tolpa.pl

Opinie łącznie (40 628)

40 628 reviews since 29 sie 2013

Ważny od: 30 paź 2014
tolpa.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, skuteczność i bezpieczeństwo stosowania kosmetyków oraz ich pozytywny wpływ na skórę. Większość klientów podkreśla bardzo szybką, często ekspresową realizację zamówienia i błyskawiczną dostawę. Klienci często doceniają profesjonalizm, pomocność i życzliwość obsługi. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, solidne i często ekologiczne pakowanie przesyłek. Klienci często chwalą przystępne ceny i atrakcyjne promocje. Zauważany jest szeroki wybór produktów i wygoda zakupów online. Wiele opinii dotyczy pozytywnego działania produktów na skórę oraz widocznych efektów. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące trudności kontaktu telefonicznego z obsługą, niektórzy klienci zgłaszają nieliczne zastrzeżenia dotyczące opakowań. Część klientów narzeka na zbyt wysokie ceny wybranych produktów lub skomplikowanie promocji. Pojawiają się także uwagi dotyczące braku niektórych linii lub produktów oraz dezorientacji w ofercie. Niektórzy klienci zaznaczają, że potrzebują więcej czasu na ocenę skuteczności produktów.

Opinietolpa.pl

Bardzo lubię Tołpę za ten minimalizm i prostotę. Jestem też ogromną fanką zapachów, które są delikatne i nie mają tego mocno chemicznego aromatu – tutaj naprawdę dobrze się z nimi czuję. Kosmetyki fajnie i lekko się wchłaniają, nie zostawiając ciężkiej warstwy na skórze. No i duży plus za przesyłki, które zawsze docierają na czas, bez niepotrzebnych opóźnień. Zdecydowanie jedna z marek, do których chętnie wracam
Miłe zaskoczenie jakością produktów. Używam serum pod oczy i serum regeneracyjne z mikroigielkami. Serum do twarzy działa od pierwszej aplikacji. Rano skóra jest wygladzona i ożywiona, użyłam dopiero dwa razy! Serum pod oczy potrzebuje jeszcze trochę czasu. Ale też czuje działanie. Nie zdazylam przetestowac pilingu z kwasem,.. Ogólnie pierwszy wybór i pierwsszy zakup w Tolpa i pozytywne zaskoczenie dzialaniem . Z pewnością będę wracać do mikroigielek. Kupiłam kilka kosmetyków nie wszystkie zdążyłam przetestować.
Używam kremu dla starszych kobiet 70+. Cera robi się gładka, zmarszki się wygładzają. Tabletki Immuno Complex pomagają mi utrzymać zdrowie wiosną i jesienią, gdy wspomaganie odporności jest bardzo ważne. O działaniu wzmacniającym naszą odporność przekonała się cała moja rodzina i wielu znajomych.

Wszystko na 5+.

Ekspresowa wysyłka. Produkty w super cenach i na razie wydają się ok. Ale efekt leczniczy się okaże po dłuższym stosowaniu. Jeśli się sprawdzą to zamówię ponownie. Pozdrawiam cieplutko wszystkich, dzięki którym otrzymałam i mogę testować te kremy na mojej bardzo wymagającej i trudnej cerze.
Produkt „Tołpy” używam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Podarowałam kilka kosmetyków moim znajomym i też podzielają moją opinię. Dobrze oceniam też sklep internetowy. Jedyny mały minusik, to taki, że nie ma na wykazie Pocztexu wszystkich punktów ( w mojego najbliższego przy ul. Południowej w Ostrowie wlkp) i muszę wybierać kuriera. Poza tym wszystko na plus . Polecam. Maria

super!

Zamówiłam dwa kremiki, przesyłka była tak super zapakowana i zabezpieczona ,że nawet gdyby te kremiki były w szklanej bańce to szanse na uszkodzenie byłyby mizerne! po prostu "PERFEKCYJNIE" Zadko trafiają się tak pięknie i zarazem bezpiecznie zapakowane paczki ! nie 5 ale daję 10 gwiazdek!!!!!!!!!!!
bardzo lubię Wasze produkty, krem z mikrogranulkami super , chciałbym też jakiś bardzo nawilżający do dojrzałej skóry albo całą taką terapię mocno nawilżającą szczególnie po sezonie letnim. Brakuje mi też balsamu był taki z lemongrass i do tego że do mycia

Super zapakowana i zabezpieczona paczka

Dość szybka wysyłka, maile od sklepu na każdym etapie - komunikacja bez zarzutu, ale przede wszystkim wspaniale zapakowana i zabezpieczona paczka! Sprytnie złożony karton, bez żadnej taśmy, którą trzeba zrywać przy otwieraniu i przed wyrzuceniem, łatwo się otwierający, etykieta tylko z adresem paczkomatu, żadnych danych osobowych, więc też nie trzeba zrywać przed wyrzuceniem, a w środku, oprócz produktów oczywiście, tylko ekologiczne "chrupki", które można wyrzucić do śmieci bio 💚 W dodatku trafiłam na promocję i produkty były w bardzo dobrych cenach. Jedyne, czego mi brakowało, to jakiejś kartki w środku z informacją, że chrupki są biodegradowalne, bo w pierwszej chwili chciałam je wrzucić do plastików... Wzmianka o ekologicznym sposobie pakowania i wypełnieniu paczki w ostatnim mailu, tym z informacją o wysyłce, też by dała radę zamiast kartki w środku. :)
Szybka realizacja, kosmetyki jak zawsze - jakościowe. Ekologiczne pakowanie (Dzieciaki uwielbiają bawić się piankami ;). Tym razem etykieta była naklejona w taki sposób, że musiałam zniszczyć zamykanie pudełka aby dostać się do środka i przez to nie mogłam użyć kartonika ponownie ale się nie gniewam :).

Produkty

Zamówiłam komplet do twarzy z czarnej serii -booster, krem na dzień, na noc i pod oczy. I dawno tak nie byłam zadowolona z produktów. Mam bardzo suchą, alergiczną, ogólnie problematyczną skórę i dobranie odpowiedniego kremu było bardzo ciężkie. Teraz wiem, że już znalazłam to, czego szukałam. Gorąco wszystkim polecam.
Wspaniałe produkty, używam od lat. Niezmiennie dobrej jakości. Dodatkowo bardzo dziękuje za pomoc w ponownym nadaniu przesyłki, niezwykle pomocna, przemiła, zainteresowana zalezieniem rozwiązania obsługa klienta. W dzisiejszych czasach to sukces i gratuluję. Jeszecze raz dziękuje :-)
Chcialabym serdecznie podziękować pani z infolinii, z którą rozmawiałam w piątek ok godziny 13. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, mimo że był mały problem z paczką, pani mi pomogła i rozwiązała problem, paczka była już następnego dnia. Bardzo dobre podejście do klienta, na pewno skorzystam jeszcze z tej strony internetowej. Pozdrawiam serdecznie
Towar opakowany starannie ale w czasie transportu dwie buteleczki były puste, w wyniku nieustannego transportu, wyciek nastapił poprzez nakrętkę, gdyby była nakrętka inna - wylanie płynu by nie nastapiło. Z wyrazami szacunku.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zapakowany bez folii. A najlepsza jest zawartość! Od lat mam ulubione 'tołpowe' kosmetyki do których wracam. A teraz dokonałam nowych odkryć :) i czuję że to będą moi kolejni ulubieńcy
Krem MEN z kwasem hialuronowym jest najlepszym kremem do cery tłustej jaki istnieje. Stosuję go na noc oraz na dzień po krem z filtrem. Nie zostawia tłustego śladu na twarzy. Wspaniale się wchłania i przepięknie pachnie. Dziękuję za ten produkt!

Pakowanie

Dzień dobry, dziękuję za przesyłkę. Jeśli chodzi o produkty,nie mogę mówić o ich skuteczności,dopóki nie wypróbuję.Mam tylko uwagę do pakowania produktów. Opakowanie nie było dobrze sklejone(z paczki wystawały zamówione kosmetyki - były wszystkie produkty, ale nieszczelna paczka nie robiła dobrego wrażenia. Pozdrawiam. D.B.

Szybko i dobrze + wysoka jakość produktów!

Zamówienie dotarło bardzo szybko. Kosmetyki jak zwykle wysokiej jakości i w świetnych cenach. W dodatku to polska produkcja więc wspieram rodzimą markę. Na pewno wrócę po więcej. Marzy mi się jeszcze trochę kosmetyków kolorowych. Przy następnych zakupach wypróbuję podkład.
Rozpoczęliśmy testowanie produktów. Zamówiłam większą ilość ponieważ namówiłam koleżanki z pracy na zakup kremów do rąk. Znałam wcześniej już tą markę i jej świetne produkty i dlatego jesteśmy zadowolone i usatysfakcjonowane. Myślę, że jeszcze po te produkty wrócimy.

Moja 40-letnia cera stała się ostatnio trochę przesuszona i nie tak jędrna jak kiedyś więc postanowiłam poszukać nowych kosmetyków. Muszę przyznać, że Tołpa zaskoczyła mnie bardzo szerokim wyborem kosmetyków, szczególnie dla wymagającej cery. Jestem na etapie testowania ale tylko kilka dni wystarczyło aby się przekonać, że produkty działają i są delikatne dla mojej buzi. Dobry skład i ceny na duży plus. Dziękuję
Dostawa zgodna z zamówieniem. Szybko, sprawnie bez większej zwłoki. Trochę promocje skomplikowane jak chce się coś taniej kupić ale to zrozumiałe bo firma działa by zarabiać. I tak konkurencyjnie do zakupów w drogerii. Rewelacyjny płyn do płukania ust White On 9 w 1.

• +48713341963
  • www.tolpa.pl
  • kontakt@tolpa.pl
  • Kąty Wrocławskie, POL

Tym, co nas wyróżnia, jest unikalny ekstrakt z torfu. Nazywamy go torfem tołpa® i wzbogacamy nim nasze kosmetyki. Tworzymy je z myślą o kobietach i mężczyznach, którzy nie chcą wybierać pomiędzy skute...