RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy- Logo - Opinie

Opinie

: 3279Bardzo dobry

znaku jakości

Ważny od: 19 lis 2021
RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy

Opinie zweryfikowana (2150) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (3279)

najbardziej pozytywna opinia

29 paź 2022
Macie ode mnie plusika za szybko zrealizowane zlecenia jak i dostawę, lecz opakowanie z produktu, które zamówiłem tak wyglądało jak na zdjęciu. Aczkolwiek produkt bez jakichkolwiek rys czy uszkodzeń. :)

najbardziej krytyczna opinia

12 lip 2023
rrmoto.pl działa sprawnie. Za to w sklepie stacjonarnym już gorzej, asortyment przerzedzony, ceny wyższe. Za kask BELL Bullit chcieli 2600zł

Opinie nt. sklepu RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy

BP
Bartek P.
Bydgoszcz

Super realizacja

Moje drugie zamówienie z rrmoto i ponownie jestem bardzo zadowolony. Sklep działa błyskawicznie, od momentu złożenia zamówienia byłem na bieżąco informowany na jakim etapie jest realizacja. Wysłane szybko i sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Niestety musiałem zwrócić kurtkę bo nie trafiłem z rozmiarem, ale zwrot przebiegł bezproblemowo i bardzo szybko otrzymałem zwrot pieniędzy. Szczerze polecam ten sklep, chciałoby się żeby wszyscy przedsiębiorcy tak działali.

Polecam !!!

Szczerze zaczynam swoją przygodę z jednośladami a miło się zdziwiłem jak dobrze można prowadzić sklep motocyklowy. Wysyłka i zwrot lub wymiana towaru - 10/10 Jakość i cena też 10/10 jedyny mankament to że czasami rozmiary nie zgadzają się z rozmiarami podanymi przez producenta ale w takim wypadku wystarczy zwrócić produkt i po problemie.
Klient RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy
Najlepszy sklep motocyklowy w Polsce, bez cienia wątpliwości. Szkoda, że tak późno go odkryłem, ale po zmianie motocykla ubrałem się tam od stóp do głów, zakupilem mnóstwo chemii motocyklowej itp. Fajne rabaty, mega obsługa, zawsze odpowiednio zaopiekują się klientem, doradzą. Naprawdę 10/10, polecam!
Klient RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy
Jestem zadowolony z zakupu. Spodnie Ohio firmy Broger mają prawidłowe rozmiary - nie musiałem ich wymieniać. Kupiłem taki rozmiar jaki noszę na co dzień. Razem ze spodniami otrzymałem zestaw wszystkich ochraniaczy. Jest to duży plus i oszczędność. Polecam.
2 wrz 2023
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka realizacja i naprawdę ładna kurtka. Co prawda zamówilismy za mała i musieliśmy zwrócić, ale kurtka ładna a zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo. Sklep godny polecenia

Spodnie świetnie się prezentują

Rozmiar dobrany. Spodnie pasują. Aczkolwiek ochraniacz kolan, mi konkretnie nie leży....Mam inne spodnie tekstylne i tamte ochraniacze kolan leżą idealnie. -Zamiana ochraniaczy i wszystko ok. Pozdrawiam.
4 wrz 2023
Wszystko idealnie, towar po zapłacie sprawnie zapakowany i wysłany, paczka cała dobrze zabezpieczona, fajne gratisy, nie można narzekać. Tak trzymać, ale i tak obsługa w sklepie jest najlepszą jego częścią😃
Klient RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy
Eksperci w swoim fachu - pomogą, doradzą. Polecam ze względu na mnogość asortymentu i obsługę... Można zamówić, gdy nie ma w sklepie, a po kilku dniach otrzyma się zaproszenie po towar - super sprawa 😁
6 wrz 2023
Dopiero zaczynam jazde na Moto na nauce jazdy we wcześniejszych rękawiczkach bolały mnie nadgarstki w tych jest dużo lepiej. Fajna wentylacja jakość ogólnie pozytyw. A co do wysyłki i dostawy 5 na 5
7 wrz 2023
Promocyjne wlepy :) Ja, jak również wielu "warsztarowców" zbiera wlepy na szafkach warsztatowych. To jest swego rodzaju rywalizacja typu "kto ma więcej". :) Ale ogólnie wszystko super.
6 wrz 2023

Zamówione - zrealizowane :-)

Zamówiłem i przyszło zamówienia zgodne z opisem. Wcześniejsze zamówienie gdzie miałem problem z płatnością odwołałem i bez problemu zostało to zaakceptowane. Tak więc polecam
Klient RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, towar bardzo dobrej jakości, mają duży wybór. Do zamówienia dołączona była miła niespodzianka. Na pewno do nich jeszcze wrócę.
7 wrz 2023
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, idealny kontakt ze sklepem. Każdy sprzedawca powinien brać przykład z RRMOTO! Wielki plus za darmową dostawę
18 wrz 2023
Kolejne zakupy w RRMoto. Szybka wysyłka, szybki zwrot. Fajny sklep, działa na prawdę fajnie. Infolinia pomocna jeśli są jakieś pytania. Szczerze polecam :-)
6 wrz 2023

Realizacja zamówienia po prostu rewelacja

Realizacja zamówienia tak sprawna, że aż trudno uwierzyć. Towar bardzo porządny. Już nie będę robił zakupów w innym sklepie. Gratuluję organizacji firmy.
12 wrz 2023
Zamawiałam kask on line, pan który wydawał towar nie był zbyt zorientowany w zamówieniu…nie uzyskałam rowniez informacji na temat gwarancji na kask.

Simply the best

Wprawdzie musiałem odesłać kurtkę, ale tempo dostawy, a przede wszystkim zwrot środków rewelacja. Jeszcze tu wrócę. Polecam z całego serca.
Klient RRmoto.pl - Największy sklep motocyklowy
Bardzo polecam, bardzo szybka wysyłka a przy zwrocie produktów bardzo szybki zwrot pieniędzy nawet tego samego dnia. Korzystne ceny

Kapitalnie

Szeroki wybór asortymentu, przystępne ceny, przyjazna oraz przejrzysta strona, czas realizacji błyskawiczny. Sklep godny polecenia.
8 wrz 2023
Zarówno zakupy jak i zwroty przebiegają bardzo sprawnie i szybko. Towar w pełni zgodny z opisem! Z pewnością jeszcze wrócę :⁠-⁠)