RRmoto – Największe sklepy motocyklowe

Opinie łącznie (33 846) Opinie (16 292) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają profesjonalizm, życzliwość i pomocność obsługi. Proces realizacji zamówienia i dostawy jest oceniany jako wyjątkowo szybki i sprawny, a bogaty wybór produktów oraz szeroka dostępność rozmiarów i marek to mocne strony sklepu, doceniane zarówno stacjonarnie, jak i online. Możliwość przymiarek i rozbudowane tabele rozmiarów są pozytywnie odbierane przez kupujących. Produkty przeważnie uznawane są za wysokiej jakości, solidne i wygodne. Klienci doceniają także bezproblemowe i szybkie procedury zwrotów i wymiany oraz dodatkowe gratisy i promocje do zamówień, które stanowią miły akcent wyróżniający sklep. Pojawiają się jednak pojedyncze przypadki krytyki dotyczącej braku zaangażowania lub niekompetencji obsługi. Część klientów wskazuje na problemy z dopasowaniem rozmiarów i sugeruje poprawki w systemie doboru. Zdarzają się sugestie dotyczące usprawnień w procedurach zwrotu i wymiany, jak również pojedyncze uwagi na temat pakowania produktów lub drobnych wad. Niektórzy klienci sugerują także większą różnorodność w gratisach i promocjach.

OpinieRRmoto – Największe sklepy motocyklowe

Ogólnie buty bardzo fajne, dobrze wykonane, wygodne, przewiewne. Podeszwa faktycznie się nie ślizga. Także same buty oceniam wysoko. Drobna uwaga jedynie warto mierzyć ze spodniami w których jeździcie, buty są na tyle krótkie, że jak naciagam nogawkę na wierzch to spodnie się nie trzymają i podwijają do góry, z racji tego że są krótkie do środka też nie da się włożyć. Spodnie jakie mam to SHIMA GIRO 2.0 i słabo to ze sobą współgra. Ale oddzielnie buty jak i spodnie są rewelacyjne.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu obsługi, okazania zainteresowania klientem i indywidualnego podejścia. To profesjonalny zespół pełen ludzi, którzy wiedzą co robią. Szczególne podziękowania należą się Ernestowi i Dominice, którzy z wielką cierpliwością podeszli do naszego zamówienia i doprowadzili je do realizacji. Dziękujemy i polecamy!!

Kurtka i buty motocyklowe

Kurtka i buty super zapakowane. Szybka dostawa. Bardzo polecam gdyż to nie pierwszy nasz zakup w tym sklepie internetowo jak i na miejscu w Toruniu. Oczywiście obsługa w Toruniu na najwyższym poziomie, bardzo miło nam było poraz kolejny przyjechać i zostać tak wspaniale obsłużonym. Zakupione wcześniej w Toruniu kask oraz rękawice. Wszystko z tego sklepu założone jak widać na zdjęciu.

Wszystko super, zapach bardzo ładny

Wszystko super. Zamówiłem, zapłaciłem, wysłali paczkę, dotarła do paczkomatu, poszedłem i odebrałem. Bardzo szybko, o wszystkim dostałem powiadomienia. Zapach do samochodu przyjemny, roztacza cytrusową woń przynoszącą na myśl egzotyczne lasy tropikalne tudzież ogród pełen cytrusowych drzew i krzewów. Szelki do spodni też spoko.
Bardzo wygodna kurtka. Po zdjęciu podpinki wygląda jak zwykła kurteczka wiosenna, nawet z ochraniaczami które za bardzo nie przeszkadzają i nie rzucają się w oczy. Duży plus za regulację w pasie na rzepy, którymi można dopasować kutkę do swojej figury, ewentualnie dociągnąć po wejściu na skuter żeby nam nic za bardzo nie podwiewalo jeżeli nam na tym zależy. Generalnie kurtka na 5.

HJC rpha 71

Super wentylacja i poprawiona widoczność na boki i do góry, serio widać różnicę między 70 a 71. A szyba akcesoryjna z filtrem UV robi ogromną robotę, nie tylko wizualną ale także jazda w pełnym słońcu nie stanowi problemu, i widok jest mega ostry jakby 4k a przecież jest jeszcze blena. Szczególne podziękowania na pana Michała i Piotra z salonu z Warszawy. Mam nadzieję że panowie zostaną docenieni przez szefa. 🤜🤛

Uszkodzony towar dwukrotnie

Obsługa sklepu jak najbardziej w porządku. Empatycznie podeszli do sytuacji. Aczkolwiek skompletowane zamówienie było dramatyczne. Kask przyszedł cały porysowany, widoczne ślady korzystania (jakby z wystawy). Zmawiona kurtka cała brudna wraz z uszkodzeniem elementów skóry (wysłana została na reklamację). Pracownik zamówił kolejny kask i kurtkę z innego magazynu. Następnego dnia otrzymałam wiadomość o możliwości odbioru zamówienia więc na plus ale niestety. Kurtka ponownie była uszkodzona! Całe szczęście kask był w akceptowalny stanie. Kolejna kurtka poszła na reklamację. A ja dwukrotnie musiałam pojechać do sklepu oddalonego od mojego miejsca zamieszkania o 30km żeby wrócić bez zamówionego produktu. Przy drugiej wizycie nie została mi zaproponowane zamówienie kolejnej kurtki. Więc zostałam całkowicie olana a mój problem nie został w żaden sposób rozwiązany a ja pozostawiona zostałam z niesmakiem. Zmuszona zostałam do skorzystania z usług konkurencji, która oferuje wyższą jakość usług.
Przesłana zamówiona kurtka okazała się za duża, się to ja dokonałem wyboru rozmiaru. Poza tym obsługa zamówienia b dobra. Postaram się osobiście udać do sklepu stacjonarnego w Poznaniu i dobrać właściwy rozmiar. Przedmiotowa kurtkę zwróciłem o czekam na zwrot pieniędzy.
bon podarunkowy przez internet ułatwia życie tym, którzy mieszkają daleko od siedziby stacjonarnej sklepu, nie musiałam jechać do sklepu żeby zrobić prezent, co więcej nie musiałam fatygować się do osoby obdarowanej tylko przesłałam bon i pin przez e-mail w ten sposób można zrobić prezent na odległość, nawet jeśli nie ma się z obdarowanym stałego kontaktu
Sklep w Gdańsku dramat. Telefonicznie i przez czat potwierdzono mi że jest dostępny strój przyjeżdżam i okazuje się że spodnie i góra i dół jest w dwóch różnych kolorach. Jedyna sensowna osoba tam jest łysy chłopak z tatuażami. Wszędzie niedostępne wyszedłem ze sklepu i okazało się że jednak jest dostępne przez stronę
Świetny sklep internetowy. Obniżki są realne a nie sztucznie wcześniej zawyżane ceny żeby pokazać ile to % obniżają. Zawsze można wymienić na inny rozmiar bez dodatkowych kosztów. Przesyłki również są realizowane w szybkim czasie. Polecam każdemu kto nie lubi chodzić po sklepach. Jedynie co można zmienić na plus to dokładniejsze filtrowania (więcej szczegółów) choć i tak maja o wiele filtrów niż inna duża sieć. Super dbacie o klienta, tak trzymać!!

Super zakupy w sklepie w Katowicach

Witam. Byłem zaskoczony ogromem oferty w sklepie w Katowicach. Ale właśnie o to chodzi . Udało się skompletować całe ubranko. Z pomocą przyszła pani Klaudia ‼️ To siła spokoju i cierpliwości a w dodatku specjalistka w dziale obuwia . Polecam sklep w Katowicach. Ostrzegam ! - jeszcze tam wrócę 🤣
Zakupiona bluza damska Speed Ladies świetnie się prezentuje 😊 Materiał bardzo dobrej jakości (90 % bawełny), wygodna i dobrze uszyta. Rozmiar zgodny z opisem, a całość wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Szybka realizacja zamówienia i bezproblemowy kontakt. Zdecydowanie polecam zakupy w RRmoto! 🏍️

Na plus: + intuicyjny sklep + asortyment (szeroka oferta w różnych półkach cenowych) + szybka realizacja. Co możecie zrobić lepiej: - lepsze filtry wyszukiwania spodni - wg. Rozmiaru 30/30, 30/32 etc - pakowanie (spodnie przychodzą w za małym kartonie, który się rozpada) - szybszy zwrot środków ze zwrotów
Perfect! Mój ulubiony sklep internetowy jak i stacjonarny, w Gdańsku fajna fachowa obsługa i nie trzeba chodzić za nikim W y poprosić o pomoc tylko zawsze ktoś podejdzie . W sklepie internetowym , szybko i terminowo , paczka dobrze zapakowana itd , dziękuję :)
Zakupiłem kurtkę skórzaną Shima Hunter 2. Niestety, mimo wypełnienia tabeli rozmiarów, która sugerowała najlepsze dopasowanie w rozmiarze L, a ponadto ostatecznie wybraniu rozmiaru XL, który miał pasować trochę luźniej, kurtka okazała się zbyt ciasna, a rękawy za krótkie. Wydaje się, żę odpowiedni byłby rozmiar XXL. Nadmieniam, że mam raczej szczupłą sylwetkę. Kurtkę zwróciłem.
Przyjazny sklep dla motocyklistów. Przesyłka wysyłana jest w dniu zamówienia albo w kolejny dzień roboczy. Dwa dni robocze i jest dostarczona. Nie ma problemu ze zwrotami. Przyjazny generator zwrotów bez kosztowy dla klienta. Trochę trzeba czekać na zwrot płatności ale zgodnie z regulaminem do 14 dni.

To jest to 😊

Pewnie 😊 Rękawiczki kupione przez internet okazały się strzałem w dziesiątkę 😊 Produkt w 100% zgodny z opisem, bardzo dobra jakość wykonania i świetne materiały. Rozmiar dobrany zgodnie z sugestią producenta pasuje idealnie. Wszystko wygodne i dobrze leży na dłoni. Zdecydowanie polecam zakupy 😊
Duży wybór, konkurencyjne ceny, rozszerzona tabela rozmiarów, zawsze jakiś gratis do zamówienia, szybka realizacja. Dużym atutem sklepu są również filmy przedstawiające wybrany produkt - mając daleko do sklepów z odzieżą motocyklową z dużym wyborem (tak jak w moim przypadku minimum- 70-80km i nie mówię tu o RR ) to fajna alternatywa żeby zobaczyć coś więcej niż na zdjęciach producenta. Nie zastąpi to oczywiście przymiarki, ale pozwala na bardziej świadomy wybór produktu. POLECAM
Świetna prezentacja produktów ,szybka dostawa i możliwość odesłania nie trafionych zakupów. To zapewne nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam Grzegorz