tolpa.pl

Opinie łącznie (38 504) Opinie (18 292) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość kosmetyków, ich skuteczność oraz bezpieczeństwo stosowania, również przy problematycznej lub wrażliwej cerze. Wielu klientów wyraża zadowolenie z efektów działania produktów, choć niektórzy podkreślają konieczność dłuższego stosowania dla uzyskania pełnych rezultatów. Większość klientów docenia bardzo szybką i sprawną realizację zamówień oraz bezproblemową dostawę. Klienci zazwyczaj bardzo wysoko oceniają kontakt i pomoc obsługi. Dodatkowo chwalą solidne i ekologiczne pakowanie oraz atrakcyjne ceny, promocje i gratisy, co wpływa pozytywnie na decyzje zakupowe. Część klientów zgłasza uwagi dotyczące zbyt dużych pudełek, nadmiaru plastiku lub uszkodzeń opakowań. Dość często pojawiają się problemy z niedokręconymi, uszkodzonymi lub nieszczelnymi opakowaniami oraz z pompkami. Pojedyncze głosy dotyczą także trudności z infolinią.

Opinietolpa.pl

Produkt „Tołpy” używam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Podarowałam kilka kosmetyków moim znajomym i też podzielają moją opinię. Dobrze oceniam też sklep internetowy. Jedyny mały minusik, to taki, że nie ma na wykazie Pocztexu wszystkich punktów ( w mojego najbliższego przy ul. Południowej w Ostrowie wlkp) i muszę wybierać kuriera. Poza tym wszystko na plus . Polecam. Maria

super!

Zamówiłam dwa kremiki, przesyłka była tak super zapakowana i zabezpieczona ,że nawet gdyby te kremiki były w szklanej bańce to szanse na uszkodzenie byłyby mizerne! po prostu "PERFEKCYJNIE" Zadko trafiają się tak pięknie i zarazem bezpiecznie zapakowane paczki ! nie 5 ale daję 10 gwiazdek!!!!!!!!!!!

Super zapakowana i zabezpieczona paczka

Dość szybka wysyłka, maile od sklepu na każdym etapie - komunikacja bez zarzutu, ale przede wszystkim wspaniale zapakowana i zabezpieczona paczka! Sprytnie złożony karton, bez żadnej taśmy, którą trzeba zrywać przy otwieraniu i przed wyrzuceniem, łatwo się otwierający, etykieta tylko z adresem paczkomatu, żadnych danych osobowych, więc też nie trzeba zrywać przed wyrzuceniem, a w środku, oprócz produktów oczywiście, tylko ekologiczne "chrupki", które można wyrzucić do śmieci bio 💚 W dodatku trafiłam na promocję i produkty były w bardzo dobrych cenach. Jedyne, czego mi brakowało, to jakiejś kartki w środku z informacją, że chrupki są biodegradowalne, bo w pierwszej chwili chciałam je wrzucić do plastików... Wzmianka o ekologicznym sposobie pakowania i wypełnieniu paczki w ostatnim mailu, tym z informacją o wysyłce, też by dała radę zamiast kartki w środku. :)
Szybka realizacja, kosmetyki jak zawsze - jakościowe. Ekologiczne pakowanie (Dzieciaki uwielbiają bawić się piankami ;). Tym razem etykieta była naklejona w taki sposób, że musiałam zniszczyć zamykanie pudełka aby dostać się do środka i przez to nie mogłam użyć kartonika ponownie ale się nie gniewam :).

Produkty

Zamówiłam komplet do twarzy z czarnej serii -booster, krem na dzień, na noc i pod oczy. I dawno tak nie byłam zadowolona z produktów. Mam bardzo suchą, alergiczną, ogólnie problematyczną skórę i dobranie odpowiedniego kremu było bardzo ciężkie. Teraz wiem, że już znalazłam to, czego szukałam. Gorąco wszystkim polecam.
Chcialabym serdecznie podziękować pani z infolinii, z którą rozmawiałam w piątek ok godziny 13. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, mimo że był mały problem z paczką, pani mi pomogła i rozwiązała problem, paczka była już następnego dnia. Bardzo dobre podejście do klienta, na pewno skorzystam jeszcze z tej strony internetowej. Pozdrawiam serdecznie
Wspaniałe produkty, używam od lat. Niezmiennie dobrej jakości. Dodatkowo bardzo dziękuje za pomoc w ponownym nadaniu przesyłki, niezwykle pomocna, przemiła, zainteresowana zalezieniem rozwiązania obsługa klienta. W dzisiejszych czasach to sukces i gratuluję. Jeszecze raz dziękuje :-)

Szybko i dobrze + wysoka jakość produktów!

Zamówienie dotarło bardzo szybko. Kosmetyki jak zwykle wysokiej jakości i w świetnych cenach. W dodatku to polska produkcja więc wspieram rodzimą markę. Na pewno wrócę po więcej. Marzy mi się jeszcze trochę kosmetyków kolorowych. Przy następnych zakupach wypróbuję podkład.

Moja 40-letnia cera stała się ostatnio trochę przesuszona i nie tak jędrna jak kiedyś więc postanowiłam poszukać nowych kosmetyków. Muszę przyznać, że Tołpa zaskoczyła mnie bardzo szerokim wyborem kosmetyków, szczególnie dla wymagającej cery. Jestem na etapie testowania ale tylko kilka dni wystarczyło aby się przekonać, że produkty działają i są delikatne dla mojej buzi. Dobry skład i ceny na duży plus. Dziękuję
Dostawa zgodna z zamówieniem. Szybko, sprawnie bez większej zwłoki. Trochę promocje skomplikowane jak chce się coś taniej kupić ale to zrozumiałe bo firma działa by zarabiać. I tak konkurencyjnie do zakupów w drogerii. Rewelacyjny płyn do płukania ust White On 9 w 1.
Rozpoczęliśmy testowanie produktów. Zamówiłam większą ilość ponieważ namówiłam koleżanki z pracy na zakup kremów do rąk. Znałam wcześniej już tą markę i jej świetne produkty i dlatego jesteśmy zadowolone i usatysfakcjonowane. Myślę, że jeszcze po te produkty wrócimy.

Wyciek serum

Serum które zamówiłam, było nieszczelnie zamknięte co spowodowało zamoknięciem kartonika (mam zdjecia). Zastanawia mnie czy bylo ono przez kogoś wcześniej otwarte czy opakowanie nie spełniło swojej funkcji. Niestety mie mogłam sprawdzić jak działa i wyladowal w koszu. Zel do twarzy sprawdza sie super z tej serii wiec jest mi zal ze nie moge go polaczyc z serum, ale nastepnym razem zakupie je w sklepie stacjonarnym.

Wracajcie do dawnych pomysłów

Bardzo chciałabym poczucia że kupię po raz kolejny mój ulubiony kosmetyk. Lubię zmiany ale nie rewolucje. Są pozycje których już nie produkujecie a chciałabym kupić. Za każdym razem kiedy Was odwiedzam w ofercie są nowe linie kosmetyków i zawsze jestem zdezorientowana co chcę kupić.

Kosmetyki firmy Tołpa są dobrej jakości.

Kosmetyki firmy Tołpa są dobrej jakości, nie uczulają i mają przyjemny zapach. To wszystko sprawia, że je kupuję. Polecam też sklep tolpa.pl, w którym można wybrać ulubione kosmetyki z szerokiej oferty. Zakup przebiega sprawnie, z krótkim terminem dostawy.
Jest świetnie. Lubię wasze produkty. Są świetne i w dobrych cenach. Kosmetyczka przy każdej wizycie mówi, że skóra jest w b.dobrym stanie. Produkty Tołpa pomogły mi wyleczyć skórę z trądziku. Teraz jestem starsza a skóra piękna.
Poczytałam o kosmetykach Waszej linii, kupiłam.Po pierwsze : na stronie nie ma składników tylko działanie. Wasze piękne motto rozmija się z prawdą. Jestem uczulona na kwas acetylosalicylowy, który w nich niestety jest. Wyraznie piszecie , że doskonały przy alergiach. Zaopatrzyłam się w Rossmannie w brakujące na Waszej stronie dodatki, Tam Wasze kosmetyki są duzo tańsze. Tańsze ma Zebra i jeszcze kilka sklepów stacjonarno -internetowych.Jak to możliwe? Mam cała linię Od żelu do twarzy, po finalne zabiegi i... nie mogę większości używać. Jestem bardzo rozczarowana.
Strona internetowa dobra, przejrzysta itd. Super opisy produktów, które pomogly mi wybrać odpowiednie kosmetyki. Nie jestem zadowolona z tego, ile czekałam na swoją paczkę. Produktów, które zamówiłam nie używałam wcześniej, więc najpierw przetestuję i napiszę opinię. Używałam innych kremów Waszej marki od ponad 10 lat i zawsze byłam zadowolona i liczę na takie samo zadowolenie z tej serii kosmetyków.
Zamówiłem pierwszy raz w celu przetestowania dermokosmetyków. Jestem bardzo zadowolony z działania, ceny są odpowiednie do jakości. Składniki naprawdę bardzo dobre i co najważniejsze bez zbędnej chemii. Zostaję na dłużej i pozdrawiam.
Mega szybka wysyłka. Testuję pierwszy raz markę i linię dla cer tłustych/ trądzikowych. Wrażenia po kilku dniach bardzo pozytywne, choć serum powinno być gęstsze dla łatwiejszej aplikacji. Śliczny zapach żelu i toniku.

Z Tołpą od wielu lat

Produkty świetnie zapakowane , szybko i bezproblemowa przesyłka. Z produktów Tołpa korzystam już wiele lat, a teraz też moje nastoletnie dzieci. Jedyna rzecz która mi przeszkadza to brak płatności przez Pay Pal /Apple Pay /Google Pay. Nie posiadam polskiego konta. Pozdrawiam