Klienci bardzo wysoko oceniają jakość i profesjonalizm obsługi, podkreślając jej uprzejmość i kompetencje. Kontakt z obsługą jest sprawny, rzeczowy i przyjazny. Szybkość realizacji zamówień i dostaw jest często chwalona, a dostawy zwykle realizowane są terminowo lub nawet szybciej niż planowano. Większość opinii pozytywnie ocenia również poziom cen. Pojawia się jednak krytyka dotycząca zbyt wysokich cen wysyłki oraz niektórych produktów, a także pojedyncza sugestia o możliwości usprawnienia szybkości realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieascoin.pl
Zamówiłam pudełeczko na prezent na monetę bulionową i jestem bardzo zadowolona z zakupu - produkt jest bardzo dobrej jakości i dedykacja wygląda przepięknie. Poza tym obsługa jest bardzo pomocna i czas realizacji zamówienia był szybki. Serdecznie polecam
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie! Zespół Ascoin
Profesjonaliści w każdym calu !
Super obsługa, najwyższy poziom profesjonalizmu ze wszystkich firm zajmujących się tą branżą !
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasz profesjonalizm i obsługę. Zespół Ascoin
Przesyłka dotarła tydzień wcześniej niż pierwotnie było ustalone.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Pięć gwiazdek to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Dziękujemy! Zespół Ascoin
Transakcja zakończona na korzyść Klienta pomimo trudności technicznych w realizacji zamówienia.
Bardzo pozytywny kontakt osobisty
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa jest dla Ciebie profesjonalna i przyjazna. Zespół Ascoin
Szczerze polecam firmę ASCOIN. Godna zaufania. Jestem w stu procentach zadowolony z zakupu i obsługi. Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za świetną opinię! Cieszy nas, że realizacja zamówienia spełniła Twoje oczekiwania. Polecenie wiele dla nas znaczy! Zespół Ascoin
Polecenie sklepu Ascoin
Zakup bez żadnych problemów, dostawa zgodnie z uzgodnieniem. Personel bardzo pomocy i przesympatyczny. Szczerze polecam.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a nasza obsługa spełniła oczekiwania. Zespół Ascoin
Coraz mniej monet bulionowych z pierwszej 6
Coraz mniej monet bulionowych, ostatnio widzę coraz bardziej, że ceny nie są konkurencyjne wobec innych dealerow... Proces kupna i wysyłki super... Sklep bierze trochę za dużą cenę za wysyłkę Inpost do paczkomatu. Sprawdzałem ceny, można taniej stąd podejrzenie że zarabia również na wysyłce.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Panie Sebastianie, w odniesieniu do kolejnych podpunktów przedstawionej opinii: nasza oferta jest stała, przede wszystkim w kontekście monet z "kanonu". Ceny owych monet, naszym zdaniem, są konkurencyjne, co można zauważyć np. w porównywarkach cen, takich jak SpotPrice. Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie oraz z najwyższą starannością, stąd dziękujemy za docenienie tego segmentu naszej działalności. Jeżeli chodzi o ceny przesyłek InPost- faktycznie istnieje możliwość przesłania przesyłką kilka złotych tańszą, lecz na niższe kwoty ubezpieczenia. Dbając przede wszystkim o bezpieczeństwo procesu wysyłki- w szerokiej skali optymalniejszym rozwiązaniem są przesyłki na pełną kwotę zamówienia oraz z gwarancją rekompensaty w przypadku jakiegoś niepowodzenia.
Niemniej chcemy dalej poprawiać jakość naszych usług, więc z całą serdecznością dziękujemy za opinie. Jeżeli ma Pan jeszcze jakieś sugestie- zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi oddziałami. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! Zespół Ascoin.
Przyśpieszyć termin wysyłki.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Pięć gwiazdek to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Dziękujemy! Do każdego zamówienia podchodzimy z najwyższym zaangażowaniem. Zespół Ascoin
Polecam sklep, profesjonalna obsługa.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Profesjonalna obsługa klienta, to już kolejny zakup w firmie Ascoin bez żadnych problemów.
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów. Zespół Ascoin
Super, szybko, sprawnie i bezpiecznie
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka i spełniła oczekiwania. Zespół Ascoin
Super obsługa, świetny kontakt!
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za polecenie i miłe słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie na kolejne zakupy. Zespół Ascoin
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za doskonałą ocenę! Cieszymy się, że zamówienie spełniło Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Zespół Ascoin
Odpowiedź ze sklepu ascoin.pl
Dziękujemy za świetną ocenę! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i bez problemów. Zapraszamy ponownie! Zespół Ascoin
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Doskonały kontakt z obsługą klienta.