e-mordka.pl

Opinie łącznie (118) Opinie (50) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Jakość produktów jest wielokrotnie podkreślana jako bardzo wysoka i spełniająca oczekiwania klientów. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, estetyczne i wyjątkowe pakowanie przesyłek. Klienci doceniają bardzo dobry, profesjonalny i miły kontakt ze sprzedawcą. Wielu klientów pozytywnie ocenia obecność gratisów, miłych dodatków i prezentów w zamówieniach. Klienci doceniają profesjonalizm, indywidualne podejście oraz miłą obsługę podczas realizacji zamówień.

Opiniee-mordka.pl

Empatycznie i profesjonalnie…

Bardzo empatyczne i indywidualne podejście do klienta. Rodzinna atmosfera, profesjonalna realizacja zamówienia, szybka i bezproblemowa wymiana produktu na właściwy rozmiar.

Ekspresowa wysyłka, zamówienie złożone w weekend było do odbioru we wtorek. Przesyłka przepięknie zapakowana, niemal jak prezent! Do tego gratisy! Jestem bardzo zadowolona - kontakt ze sklepem wzorowy, można śmiało zamawiać. Produkt Fluentpet zestaw startowy działa, baterie w zestawie, jakość wykonania solidna, przyciski reagują na dotyk łapki średnich rozmiarów kota - zaczynamy szkolenie :)
Dbałość o szczegóły, paczka jakby luksusowa jednak koszty wysyłki możNa byłoby obniżyć rezygnując ze wszystkich bibelotów i biorąc pod uwagę moją przesyłkę to karton zmieściłby jeszcze 3 kg karmy suchej

Polecamy

Świetny kontakt, wielkie zaangażowanie w pracę i pielęgnację PR, spójny system zamówień i wysyłek, szybka realizacja zakupów.
Pierwsze zamówienie,I jestem zadowolona plakietka dla psa na rzep
Bardzo profesjonalna realizacja zamówienia. Bardzo miłe dodatki do zamówienia. Serdecznie polecam !!!

Pięknie zapakowane, z sercem.

Zamówienie wysłane w ekspresowym tempie, przepięknie zapakowane i to serduszko...zrobiło mi się bardzo miło. Dziękuję i powodzenia.
Szelki super. Zapakowanie piękne,dostawa bardzo szybka. Bardzo polecam.

Wszystko na 10+

Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. To kolejna rzecz dla mojego psiaka, którą kupiłam w e-mordka.pl. Poprzednie szelki mają już 8 lat :-). Dodam jeszcze, że przesyłka przyszła bardzo ładnie zapakowana. Oby moje (ludzkie) prezenty były tak dopieszczone wizualnie, jak ten dla Siny :-)
szeroka oferta, szybkość zamówienia, fajnie zapakowane i świetny prezent z breloczka :)

Bardzo porządny produkt

Szybka dostawa jak na produkt z dedykowanym napisem. Bardzo dobra jakość, rzep wysokiej jakości, trzyma jak bulterier łydkę. Napis odblaskowy rzeczywiście "błyszczy" jak trzeba. Dobry kontakt telefoniczny ze sprzedającym, jednym słowem szczerze polecam.

Odpowiedź ze sklepu e-mordka.pl

To dla nas wielka przyjemność czytać taki komentarz! ❤️ Super, że jakość i detale zrobiły wrażenie, a porównanie z bulterierem – bezcenne 🐾😉. Dzięki!