arctom.pl

Opiniearctom.pl

Ok
polecam, wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że produkt oraz obsługa spełniły Pani/Pana oczekiwania. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza – to największa motywacja do dalszej pracy. Mamy nadzieję, że zadaszenie będzie dobrze służyć przez długie lata!
Produkt bardzo dobrej jakość. Doskonale zapakowany (pakowanie przemyślane pod względem dostawy kurierem). Stosunkowo łatwy montaż.

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Również pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

wszystko jest dobrze

wszystko jest dobrze. Nie mam innych życzeń. Pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💛 Cieszymy się, że zadaszenie i nasza obsługa spełniły Pani/Pana oczekiwania. Każda taka opinia daje nam mnóstwo radości i energii do działania. Życzymy, by produkt służył jak najdłużej!
Świetnie zapakowane ; wszystkie otwory doskonale "spasowane" polecam ten wyrób

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię 😊. Bardzo cieszy nas, że produkt spełnił Pani oczekiwania i że docenił/a Pan/Pani jakość wykonania oraz pakowanie. Polecamy się na przyszłość!
Sposób i precyzja wykonania.

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenił Pan sposób i precyzję wykonania naszych produktów. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że jest Pani/Pan zadowolony zarówno z produktu, jak i obsługi. Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło ponownie Panią/Pana obsłużyć!

dziękujemy za opinię

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie.

Szybkaobsługa daszek super starannie zapakowany

Szybkaobsługa daszek super

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! ❤️ To dla nas ogromna motywacja, by nadal dostarczać najlepsze produkty i obsługę. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony!

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za tak wysoką ocenę! Bardzo się cieszymy, że zakupy spełniły Pani/Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 🌟
Szybką dostawą, miła obsluga

Odpowiedź ze sklepu arctom.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i obsługa spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie 😊
Miła i szybka obsługa.

dziękujemy za opinie