Volkswagen Financial Services Polska Sp. z o.o.

Opinie łącznie (589) Opinie (456) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość i sprawność obsługi oraz realizacji usług. Wielu klientów zwraca uwagę na czytelność, jasność i przejrzystość oferty oraz procesu zakupu. Klienci bardzo często podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i kompetencje doradców oraz konsultantów. Wielu klientów docenia prostotę, intuicyjność i łatwość realizacji zakupu lub korzystania z serwisu. Klienci często odnoszą się do jakości i kompletności uzyskiwanych informacji o pakietach, usługach i procesie. Klienci zauważają także różnorodność form płatności. Część klientów zgłasza trudności techniczne podczas procesu zakupu lub obsługi, co wpływa negatywnie na doświadczenie. Pojawiają się także pojedyncze problemy techniczne z realizacją płatności.

OpinieVolkswagen Financial Services Polska Sp. z o.o.

Cena, niestety, pakiet strasznie podrożał, rok temu płaciłem do samochodu żony 1099zł potem cena wynosiła 1299 a teraz już 1599 i w zasadzie jego zakup mija się z celem. Zamiast okazji jest zwykła oferta a wymianę ojeju można zrobić taniej w niezależnych warsztatach. Zdecydowałem się ale nie wiem czy to dobry ruch. Trochę już skok na kasę tym bardziej, że dla starszego auta kosztuje zdecydowanie mniej a silnik jest taki sam więc dlaczego ja mam płacić więcej??? bo mam nowsze auto? Nie szanujecie klientów

Dziękuje za pomoc w wybraniu oferty pakietu przeglądów.

Oferta została przedstawiona w jasny, zrozumiały sposób. Doradca w sposób profesjonalny i empatyczny odpowiedział na wszystkie moje pytania.
Najważniejsze, że trafiłem na kompetentną osobę w BOK (p. Justyna), która szybko i poprawnie zweryfikowała moje potrzeby, a następnie przygotowała ofertę. Dalszy proces zakupu był szybki i uproszczony.
Profesjonalna pomoc Pana Jakuba Majki już w pierwszej rozmowie o znalezienie terminu do pierwszej wymiany oleju w VW Arteon .

Katarzyna Kubiak Wrocław

Pani Katarzyna Kubiak z Audi Wrocław ul. Karkonoska bardzo mi pomogła w zakupie pakietu. Bardzo dziękuję Paweł Skupień
Ciężko jest ocenić wprowadzenie kilku danych, gdzie system sam podpowiada co trzeba zrobić.
Wszystko mi się podobało! Zakup bardzo sprawny, propozycja wyszła od strony obsługi serwisowej. Bardzo na plus.
Pani Marta miała dla mnie cierpliwość ale pokonałem przeszkody zwłaszcza z Banku. Przegląd w Serwisie Audi w m. Łódź przy ul Bartoszewskiego jest profesjonalna. 25 lutego br jestem umówiony na przegląd właśnie pod tym adresem . Chyba nie zmienie zdania. pozdrawiam
Czytelny sposób uzupełniania informacji, choć przydałoby się ściąganie danych firmy z serwerów MF lub GUS.
Bardzo profesjonalna i sprawna rozmowa przez telefon z Panem Filip Slawecki
super super super :) i tak powinno być w każdym serwisie.
Mało informacji na stronie producenta o interwałach wymian płynów. Brak informacji czy w moim modelu uwzględniona jest wymiana oleju w skrzyni DSG.
Krótko szybko o konkretnie. Oby tak też było z samym serwisem :)
proces zakupou musiałem powtarzać kilka razy, wraz z wypełnianiem formularza, pojawiał się nieznany i nieoczekiwany błąd, czasem zaraz po otwarciu strony oferty, czasem po wypełnieniu formularza
Umówiłem się w serwisie na pakiet. Otrzymałem po dwóch dniach maila i po zalogowaniu wszedłem na konto zakończonego leasingu.Tam nie było informacji o pakietach i fakturze do opłacenia zamówionej usługi. Teraz przy pomocy przeglądarki internetowej skorzystałem z oferty. Mam nadzieję, że w ten sposób nie wprowadziłem ponownie jakiegoś wyjątku czy błędu w systemie. Pozdrawiam.
Fachowa pomoc konsultanta w wyjaśnieniu wątpliwości
Zakup to oczywista, ważnym jest jak będzie realizowany ten pakiet.

Wyczerpująca informacja i miły kontakt z pracownikami

Uprzejmy i miły kontakt z osobami zajmującymi się moją osobą. Otrzymałam wyczerpujące informacje na temat kupionego przeglądu.
Bardzo dobry kontakt z osobą przyjmującą samochód do serwisu. Szczegółowa informacja nt. serwisu i pakietów jakie mogę zakupić.

łatwość zakupu

Podobała mi się łatwość zakupu przez internet oraz duży wybór opcji płatności on-line.