Opinie łącznie (130) Opinie (42) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 3 lip 2023

e-mordka.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Opiniee-mordka.pl

Godne polecenia

Kupiliśmy kaganiec, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Idealny na letnie podróże pociągami i innym transportem publicznym - pies może swobodnie otwierać pyszczek, a jednocześnie spełniamy warunki do przejazdu pociągiem czy autobusem. Kaganiec jest bardzo dobrej jakości. Wysyłka bardzo szybka, dostawa również bez problemu.

przepięknie zapakowane

przepięknie zapakowane, aż ciepło na sercu za tak wielki szacunek do klienta. Przyszło bardzo sprawnie. Pozdrawiam Sklep i polecam go.

Empatycznie i profesjonalnie…

Bardzo empatyczne i indywidualne podejście do klienta. Rodzinna atmosfera, profesjonalna realizacja zamówienia, szybka i bezproblemowa wymiana produktu na właściwy rozmiar.

Ekspresowa wysyłka, zamówienie złożone w weekend było do odbioru we wtorek. Przesyłka przepięknie zapakowana, niemal jak prezent! Do tego gratisy! Jestem bardzo zadowolona - kontakt ze sklepem wzorowy, można śmiało zamawiać. Produkt Fluentpet zestaw startowy działa, baterie w zestawie, jakość wykonania solidna, przyciski reagują na dotyk łapki średnich rozmiarów kota - zaczynamy szkolenie :)
Super smycz dobra
Dbałość o szczegóły, paczka jakby luksusowa jednak koszty wysyłki możNa byłoby obniżyć rezygnując ze wszystkich bibelotów i biorąc pod uwagę moją przesyłkę to karton zmieściłby jeszcze 3 kg karmy suchej

Polecamy

Świetny kontakt, wielkie zaangażowanie w pracę i pielęgnację PR, spójny system zamówień i wysyłek, szybka realizacja zakupów.
Pierwsze zamówienie,I jestem zadowolona plakietka dla psa na rzep
Bardzo profesjonalna realizacja zamówienia. Bardzo miłe dodatki do zamówienia. Serdecznie polecam !!!

• +48535037458
  • e-mordka.pl