ABUD Market Budowlany

Opinie łącznie (3945) Opinie (1987) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Zabezpieczenie i solidne zapakowanie przesyłek jest często doceniane przez klientów. Często pojawiają się pozytywne opinie o atrakcyjnych, konkurencyjnych lub korzystnych cenach. Klienci często podkreślają wysoką jakość produktów oraz zgodność towaru z opisem. Klienci bardzo doceniają profesjonalną, fachową i uprzejmą obsługę na każdym etapie zamówienia. Klienci chwalą szeroki wybór i dostępność produktów w ofercie. Większość klientów chwali dobry, uprzejmy i profesjonalny kontakt ze sprzedawcą, choć pojawiają się też pojedyncze negatywne wyjątki.

OpinieABUD Market Budowlany

Cała transakcja przebiegła wzorowo. Towar był zgodny z opisem, starannie zapakowany i dotarł bez najmniejszych zastrzeżeń. Pięć gwiazdek w pełni zasłużone — jeśli chodzi o sam zakup.Jest jednak jeden element, który pozostawił nie najlepsze wrażenie: kontakt z konsultantem. Uważam, że osoba obsługująca klienta powinna przede wszystkim uważnie wysłuchać, okazać zrozumienie i realnie pomóc. Niestety, przejęzyczenia i brak wyczucia sprawiły, że rozmowa była mniej komfortowa, niż powinna. Warto byłoby zadbać o więcej uprzejmości i empatii, bo to właśnie po to klient się kontaktuje — żeby uzyskać wsparcie, a nie czuć się zbywanym.
Wełna knaufa bardzo dobrej jakości. Ciężko w to uwierzyć ale w lokalnej hurtowni cena jednej rolki wyższa o 70zł. Sprawdziłem kilka produktów i muszę stwierdzić, że ceny naprawdę atrakcyjne. Wysyłka szybka, na drugi dzień paczki dostarczone, dobrze zapakowane. Same plusy, będę wracał z większymi zamówieniami.

Super obsługa. Po kontakcie widać pełen profesjonalizm.

Poszukując w internecie narzędzia, którego potrzebowałem znalazłem na stronie firmy "Abud". Zamówiłem również potrzebne mi akcesoria i wszystko było w przystępnej konkurencyjnej cenie. Bardzo jestem zadowolony z zakupów i serdecznie polecam. Przesyłka doszła szybko i sprawnie.
Polecam. Firma podaje bardzo szczegółową informację o produktach i możliwości zakupu na swojej stronie. Można też wcześniej obejrzeć towar w sklepie stacjonarnym. Zamówienie jest łatwe a dostawa sprawna i szybko realizowana.

Zamówienie złożone 2026-03-16

Zamówienie zostało złożone 16.03.2026 o godzinie 8:00, z wyborem odbioru osobistego w punkcie ABUD Warszawa, ul. Przewodowa 60, z deklaracją realizacji na następny dzień. Po przyjeździe do wskazanego punktu w kolejnym dniu poinformowano mnie, że zamówienie faktycznie istnieje, jednak odbiór możliwy jest wyłącznie w ABUD Market Budowlany w Józefowie, ponieważ na miejscu nie posiadają towaru. Po dotarciu do marketu w Józefowie okazało się, że zamówienie nie jest przygotowane ani spakowane. Otrzymałem jedynie kartkę z listą produktów i zostałem zmuszony do samodzielnego kompletowania zamówienia, chodząc po poszczególnych działach. W wielu przypadkach brakowało pracowników, przez co musiałem samodzielnie szukać zarówno towaru, jak i osób odpowiedzialnych za jego wydanie. Po skompletowaniu większości produktów poinformowano mnie, że części zamówienia brakuje, z możliwością odbioru w innym terminie. Jedynym pozytywnym aspektem było sprawne dokonanie zwrotu za niedostępny produkt przez pracownika. Niezrozumiałe jest oferowanie na stronie opcji odbioru osobistego w konkretnym punkcie z deklaracją realizacji na następny dzień, skoro zamówienie nie zostało nawet przygotowane, a jego odbiór był możliwy wyłącznie w innej lokalizacji. Dodatkowo klient nie powinien być zmuszany do samodzielnego kompletowania zamówienia na terenie sklepu.
Rzetelność ,terminowość dostawy oraz przygotowanie przesyłki do transportu. Zabezpieczona super w sposób rzadko spotykany. Brawo !!! Towar oczywiście zgodny z opisem. Jestem przekonany o profesjonalizmie firmy, do której wrócę.
Akurat dostawa była z problemem, bo zamówiłem dwa kolanla 45, a dostałem jedno takie, a drugie 67. Ale reakcja na mój telefon była bezbłędna: wymiana za pośrednictwem kuriera. Problem rozwiązany, choć można było uniknąć zamieszania, gdyby nie błąd ludzki przy pierwotnej wysyłce.

Kolejny udany zakup

Jak zwykle wszystko super - szeroki wybór dobrego towaru, dostawa na czas, wcześniejszy kontakt telefoniczny w celu potwierdzenia i uzgodnienia godziny, wysoka kultura obsługi.
Towar pięknie zabezpieczony i zapakowany, nigdy nie widziałam tak zabezpieczonego towaru. Szybka dostawa, precyzyjna informacja, gorąco polecam

Bardzo polecam zakupy w markecie.

Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, wysokiej jakości produkty, niskie ceny, błyskawiczna reakcja na prośbę o reklamację. Bardzo polecam.
Strona przejrzysty, duży wybór produktów oraz łatwe zamówienie. Mata została zakupiona do ocieplenia przyczepy kempingowej. Jeszcze czeka na montaż. W późniejszym terminie mogę podesłać zdjęcia z prac:) Pozdrawiam.
Kontakt z personelem. Mimo to że niewłaściwie określiłam sposób zapłaty to Pani bardzo uprzejmie wyprostowała temat. Pełny profesjonalizm.

Sklep godny polecenia

Od momentu zamówienia do dostawy towaru wszystko ok.Zamowiony produkt(w moim przypadku folia budowlana) beż zastrzeżeń. Dobry kontakt ze sklepem.Polecam
Bardzo szybka wysyłka. Atrakcyjna cena. Produkt spełnił swoje zadanie. Dach ja nowy..
towar wyśmienity zgodny z opisem , dobrze zapakowany , szybka dostawa . Dziękuję za dobrą obsługę .
Bardzo szybka i świetnie zapakowana przesyłka. Melt jak zwykle niezawodny. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na czas / doskonale zabezpieczenie produktu

Wszystko na czas, bardzo dobre zapakowanie zamowienia (farby) zapewniajace bezpieczną przesyłkę.
Profesjonalnie, szybko. Doskonale zabezpieczona farba. Polecam.
Szybka dostawa. Produkt wysokiej jakości. I oczywiście darmowa dostawa nawet dużych gabarytów.
Szybko, sprawnie, a przede wszystkim rewelacyjnie zapakowane.