apmal.pl

700 reviews since 27 lis 2023

Ważny od: 30 lis 2023
apmal.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają niezwykle szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Obsługa klienta jest chwalona za profesjonalizm, kompetencje oraz indywidualne podejście do klienta. Produkty są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniające oczekiwania. Klienci doceniają profesjonalne podejście firmy zarówno w obsłudze, jak i realizacji zamówień. Większość klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Klienci są zadowoleni z szerokiego asortymentu, dostępności produktów i atrakcyjnych cen.

Opinieapmal.pl

To już moje kolejne zakupy w Apmal i za każdym razem wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt, doskonały wybór i przede wszystkim ekspresowa wysyłka — zamówienie zazwyczaj mam następnego dnia. Przy pracy w pracowni to ogromna zaleta. Zdecydowanie polecam!
Otrzymane zamówienie nie jest moim pierwszym zakupem zrealizowanym w Państwa sklepie. Ponieważ współpraca i realizacja zamówień jest super, za każdym razem gdy potrzebuję jakieś takie dziwne artykuły do realizacji moich pomysłów w pierwszej kolejności szukam ich w Państwa sklepie. I co ciekawsze zawsze je tam znajduję. Serdecznie pozdrawiwm
Dobry kontakt, przesyłka zgodnie z zamówieniem, solidnie zapakowana. Serdecznie polecam sklep. Będę wracał w przyszłości na pewno
Świetny sklep. Błyskawiczna wysyłka zamówienia i wszystko najwyższej jakości. Przez pomyłkę zrobiłem dwa zamówienia na jeden produkt... żadnych problemów z anulowaniem zdublowanego zamówienia i zwrotem pieniędzy. Mogę tylko polecić.
Przesyłka bardzo szybko dotarła, ,amawiane przedmioty spelniaja moje oczykiwania
Paczka dotarła bardzo szybko,bez jakichkolwiek uszkodzeń.Wszystko profesjonalnie.

Wszystko było super, profesjonalne podejście do klienta 💪
szybkość i profesjonalizm !!!!

Cześci do lamp

Bardzo szybka wysyłka i wszystko profesjonalnie zapakowane.
Witam dziękuje za szybkie dostarczenie częsci,będę w przyszłosci korzystał z waszej oferty.
Przesyłka dostarczona błyskawicznie, bardzo przystępna cena. Fajnie gdyby była jeszcze dołączona śruba do mocowania. Polecam

Wszystko zgodne z opisem. Polecam!
Oprawka taka jaka sue spodziewałam dobra cena
Bardzo ładne włączniki dziękuję
sprawnie i profesjonalnie
Szybka dostawa.

Ekspresowa wysyłka a towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem.
Wszystko super, brak zastrzeżeń.
SZYBKOŚĆ

• +48730967091
  • apmal.pl
  • sklep@apmal.pl
  • Kutno, POL

Dostarczamy najwyższej jakości części do lamp DIY oraz Handmade. W naszym sklepie znajdziesz wszystkie części aby stworzyć lampę pająk lub inną, modą lampę loftową. Dodatkowo w naszej ofercie odnajdz...