tiger-group.pl

Opinie łącznie (18) Opinie (18) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinietiger-group.pl

Dziękuje

Przez długi czas próbowałam samodzielnie odzyskać swoje pieniądze od ClientBridgeHub, jednak bez żadnego efektu. Byłam zbywana, otrzymywałam sprzeczne informacje, a każda próba wypłaty kończyła się kolejnymi wymówkami. Zaczęłam tracić nadzieję, że jeszcze kiedykolwiek zobaczę swoje oszczędności. Dopiero po nawiązaniu współpracy z Tiger Group poczułam, że moja sprawa trafiła w ręce osób, które naprawdę wiedzą, jak postępować w takich sytuacjach. Dzięki ich doświadczeniu, konsekwencji i profesjonalnemu podejściu udało się odzyskać 43300 zł, które były dla mnie praktycznie stracone. Na każdym etapie mogłam liczyć na rzetelny kontakt i jasne wyjaśnienia dotyczące podejmowanych działań. To dało mi poczucie bezpieczeństwa i przekonanie, że nie zostałam z tym problemem sama. Z całego serca polecam Tiger Group każdemu, kto znalazł się w podobnej sytuacji. To zespół ludzi, którzy skutecznie walczą o swoich klientów i potrafią doprowadzić sprawę do szczęśliwego zakończenia

Jak po pomoc to tylko do nich

Byłam w kilku różnych kancelariach w trójmieście w związku z oszustwem finansowym i powiem tak. Nie dość, że okazali się najtańsi, dwa podczas spotkania zrobili na mnie najlepsze wrażenie, byli najbardziej empatyczni i naprawdę widać było, że faktycznie interesuje ich mój "przypadek" to jeszcze finalnie po kilku miesiącach udało im się odzyskać nasze wpłacone pieniądze z nierzetelnej giełdy. Czego chcieć więcej? Polecam każdemu!
Długo zastanawiałam się, czy w ogóle opisywać swoją historię, ale czuję, że jestem to winna całemu zespołowi Tiger-Group oraz innym kobietom, które znalazły się w tak beznadziejnej sytuacji, w jakiej ja byłam jeszcze kilka miesięcy temu. Kiedy straciłam ogromną sumę pieniędzy przez perfidne oszustwo internetowe, mój świat po prostu się zawalił. Czułam niewyobrażalny wstyd, bezradność i paraliżujący strach o przyszłość. Przez wiele tygodni nie mogłam spać, a każda kolejna próba szukania pomocy kończyła się ścianą lodu lub kolejnymi obietnicami bez pokrycia. Byłam już na skraju załamania i niemal postawiłam na tych pieniądzach krzyżyk, myśląc, że sprawiedliwość nie istnieje. Wtedy, zupełnie przypadkiem, trafiłam na Tiger-Group. Przyznam szczerze: weszłam tam z sercem na ramieniu i ogromnym dystansem. Jednak już pierwsza rozmowa telefoniczna była inna niż wszystkie. Nie usłyszałam suchych paragrafów, ale spokój, zrozumienie i niesamowitą empatię. Kiedy pojawiłam się osobiście w ich biurze w gdańskim Argonie, poczułam, że trafiłam w ręce profesjonalistów, którzy traktują człowieka jak człowieka, a nie jak kolejny numer w aktach. To, co wyróżnia tę kancelarię, to ta niesamowita, rodzinna atmosfera, o której wspominają inni, relacja ojca i syna buduje poczucie bezpieczeństwa, którego tak bardzo wtedy potrzebowałam. Syn to tytan pracy, konkretny, merytoryczny i niesamowicie skuteczny w działaniu, natomiast ojciec to oaza spokoju i życzliwości, która potrafi podnieść na duchu w najtrudniejszym momencie. Przez cały proces czułam się 'zaopiekowana' byłam na bieżąco informowana o każdym kroku, bez żadnego owijania w bawełnę czy 'lania wody'. Kiedy kilka dni temu zobaczyłam wpływ odzyskanych środków na moje konto, po prostu się popłakałam. To było jak przebudzenie z koszmaru. Tiger-Group dokonało czegoś, co inni uznali za niemożliwe. Odzyskali moje pieniądze, ale przede wszystkim przywrócili mi spokój ducha i wiarę w to, że dobro i uczciwość wygrywają. Jeśli czytasz to i wahasz się, czy warto zaufaj mi, nie szukaj dalej. To nie są tylko eksperci w branży, to ludzie o wielkich sercach i genialnych umysłach. Dziękuję Panom za wszystko, uratowaliście mnie

Najlepsi na rynku

Słuchajcie ja do teraz jestem w szoku bo po tym jak straciłam 430 tysięcy na tej pseudo giełdzie atlas global to myślałam że moje życie się zawaliło i już nigdy nie zobaczę tych pieniędzy. Ci ich doradcy to była jakaś kpina bo wszyscy mieli ten dziwny wschodni akcent i jak tylko chciałam wypłacić swoje środki to zaczynały się cyrki z jakimiś podatkami sejfami i oskarżeniami że niby biorę udział w praniu brudnych pieniędzy. Wmawiali mi bezczelnie że to ja coś źle kliknęłam albo pomyliłam cyferki i przez to kasa uciekała a ja byłam z tym wszystkim kompletnie sama i załamana. Zgłosiliśmy to na policje ale po 4 tygodniach pismo o umorzeniu.... Całe szczęście trafiłam na forum dla oszukanych gdzie polecali tą kancelarie bo kontakt który dostałam i mnie uratował oraz wielu innych to właśnie pan prezes z Tiger-Group. Dzięki nim i ich niesamowitej ekipie od IT oraz prawnikom z którymi pisałam prawie codziennie w ciągu 5 miesięcy mam już z powrotem 300 tysięcy złotych na koncie. To jest dla mnie jak jakiś cud bo już nie wierzyłam że tacy fachowcy istnieją a teraz wiem że wyciągnięcie reszty to tylko kwestia czasu i jestem o to spokojna. Jeśli ktoś z was też dał się nabrać tym naciągaczom to nie czekajcie tylko uderzajcie do nich bo ta ekipa o której piszą na forum naprawdę wie jak podejść do takich cwaniaków i nie dają sobie w kaszę dmuchać.
dzięki ich determinacji i skuteczności, odzyskałam swoje pieniądze co do grosza! To poczucie ulgi, gdy środki wróciły na konto, jest nie do opisania. Tiger-Group to firma z klasą, która łączy twardą egzekucję prawa z ludzkim podejściem do klienta. Jeśli szukacie kogoś, kto nie boi się trudnych wyzwań i naprawdę dba o Wasz interes, z całego serca polecam tę kancelarię. Przywrócili mi wiarę w to, że sprawiedliwość zawsze wygrywa jeśli ma się u boku takich profesjonalistów!
Na początku byłam mocno sceptyczna, bo po tym co mnie spotkało w internecie, straciłam sporo pieniędzy i szczerze mówiąc nie wierzyłam, że da się cokolwiek odzyskać. Trafiłam na Tiger-Group trochę przypadkiem, ale to była jedna z lepszych decyzji jakie podjęłam. Od pierwszej rozmowy było widać, że wiedzą co robią. Nie było żadnych bajek ani obiecywania gruszek na wierzbie – konkrety, analiza mojej sprawy i jasno przedstawiony plan działania. To mnie przekonało, żeby spróbować. Najważniejsze jest to, że faktycznie udało się odzyskać moje pieniądze. Proces trochę trwał, ale byłam na bieżąco informowana co się dzieje i jakie są kolejne kroki. Widać, że mają doświadczenie w takich sprawach i wiedzą jak działać, szczególnie jeśli chodzi o oszustwa internetowe. Doceniam też podejście do klienta – normalny kontakt, bez ściemy, bez ignorowania telefonu czy maili. W każdej chwili mogłam się dowiedzieć na jakim etapie jest sprawa. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja i zastanawia się czy warto – z mojego doświadczenia tak. Mi pomogli i przede wszystkim odzyskałam pieniądze, na które już praktycznie postawiłam krzyżyk.
Byłam u nich na spotkaniu w biurze w Argonie i już samo miejsce zrobiło na mnie duże wrażenie profesjonalnie, ale jednocześnie bardzo przyjazna atmosfera. Tiger-Group to naprawdę rodzinna kancelaria, gdzie widać świetną współpracę ojca i syna. Syn bardzo konkretny i doświadczony, widać że zna się na rzeczy i prowadzi sprawy z dużą pewnością. Ojciec z kolei niesamowicie empatyczny, potrafi spokojnie wszystko wytłumaczyć i podejść po ludzku do sytuacji. Czułam się zaopiekowana i potraktowana poważnie od samego początku. Zdecydowanie polecam, jeśli ktoś szuka nie tylko skuteczności, ale też normalnego ludzkiego podejścia.
Szukałam pomocy w kilku kancelariach, w jednej zaproponowali mi takie koszty wstępne że po prostu mnie wbiło w ziemie, ale nie tu. Tiger Group wzieli 5 000 brutto gdzie konkurencja chciała ponad 15 000, nie było gwarancji sukcesu a pomimo to po 4 miesiącach odzyskałam pieniądze od dłużnika a koszty prawne finalnie on płacił więc wyszłam na zero. Bardzo polecam

Rzetelni i skuteczni

Miałam sporo obaw po stracie pieniędzy u brokera Adello Group ale na szczęście trafiłam do tiger group. Cały proces był konkretnie wyjaśniony bez żadnego mydlenia oczu i udało się odzyskać 160 tysięcy złotych. Kontakt bardzo dobry i w końcu miałam poczucie że ktoś faktycznie walczy o moje pieniądze. Dziękuję całemu zespołowi za pomoc i profesjonalne podejście.
Bardzo ich polecam, zleciłam im sprawę dotyczącą utracenia środków w wyniku działalności brokerów internetowych. Nie dość, że odzyskali mi pieniądze i poprowadzili sprawę do końca to jeszcze wywalczyli zadośćuczynienie. Pełne zaangażowanie oraz stały kontakt przez cały proces.
Najlepsza kancelaria z jaką miałam do czynienia. Poziom merytoryczny, zaangażowanie a nawet empatia stoją na najwyższym poziomie. Sama na początku wręcz się wstydziłam a teraz widzę że niepotrzebnie. Pomogą wam zobaczycie
Najlepsza kancelaria z jaką mieliśmy wraz z mężem do czynienia! U nas były niezapłacone faktury za remont mieszkania i nie było mocnych nawet komornik rozkładał ręce a oni 3 miesiące i przekonali dłużnika do zapłacenia :-)
Udało im się odzyskać nasze pieniądze z giełdy Atlas Global. Mieliśmy z giełdą duży problem i zbywali nas a chodziło o sporą kwotę. Polecam ich za skuteczność.
Pełne zaangażowanie w sprawę finansową i odzyskane 91 tysięcy. Polecam są szybcy i skuteczni i naprawdę wiedzą co robią.
Pełne zaangażowanie w sprawę. Odzyskali nam ponad 200 tysięcy i uratowali od kredytów i długów. Dziękuje
Konkretna kancelaria która wie co robi. Polecam odzyskali nam pieniądze od dłużnika

Polecam!!!

Są konkretni pomogli nam odzyskać kasę
Polecam odzyskali nam pieniądze