana przy zakupie
Wszystko ok..puder oryginalny.
21 sie 2024
Wszystko prawidłowo,szybka wysyłka dla mnie bardzo istotna. Polecam serdecznie
19 sie 2024
Super!
Trochę trzeba było poczekać, ale cena i oryginalny produkt na to zasługują ;)
21 sie 2024
Hej! Dziękujemy pięknie za opinię 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są pozytywne. Zapraszamy ponownie! 💖 PS. Dla tych niecierpliwych mamy produkty oznaczone ikonką paczki, dostarczane nawet w 24h 😇 / Izabela z Customer Relations
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Towar zgodny z ocxekiwaniem