perrokarma.pl

Opinie łącznie (9417) Opinie (6198) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wysoko oceniają naturalny, prosty skład karmy oraz jej jakość, podkreślając brak sztucznych dodatków i korzyści zdrowotne dla zwierząt. Wielu klientów zauważa, że ich psy i koty chętnie jedzą karmę nawet mimo wybredności. Pozytywnie oceniana jest także poprawa zdrowia zwierząt po zmianie karmy na Perro, zwłaszcza w kontekście alergii, trawienia czy redukcji wagi. Klienci są bardzo zadowoleni z obsługi klienta, doceniają miły kontakt, pomocność oraz dodatki i upominki w przesyłkach. Dodatkowym atutem jest szeroki wybór smaków, wersji (np. light, monobiałkowe), rozmiarów i opcji dopasowanych do różnych potrzeb, a także estetyka i bezpieczeństwo opakowań. Klienci wskazują jednak na braki niektórych wariantów karmy w ofercie. Część osób zgłasza również uwagi dotyczące rozmiarów opakowań, ich wygody, a także zdarzających się uszkodzeń podczas transportu.

Opinieperrokarma.pl

Dostawa bardzo sprawna, zawsze miło zobaczyć jest w paczce malutką niespodziankę - w tym wypadku cukierek. Miły gest! Jako rada mogę powiedzieć, że dobre wrażenie sprawia również personalizowany liścik, czyli dopisane imię zwierzaka do gotowego tekstu, myślę że warto rozważyć taki gest. Poza tym wszystko w porządku. Jeśli chodzi o karmę, to do poprawy w karmie dla szczeniąt „jagnięcina z cukinią” jest usunięcie bardzo twardych ciemnych kawałków zapewne jakiś podrobów. Nie jest to jednorazowa sytuacja, twarde kawałki występowały w kilku puszkach. Dla małych piesków mogą być niebezpieczne. To zdecydowanie do poprawy!
Karma mokra light jest naprawdę dobra. Zarówno ja, jak i mój pies jesteśmy z niej bardzo zadowoleni :) Służy mu, szczególnie dla tego bo ma mało tłuszczu. Skład jest dobry, analityczny też wypada bardzo dobrze, więc nie mam na co narzekać. Na szczęście nie trafiły się póki co żadne dziwne odpadki typu plastik itp, gdzie już w innych markach miałam takie sytuację. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i na ten moment mogę śmiało polecić :)

Dosłownie przed chwilą wzięłam psa ze schroniska. Na pewno nie brakowało mu jedzenia. Dostawał karmę znanej marki więc i u nas też dostawał tę samą. Jednak po tygodniu pobytu u nas, nasz piesek zaczął mieć problemy żołądkowe. Poradzono nam karmę Perro. Od tamtej chwili wszystkie dolegliwości żołądkowe minęły. Zdecydowanie polecam karmę Perro zarówno suchą jak i mokrą.

Świetna jakość szybka dostawa

Karmę Perro zamawiam już od ponad 2 lat bo jest idealna dla mojej alergiczki Kamy. Cenię Perro za niezmiennie fantastyczna jakość składu karmy co przy psie alergiku jest bardzo dla mnie ważne. Ostatnio również byłam miłe zaskoczona smakowitym upominkiem załączonym do zamówienia :)) Dostawa na drugi dzień od zamówienia to kolejny duży plus zakupów w Perro.
Dobra dla starszych psów; stosunkowo mała objętość karmy ( w porównaniu do innych firm ) zapewnia psu zapotrzebowanie dzienne. Bardzo wysoka zawartość mięsa , duży wybór rodzajów mięsa , monobiałkowa. Mamy dwa 16 letnie psy, u którymi był już od dłuższego czasu spory problem z karmieniem ,choć próbowaliśmy już puszek kilku firm. W ofercie mokrej karmy Perro znaleźliśmy takie smaki , które psy jedzą bez problemu i bez sensacji zdrowotnych. Firma polecona przez leczącego weterynarza. Karma zaakceptowana przez psy ; wśród tych smaków ,które wypróbowaliśmy najbardziej psom pasował im dzik .

Pierwsze doświadczenia

To pierwsza nasza styczność z karmą Perro. Słyszałam o niej same dobre opinie, ale finalnie jedzenie przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Piesek super się po niej czuje i wcina aż miło. Dodatkowo jestem bardzo pozytywnie zaskoczona faktem, że jest tak duży wybór karmy niskotłuszczowej. Niestety, specjalne wymagania jedzeniowe mojego pupila często kończą się tym, że mamy do wyboru jeden/dwa smaki i to tyle, a tutaj jest ich o wiele wiele więcej. Póki co doświadczenia na plus.

Królik z warzywami light, Indyk z warzywami light

Mokra karma królik z warzywami light nie sprawdziła się po lekkim podgrzaniu staje się bardzo rzadka - duża ilość tłuszczu, brak widocznych warzyw i nasion lnu. Zawiera sporą ilość drobnych ostrych kości. Obawiam się, że odbiega ona od składu analitycznego podanego w opisie. Po spożyciu 1/2 puszki piesek dostał silnego refluksu co spowodowało natychmiastowe odstawienie karmy. Natomiast indyk z warzywami light jest bardzo dobra, piesek chętnie ją zjada jest pachnąca z widoczną dużą ilością warzyw. Odpowiednia konsystencja karmy powoduje, że nie rozpływa się po miseczce. Polecam. Dostawa jest bardzo szybka, produkt bardzo dobrze zabezpieczony.
Psiaki są bardzo zadowolone zarówno z karmy, jak i przekąsek. Skład jest świetny, a karma została polecona przez dietetyka, co było dla nas dużym atutem. Ogromnym plusem jest możliwość wyboru między wersją standardową a light, dzięki czemu łatwo dopasować ją do potrzeb psa. Zdecydowanie zamówimy ponownie!
Bardzo polecam Perro. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie – paczka dotarła już następnego dnia, co jest dużym plusem. Wszystko było starannie i estetycznie zapakowane, a sama przesyłka dobrze zabezpieczona. Karma ma naprawdę dobry, naturalny skład, co jest dla mnie kluczowe, a mój pies bardzo ją lubi – zjada ze smakiem, co nie zawsze jest oczywiste. Dodatkowo bardzo miłym akcentem jest dołączana krówka oraz różne gratisy do zamówienia – to drobiazg, ale buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Całość oceniam bardzo wysoko – zarówno jakość produktów, jak i obsługa oraz dbałość o szczegóły stoją na świetnym poziomie. Na pewno będę wracać po kolejne zamówienia.

Witam. Bardzo podoba mi się to, że zawsze- nawet gdy zapomni mi się na czas zamówić karmę na czas ratujecie moje zwierzaki expresową wysyłką. Wszystko zawsze jest pięknie zapakowane. Brakuje mi tylko małej gramatury królika, bo muszę moim yorkom przekrajać na pół. A tak to same 👍🏻👍🏻👍🏻❤️

Jak najbardziej polecam!

Szybka realizacja zamówienia, bardzo przejrzyste opisy składu. Karma mokra ma zadziwiająco przyjemny zapach i konsystencję, wszystko podane w bardzo ładnej oprawie graficznej. Jesteśmy w trakcie zmiany karmy z innej na Perro, w której najbardziej zachęcił nas dobry skład. Pieskowi baardzo smakuje i nie powoduje żadnych problemów z trawieniem, więc wydaje się, że zostaniemy z nią na dłużej! :)
Mój Franek- cocker spaniel angielski ma 1,5 roku i od szczeniaka je karmę i smaczki Perro. Uwielbia w szczególności kaczkę, ale inne rodzaje również ogromnie mu smakują. Ma mnóstwo energii, zdrowy brzuszek i przepiękną błyszczącą sierść.

arma Perro naprawdę daje radę – zarówno sucha, jak i mokra opcja sprawdziła się u nas bardzo dobrze. Skład wygląda sensownie, pies je z apetytem, a miska znika w ekspresowym tempie 😄 Do tego zero problemów żołądkowych, więc zdecydowanie na plus. Fajnie też, że jest wybór smaków, dzięki czemu nie ma nudy. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno zostajemy przy tej marce. Teraz tylko czekamy, aż w sprzedaży pojawią się też karmy dla kotów 🐱 bo chętnie byśmy przetestowali!
Jestem bardzo zadowolony z produktów perro. Jednak jest zawsze jakieś ale. Dlaczego karma dla szczeniaków wołowina z batatami występuje tylko jako małe granulki. Znowu indyk tylko jako duże granulki. Mam owczarka niemieckiego i zdecydowanie bardziej dedykowana dla niego jest wołowina. Niestety nawet za bardzo jej nie gryzie tylko połyka. Myślę że oba te smaki powinny występować jako mały i duży granulat. Dziękuję i życzę dalszego rozwoju firmy.
Karmy póki co są dobre, trochę mnie zastanawia tylko to, że po otwarciu "uciekają" z puszki, jakby trochę nagazowane. Testujemy je bo u Lulu problemy z brzuszkiem są i musi mieć dobrej jakości karmę z bardzo niską zawartością tłuszczu. Czy będzie jej pasować to się okaże po jakimś czasie. Teraz jest wszystko dobrze. Smakuje jej bardziej jagnięcina ale królika też zje choć mniej chętnie 😀

Karma doskonałej jakości

Karma bardzo smakuje mojej suni, skończyły się biegunki i wychodzenie w nocy. Paczka dotarła bardzo szybko, w środku poza karmą wesoła, kolorowa kartka. Na pudełku naklejka z tym samym wzorem. Drobiazgi, ale sprawiają przyjemność i świadczą o dbałości o klienta. Obecnie kupuję mokrą karmę tylko tutaj.

Foxa uwielbia karmę Perro

Karma mokra Perro to bardzo dobry wybór dla psa – widać, że została przygotowana z myślą o jakości i zdrowiu pupila. Ma apetyczny zapach, naturalny skład i wysoką zawartość mięsa, co od razu przekłada się na świetną akceptację nawet u wybrednych psów. Konsystencja jest odpowiednia, łatwa do porcjowania i dobrze sprawdza się zarówno jako pełny posiłek, jak i dodatek do karmy suchej. Po regularnym stosowaniu zauważyłem poprawę kondycji sierści, lepsze trawienie i więcej energii u psa. Dużym plusem jest brak zbędnych sztucznych dodatków oraz szeroki wybór smaków. Z czystym sumieniem polecam karmę mokrą Perro każdemu opiekunowi, który chce zapewnić swojemu psu smaczne i wartościowe jedzenie.
Po pierwsze super, że produkty mają dobry skład i są polskie. Wydaje mi się, że zapach tej karmy jest przyjemniejszy i świeższy niż innych. Macie piękne opakowania i grafiki. A już najlepsze jest chyba to, że przesyłki zawsze tak sprawnie dochodzą (to też zasługa świetnego kuriera). Jedyne zastrzeżenie jakie do tej pory miałam to wydaje mi się, że karma dla dorosłych psów ma stosunkowo dużo tłuszczu i sąsiadka straszyła mnie, że to niedobre dla psiej trzustki 😅 może jeszcze przydałaby się karma o składzie pod psich seniorów.

Polecam zakupy w Perro

Miałam problem z kodem znizkowym i bardzo miła Pani pomogła mi to rozwiązać, puszki dla psiuni dostałam na drugi dzień. Kupuję w tej chwili karmę mokrą z królika i jesteśmy z Fibi bardzo zadowolone😊pozdrawiam i dziękuję
Mój pies bardzo polubił karmę od pierwszego spróbowania, a jest do tego bardzo wybredny. Nigdy nie zjadł karmy z ręki, a tu chętnie je i nawet się upomina o jeszcze. Jego jelita bardzo dobrze pracują, a jest wrażliwy. Bardzo polecam !