Klienci zdecydowanie chwalą bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Produkty oraz obsługa są często opisywane jako wysokiej jakości, co budzi zadowolenie klientów. Wielu klientów podkreśla profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność obsługi. Proces zamawiania i realizacji zamówień jest oceniany jako bezproblemowy i intuicyjny. Klienci wyrażają satysfakcję z tego, że otrzymane produkty odpowiadają opisom i ich oczekiwaniom. Bogaty asortyment i dostępność unikalnych produktów są często chwalone przez klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieapmal.pl
Otrzymane zamówienie nie jest moim pierwszym zakupem zrealizowanym w Państwa sklepie.
Ponieważ współpraca i realizacja zamówień jest super, za każdym razem gdy potrzebuję jakieś takie dziwne artykuły do realizacji moich pomysłów w pierwszej kolejności szukam ich w Państwa sklepie. I co ciekawsze zawsze je tam znajduję.
Serdecznie pozdrawiwm
Świetny sklep. Błyskawiczna wysyłka zamówienia i wszystko najwyższej jakości. Przez pomyłkę zrobiłem dwa zamówienia na jeden produkt... żadnych problemów z anulowaniem zdublowanego zamówienia i zwrotem pieniędzy. Mogę tylko polecić.
Świetna obsługa, uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące produktów i montażu. Gorąco polecam ;-)
Szybko i profesjonalnie! Obsługa dosłownie chyba 24h na dobę! Szybki i łatwy proces zamawiania! Wysyłka mega bezpieczna, wszystko w całości ! Dlatego dzięki Wam, powstał profesjonalnie domowy abażur!
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, sprawnie, bezproblemowo. Super
Dobrze zaopatrzony sklep, pod względem art. elektrycznych w stylu loft, nowoczesnym jak i w tworzeniu własnych kompozycji instalacji elektrycznych.
Super obsługa! Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów ☺️
Szybka wysylka, material zgodny z zdjęciem i zamowieniem
Produkty do renowacji
Produkty odpowiadają oczekiwaniom, zostały wykorzystane do renowacji zabytkowej lampki i wyszło gustownie.
Bardzo solidna firma, wszystko zgodnie z zamówieniem i terminowo.
Bardzo szybka wysyłka. Duży wybór
Wszystko było jak trzeba, szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości po przystępnej cenie.
Czas realizacji, solidne opakowanie.
Bardzo szybka dostawa. Pracownik obsługi sam telefonicznie skorygował moje błędy w zamówieniu. Polecam
Wszystko ok
Polecam, szybko i bez problemów
Szybko dostarczone, jakość bez uwag
Sprawna obsługa, błyskawiczna dostawa.
Ok
Zamówiłem, zapłaciłem, wysłali, przyszło i jestem zadowolony, cóż więcej dodać
Dlaczego przewody w oplocie czarnym są białe!!!! Naprawdę nie można zrobić czarnego kabla w oplocie czarnym