bambiboo.eu

Opinie łącznie (1612) Opinie (185) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość pieluszek i innych produktów, które nie podrażniają skóry dziecka, są chłonne oraz delikatne. Wiele osób docenia także wygodę i praktyczność subskrypcji, która ułatwia regularne korzystanie z produktów oraz pozwala na dodatkowe oszczędności. Obsługa sklepu jest określana jako pomocna, profesjonalna i uprzejma, co pozytywnie wpływa na doświadczenie zakupowe. Dodatkowo, szybka i sprawna dostawa spotyka się z uznaniem klientów, a korzystna cena produktów w stosunku do ich jakości jest często chwalona. Sporadycznie pojawiają się jednak opinie dotyczące opóźnień lub zastrzeżeń związanych z dostawą.

Opiniebambiboo.eu

Dziękujemy pięknie za 5*. Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo🥰😘

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę.😍 Przesyłamy pozdrowienia od zespołu Bambiboo
Pieluchy przyjemnie miękkie i oddychające, nie przeciekają. Wysyłka szybka i sprawna :)

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie do produktów naszej marki. Cieszymy się, że nasze "cottonki" tak świetnie się sprawdzają🥰Pędzimy z dostawą tak szybko, jak tylko jest to możliwe. Ślemy pozdrowienia od całego zespołu Bambiboo😘

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Pięć gwiazdek to dla nas ogromne wyróżnienie, dziękujemy serdecznie. Przesyłamy ciepłe pozdrowienia od zespołu Bambiboo😘
Polecam, szybka przesyłka, produkt wysokiej jakości, używam już od dłuższego czasu.

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Ogromnie się cieszymy, że rolki z włókniny bambusowej spełniają Pani oczekiwania a błyskawiczna wysyłka to nasze drugie imię. 😍Dziękujemy bardzo i zachęcamy również do odwiedzenia zakładki dla Kobiet.😉Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę.😍 Przesyłamy pozdrowienia od zespołu Bambiboo
Bambusowe pieluchy, jedyne które nie powodują podrażnień na wrażliwej skórze pupy naszego synka❤️

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Dziękujemy za piękna rekomendację. Cieszymy się ogromnie, że nasze "bambuski" zdały egzamin na medal i jako jedyne nie podrażniają wrażliwej skóry Pani Synka😉 Delikatność to ich drugie imię, więc takie wieści to dla nas czysta radość. Dziękujemy za zaufanie, ściskamy serdecznie. Zespół Bambiboo😘
Szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani szybką realizację zamówienia 😊 Błyskawiczna wysyłka i sprawna obsługa to dla nas priorytet, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby paczki docierały jak najszybciej. Pozdrawiamy serdecznie zespół Bambiboo😗
Przed narodzinami synka zamówiłam Wasze pampersy tak dla sprawdzenia i są z nami do dziś(synek skończył 7 miesięcy ). Nie wyobrażam sobie zmiany na inne . Jesteście najlepsi na rynku pod każdym względem , jakość na pierwszym miejscu .

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Tak miłe słowa to miód na nasze serca.🥰 Dziękujemy za lojalność, zaufanie, cieszymy się, że nasze pieluszki towarzyszą Wam już od narodzin.😁 Życzymy dużo zdrowia i radości dla całej Rodziny. Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Dziękujemy bardzo za tak wysokie noty🤩 Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo.
Najlepsze pieluchy dla małego alergika! Po prostu nasz nr 1. Podrażnienie minęło i nie wraca od kiedy używamy Bambiboo. Wspaniale, że jesteście. I do tego obsługa sklepu fantastyczna i bardzo pomocna!

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Ogromnie dziękujemy za tak ciepłą i budującą opinię. To dla nas wielka radość czytać, że pieluszki Bambiboo pomogły Maluszkowi i że podrażnienia już nie wracają. Bezpieczeństwo najmłodszych jest dla nas najważniejsze, dlatego takie słowa wiele dla nas znaczą. Cieszymy się również, że tak miło jesteśmy postrzegani w oczach naszych Rodziców. Dziękujemy za zaufanie i przesyłamy mnóstwo uśmiechów od całego zespołu Bambiboo.😍😘

Dziękujemy pięknie za 5*. Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo🥰😘
Przesyłka miała dotrzeć w weekend, a nie w poniedziałek.
Szybka dostawa, dobra cena

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Bardzo dziękujemy za rzeczowe docenienie naszych mocnych stron😉.Przesyłamy ciepłe pozdrowienia od całego zespołu Bambiboo😉

Bardzo szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Dziękujemy za opinię. Super, że przesyłka dotarła tak szybko. Staramy się działać sprawnie, żeby niczego nie zabrakło w ważnym momencie😉 Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo😘

Dziękujemy pięknie za 5*. Pozdrawiamy ciepło🥰😘

Super szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Cieszymy się, że dostawa dotarła tak szybko - czasem sami jesteśmy zaskoczeni, jak sprawnie działamy😉 Dbamy o to, żeby pieluszki docierały zanim zapasy zdążą się skurczyć. Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo🫠

Dostawa i jakość

Dostawa zawsze na czas, subskrypcja bardzo pomocna w życiu. Bardzo dobra jakość pieluszek. Podsumowując jakość pieluszek i usług na bardzo dobrym poziomie.

Odpowiedź ze sklepu bambiboo.eu

Dziękujemy pięknie, uwielbiamy takie komentarze.😍 Szybka obsługa i ekspresowa dostawa to nasza specjalność. Cieszymy się, że subskrypcja przypadła Pani do gustu. Pozdrawiamy ciepło zespół Bambiboo