tolpa.pl

Opinie łącznie (36 052) Opinie (17 617) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich skuteczność, naturalny skład i bezpieczeństwo dla skóry. Pozytywnie oceniana jest szybkość dostawy oraz dobre zabezpieczenie paczek. Opinie o obsłudze klienta są w przeważającej większości bardzo pozytywne – doceniana jest sprawność rozwiązywania problemów, profesjonalizm i empatia. Promocje oraz atrakcyjne ceny są często wskazywane jako istotny atut sklepu. Pozytywne komentarze pojawiają się także na temat ekologicznych opakowań, zapachu i konsystencji produktów oraz przejrzystości strony internetowej. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące wad opakowań, niedoskonałości pompki, słabego pakowania lub opóźnień w dostawie. Nieliczni klienci narzekają na trudny kontakt telefoniczny z obsługą. Część osób zwraca uwagę na praktyki promocyjne, nieszczelność opakowań, trudne w użyciu dozowniki oraz uszkodzenia podczas transportu. Pojawiają się też opinie o zbyt intensywnej woni niektórych produktów oraz mieszane recenzje dotyczące strony internetowej – zwłaszcza jeśli chodzi o nieintuicyjność, błędy, trudności z płatnościami i nieczytelne komunikaty. Klienci oczekują również lepszej dostępności produktów i skuteczniejszego informowania o brakach lub możliwości powiadomień o ponownym pojawieniu się towaru.

Opinietolpa.pl

Produkt „Tołpy” używam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Podarowałam kilka kosmetyków moim znajomym i też podzielają moją opinię. Dobrze oceniam też sklep internetowy. Jedyny mały minusik, to taki, że nie ma na wykazie Pocztexu wszystkich punktów ( w mojego najbliższego przy ul. Południowej w Ostrowie wlkp) i muszę wybierać kuriera. Poza tym wszystko na plus . Polecam. Maria

Super zapakowana i zabezpieczona paczka

Dość szybka wysyłka, maile od sklepu na każdym etapie - komunikacja bez zarzutu, ale przede wszystkim wspaniale zapakowana i zabezpieczona paczka! Sprytnie złożony karton, bez żadnej taśmy, którą trzeba zrywać przy otwieraniu i przed wyrzuceniem, łatwo się otwierający, etykieta tylko z adresem paczkomatu, żadnych danych osobowych, więc też nie trzeba zrywać przed wyrzuceniem, a w środku, oprócz produktów oczywiście, tylko ekologiczne "chrupki", które można wyrzucić do śmieci bio 💚 W dodatku trafiłam na promocję i produkty były w bardzo dobrych cenach. Jedyne, czego mi brakowało, to jakiejś kartki w środku z informacją, że chrupki są biodegradowalne, bo w pierwszej chwili chciałam je wrzucić do plastików... Wzmianka o ekologicznym sposobie pakowania i wypełnieniu paczki w ostatnim mailu, tym z informacją o wysyłce, też by dała radę zamiast kartki w środku. :)
Chcialabym serdecznie podziękować pani z infolinii, z którą rozmawiałam w piątek ok godziny 13. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, mimo że był mały problem z paczką, pani mi pomogła i rozwiązała problem, paczka była już następnego dnia. Bardzo dobre podejście do klienta, na pewno skorzystam jeszcze z tej strony internetowej. Pozdrawiam serdecznie

Moja 40-letnia cera stała się ostatnio trochę przesuszona i nie tak jędrna jak kiedyś więc postanowiłam poszukać nowych kosmetyków. Muszę przyznać, że Tołpa zaskoczyła mnie bardzo szerokim wyborem kosmetyków, szczególnie dla wymagającej cery. Jestem na etapie testowania ale tylko kilka dni wystarczyło aby się przekonać, że produkty działają i są delikatne dla mojej buzi. Dobry skład i ceny na duży plus. Dziękuję

Wyciek serum

Serum które zamówiłam, było nieszczelnie zamknięte co spowodowało zamoknięciem kartonika (mam zdjecia). Zastanawia mnie czy bylo ono przez kogoś wcześniej otwarte czy opakowanie nie spełniło swojej funkcji. Niestety mie mogłam sprawdzić jak działa i wyladowal w koszu. Zel do twarzy sprawdza sie super z tej serii wiec jest mi zal ze nie moge go polaczyc z serum, ale nastepnym razem zakupie je w sklepie stacjonarnym.
Strona internetowa dobra, przejrzysta itd. Super opisy produktów, które pomogly mi wybrać odpowiednie kosmetyki. Nie jestem zadowolona z tego, ile czekałam na swoją paczkę. Produktów, które zamówiłam nie używałam wcześniej, więc najpierw przetestuję i napiszę opinię. Używałam innych kremów Waszej marki od ponad 10 lat i zawsze byłam zadowolona i liczę na takie samo zadowolenie z tej serii kosmetyków.

Z Tołpą od wielu lat

Produkty świetnie zapakowane , szybko i bezproblemowa przesyłka. Z produktów Tołpa korzystam już wiele lat, a teraz też moje nastoletnie dzieci. Jedyna rzecz która mi przeszkadza to brak płatności przez Pay Pal /Apple Pay /Google Pay. Nie posiadam polskiego konta. Pozdrawiam
Najbardziej spodobała mi się błyskawiczna wysyłka. Kosmetyki na drugi dzień były już w paczkomacie! Poza tym jestem od lat niezmiennie zadowolona z jakości preparatów Tołpa. Tym razem postanowiłam spróbować nowości z mikroigiełkami i się nie zawiodłam. Mam po nich skórę doskonale nawilżoną i napiętą, o spłyconych zmarszczkach mimicznych. Preparaty Tołpa do pielęgnacji ciała, takie jak nocny turbo krem antycellulitowy to recepta na mój spokojny sen od lat. Peeling do skóry głowy sprawia, że mój czas bez przetłuszczonych włosów wydłuża się dwukrotnie. I te zapachy, naturalne, odświeżające, uspokajające luksusem. To moja ulubiona polska marka!
Ideal Age to moja ukochana seria, która radzi sobie z moją dojrzałą cerą znakomicie. W jej skład wchodzi pielęgnacja podstawowa i uzupełniająca, pełna skoncentrowanych składników. Wspaniale, że Tołpa to polska marka, wspieram rodzime firmy.
Szybka wysyłka ,cudowne produkty dermo w jakości premium, dostępne też dla osób których nie stać ,żeby płacić 300zl za szampon. Promocje pozwalają mi zadbać o włosy i skórę glowy,prezenty za zakupy w niewygórowanej cenienie. Do puki będziecie na rynku z takimi proporcjami napewno będę robić u Was zakupy
Świetne produkty- na razie używam płynu micelarnego physio mikrobiom- skóra jest gładziutka, miła w dotyku, nawilżona. Tak samo produkty na noc-Tołpa dermoface 40+ stimular i serum NEXT retin świetne w super konsystencji. Bardzo polecam tak samo jak serwis wysyłkowy Tołpa.
Bardzo lubię produkty Tołpa nigdy się nie zawiodłam ,działają wspaniale ,dodatkowo w moim ostatnim zamówieniu brakowało 1 saszetki preparatu ,zgłosiłam to , przysłano mi 4 saszetki i duży peeling do twarzy gratisowo ,będę zawsze polecać Aga
Prawie wszystko ok czas dostawy super kontakt z obsługą bez zastrzeżeń jedyne co mi się nie podoba to przepadające punkty zbyt szybko Ja robię zakupy raz lub dwa razy do roku nie mieszkam w Polsce i nie mam możliwości robienia zakupów częściej Pozdrawiam Adam
trudno się dodzwonić na infolinię - próbowałam przez 2 dni - bez szans, po 1h i 40 min wciąż wszyscy konsultanci byli zajęci a byłam pierwsza w kolejce do oczekiwania oraz długi czas oczekiwania na realizację zamówienia - 5-6 dni, to długo biorąc pod uwagę fakt, że w innych drogeriach i od innych dystrybutorów dostawa jest na drugi dzień.
Jeśli chodzi o mnie to wszysyko odbyło się super! Przesyłka doszła dwa dni od zamówienia a kremy są już sprawdzone, bo kupuje je po raz kolejny!! Bardzoi pasują! Są lekkie i nawilżające. Wyraźnie widać zmniejszenie zmarszczek w kącikach oczu i nad wargą!

Szybka realizacja i świetne produkty!

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tołpa.pl. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, produkty były dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Kosmetyki świetnej jakości, a cały proces zakupu przebiegł bezproblemowo. Na pewno wrócę po kolejne produkty!

Super pielęgnacja włosów

Dostawa była bardzo szybka. Szampon i obie odżywki przyjemne w użyciu. Po ich zastosowaniu włosy są miękkie i dobrze się układają. Po odżywce proteinowej objętość włosów odczuwalnie się zwiększa, co jest bardzo miłe i podbudowujące.

Polecam sklep

Zamówienie przyszło niekompletne - zdarza się najlepszm. Poinformowałam sklep o braku. Brakujący produkt został dosłany i dodatkowo otrzymałam prezent. Realizacja bardzo sprawna, szybka dostawa. Obsługa rewelacyjna. Polecam :)
Po raz pierwszy kupiłam Tołpa Rosacal -Bogaty KremŁagodzący na dzień do twarzy z trądzikiem różowatym i jestem bardzo zadowolona. Bogata konsystencja ale rewelacyjnie się rozprowadza i szybko wchłania. Napewno kupię na dzień i pozostanę wierna tej marce. Polecam
jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów ale w serum do twarzy tripeptyd miedziowy 300 ppm musicie poprawić lub zmienić na inną butelkę ponieważ po otwarciu jej po każdym następnym użyciu nie można dobrze dokręcić butelki bo samoistnie się odkręca, tak jest z każdym opakowaniem a zużyłam ich już chyba ze 20 szt. to powoduje że mam obawy czy zawartość się nie wyleje jeżeli opakowanie będzie leżało podczas podróży