Klienci bardzo często doceniają błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówienia. Wielu klientów chwali zgodność produktu i realizacji z opisem oraz zamówieniem. Obsługa klienta postrzegana jest jako miła, profesjonalna, uprzejma i pomocna. Produkty są najczęściej oceniane pozytywnie, jako dobrej jakości, działające bez zarzutu i spełniające oczekiwania. Kilku klientów zwraca uwagę na jasność, dostępność i poprawność informacji oraz komunikację mailową. Pojawiło się kilka sygnałów o problemach z produktem, błędami w zamówieniu lub niedopasowanymi akcesoriami.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegomedia.net.pl
Przesylka
Jestem zadowolony z obsługi i z otrzymanego towaru, a szczególnie za udzieloną wcześniej poradę w sprawie autopilota do do lodki zanetowej
Pozdrawiam
Rewelacyjny produkt (bardzo długo szukaliśmy odpowiedniej kuwety dla naszych 3 kotów).Elegancki design, praktycznie samoobsługowa, działa bez zarzutu, tak jak oczekiwalismy,wszystkie koty chętnie z niej korzystają, jest czysto i bezzapachowo:).
Polecamy wszystkim miłośnikom kotów dla obopólnego komfortu :)!
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
Super, cieszymy się że kuweta spełnia oczekiwania i dziękujemy za tak pozytywną opinię 😻
Wszytko działa bez zarzutów i jest dokładnie tak jak napisane w opisie i działa tak jak powinno
Łódka zanętowa v080
Mieszkam w Niemczech i przesyłka z Polski dotarła szybciej niż obiecują różne sklepy internetowe na miejscu. Paczka dobrze zabezpieczona, wszystko działa, a co najważniejsze mąż zadowolony. Dziękuję i pozdrawiam
Pozostaje nam życzyć smacznej ryby :) 🐟
bardziej precyzyjnie opisywać funkcjonalność izawartosci programów, sprzedawanych urządzeń.pozdrawiam J. Pajka
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
Bardzo dziękujemy za tę cenną uwagę - postaramy się, aby informacje o funkcjonalnościach były jeszcze dokładniejsze. Pozdrawiamy!
Wszystko zgodne z opisem, szybka dstawa. Polecam tego sprzeawcę
Testuje na razie traveur, mam nadzieję że spełni rolę do której jest przezanaczony czyli dla starszej osoby zawiadomienie telefoniczne dla rodziny mieszkającej dalej . Niewygodny język nie można zmienić na Polski, tylko chiński i angielski , poza tym wydaje się dobrym urządzeniem , trochę duży .
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
W razie problemów z konfiguracją zawsze służymy pomocą, mamy nadzieję że urządzenie po fazie testów spełni oczekiwania :)
Szybka realizacja zamówienia, świetny produkt, prosta instrukcja
Bardzo szybko załatwiony zakup ,gorąco polecam!!!
Szybko sprawnie zgodnie z opisem
Bardzo szybka realizacja, zgodność z opisem. Dokładne informacje o stanie zamówienia w e-mail.
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne udane zakupy!
Zegarek przyszedł bardzo szybko, dobrze zapakowany. Nedzie uruchomiony za tydzień gdyż jest to prezent dla babci. Mam nadzieję ze również będzie działał bez zarzutu.
My mamy pewność! :)
Świetna kuweta !!!
Super obsługa sklepu , kuweta bajka !
Nawigacja dotarła bardzo szybko, link do aktualizacji map również dostałem. Produkt i wysyłka na piątkę, polecam wszystkim tą firmę.
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Bardzo rzetelna i wysoko-kulturowa obsługa, wszystko zgodnie z opisami 🫶🏼
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Zapraszamy ponownie!
Wszystko ok.
Bardzo uprzejmy i uważny sprzedawca. Szybko pomógł rozwiązać problem z dostawą, był wyrozumiały i uwzględnił moje życzenia. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Odpowiedź ze sklepu gomedia.net.pl
Cieszymy się, że jest pani zadowolona z zamówienia. Polecamy się na przyszłość :)
Szybko, zniżka, towar ok.
Szybka wysyłka. Sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
Dziękujemy!