kanluxforhome.pl

Opinie łącznie (281) Opinie (205) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i dostaw jako jedną z największych zalet obsługi. Opinie klientów bardzo często chwalą wysoką jakość otrzymanych produktów oraz ich zgodność z opisem. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, pomocna i na wysokim poziomie. Klienci doceniają zgodność produktów z opisem oraz realizację zamówień zgodnie z oczekiwaniami. Większość opinii pozytywnie ocenia solidność i bezpieczeństwo opakowania. Klienci zauważają atrakcyjne ceny oraz dobrą relację ceny do jakości produktów. Wśród opinii pojawiła się jedna uwaga dotycząca zbyt dużego opakowania.

Opiniekanluxforhome.pl

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Kontakt telefoniczny rewelacyjny. Zamówienie bezproblemowe. Gorąco polecam zakupy.

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę! Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze służymy pomocą 😊
Szybka wysyłka, lampy dobrej jakości. Ładniejsze już na zdjęciach
Jestem zadowolona, prostota z elegancja, polecam zakup lampy
Zgodność z zamówieniem, jakość produktów, szybkość realizacji.

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Wszystko super ,Wysokiej jakości towar za rozsądną cene

Wysokiej jakości towar za rozsądną cene,szybka dostawala

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Znakomita obsługa i kontakt z klientem. Polecam.

Produkty dobrze zabezpieczone. Szybka wysyłka .Polecam

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze służymy pomocą 😊
Świetnie dostawa gls, mogłem sledzić dostawcę i odebrać w dowolnym momencie nie tylko pod adresem

Kanlux to wysoka jakość

Jakość produktu i organizacja dostawy bardzo dobre.

Lampki bardzo ładne, wszystko działa , szybka przesyłka , Polecam

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Bardzo szybka dostawa. Towar bardzo dobrej jakości.

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

szybko, sprawnie i na czas

Wszystko super polecam.

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Super szybka dostawa, jakość jak zwykle świetna.

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Super szybka dostawa, świetnie zapakowane

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

Super efekt, szybka dostawa!

towar zgodny, dostawa ekspres

Odpowiedź ze sklepu kanluxforhome.pl

szybkość , zgodnie z opisem , super opakowanie.

Szybka dostawa.Dostępność towaru