Volkswagen Financial Services Polska Sp. z o.o.

Opinie łącznie (511) Opinie (388) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji i sprawność procesu zakupu pakietu serwisowego. Wielu klientów docenia czytelność, jasność i przejrzystość oferty oraz procesu zakupu. Klienci często chwalą profesjonalizm, uprzejmość i kompetencje konsultantów oraz doradców. Wskazywana jest również łatwość zakupu, intuicyjność procesu oraz wygoda korzystania z serwisu online. Doceniane są także różnorodne metody płatności. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z obsługą płatności i potwierdzeniami. Pojawiają się również uwagi dotyczące braków w wyczerpujących oraz szczegółowych informacjach o ofercie.

OpinieVolkswagen Financial Services Polska Sp. z o.o.

Najważniejsze, że trafiłem na kompetentną osobę w BOK (p. Justyna), która szybko i poprawnie zweryfikowała moje potrzeby, a następnie przygotowała ofertę. Dalszy proces zakupu był szybki i uproszczony.
Pani Marta miała dla mnie cierpliwość ale pokonałem przeszkody zwłaszcza z Banku. Przegląd w Serwisie Audi w m. Łódź przy ul Bartoszewskiego jest profesjonalna. 25 lutego br jestem umówiony na przegląd właśnie pod tym adresem . Chyba nie zmienie zdania. pozdrawiam
Mało informacji na stronie producenta o interwałach wymian płynów. Brak informacji czy w moim modelu uwzględniona jest wymiana oleju w skrzyni DSG.
Umówiłem się w serwisie na pakiet. Otrzymałem po dwóch dniach maila i po zalogowaniu wszedłem na konto zakończonego leasingu.Tam nie było informacji o pakietach i fakturze do opłacenia zamówionej usługi. Teraz przy pomocy przeglądarki internetowej skorzystałem z oferty. Mam nadzieję, że w ten sposób nie wprowadziłem ponownie jakiegoś wyjątku czy błędu w systemie. Pozdrawiam.

Wyczerpująca informacja i miły kontakt z pracownikami

Uprzejmy i miły kontakt z osobami zajmującymi się moją osobą. Otrzymałam wyczerpujące informacje na temat kupionego przeglądu.
Bardzo dobry kontakt z osobą przyjmującą samochód do serwisu. Szczegółowa informacja nt. serwisu i pakietów jakie mogę zakupić.

łatwość zakupu

Podobała mi się łatwość zakupu przez internet oraz duży wybór opcji płatności on-line.
Jak dla mnie - osoby starszej cała czynność jest dość skomplikowana, ale mam nadzieję, że najważniejsza część, czyli przegląd przeszedł pomyślnie.

Zakup pakietu serwisowego

Cała procedura zakupu jest intuicyjna. Traw kilak minut. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
Kupno pakietu serwisowego przebiegło sprawnie.

Sprawnie i intuicyjnie - dotyczy procesu zamawiania pakietu.

Szybko, formalności trwały kilka minut, zobaczymy co będzie dalej. Polecam.

Efektywna możliwość zakupu pakietów serwisowych VW

Wyczerpująca informacja, dobra obsługa, wiele form płatności. Polecam!
Możliwość załatwienia umowy przez internet
Zakup pakietu nie został jeszcze zrealizowany, gdyż nie można zmienić metody płatności po wybraniu np. płatności kartą debetową. Problem był taki, że limit na karcie był za niski i płatność nie przeszła. Po zmianie limitu nadal "wisi" płatność i nie mogę nic zrobić. Już wysłałem prośbę na o pomoc na adres bok@vwfs.com.
Szybko , konkretna propozycja
bardzo bobry kontakt z doradcą.
Proste wypełnienie
Możliwość przez internet

PEŁNA INFORMACJA CO DO ZAKRESU I PAKIETU USŁUG

PEŁNA INFORMACJA CO DO PAKIETU USŁUG
Szybko, komfortowo, bez wychodzenia z domu ;D