karmawataha.pl

Opinie łącznie (1112) Opinie (888) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość karmy, podkreślając jej pozytywny wpływ na zdrowie zwierząt oraz naturalny skład. Wielu klientów docenia także bardzo szybką i sprawną dostawę oraz terminowość i solidność przesyłek. Większość zwierząt bardzo chętnie je karmę, co sprawia właścicielom dużą satysfakcję. Dodatkowo klienci pozytywnie wypowiadają się o obsłudze sklepu, zwłaszcza o łatwości zamawiania i dobrym kontakcie telefonicznym. Częstym problemem zgłaszanym przez klientów jest brak dostępności niektórych produktów lub rozmiarów opakowań. Pojawiają się także uwagi dotyczące opakowań, takie jak rozrywanie folii czy brak średnich wagowo opakowań. Niektórzy klienci zwracają uwagę na wyższą cenę karmy w porównaniu do konkurencji, choć zazwyczaj jest ona akceptowana ze względu na jakość.

Opiniekarmawataha.pl

Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
Jak zawsze szybko i sprawnie, dziękujemy.
Polecam . Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, a produkt pełnowartościowy, całkowicie spełniający oczekiwania.
Smaczki extra, świetny sklad!!

Doskonałą jakość

Doskonała jakość. Szczeniak z alergiami, odkąd je tą karmę, koniec drapania i zacieków pod oczami.
Bardzo szybka dostawa Polecam !!!

Najcudowniejsza karma

Naszą ulubioną karmą, używamy i suchej i mokrej plus olej z łososia - pieski szczęśliwe a problemy brzuszkowe zniknęły , przy poprzednich karmach był dramat- odkąd jemy watahę jest idealnie :) Bruno i Nela serdecznie polecają❤️
Wszystko super jak zwykle
Super szybka przesyłka, jedyna karma gdzie pies nie ma problemów
Szybka wysyłka zgodnie z zamówieniem. Piesek mega zadowolony! Polecam , szczególnie bardzo alergicznym zwierzakam.
szybka dostawa, mozliwosc płacenia blikiem
Wszystko super
Łatwo zamówić, szybka dostawa.

CENA

to pojęcie względne, ale moim zdaniem karma ma nieco zawyżoną cenę. A jezeli to nie wpisuje sie w politykę firmy, to organizować lepsze akcje promocyjne. W sklepie detalicznym można ją otrzymać taniej, nawet uwzględniając aktualne promocje u Was na stronie. Co do jakości nie mam zastrzeżeń.
K S
Karcia S.