domyou.pl

1828 reviews since 7 gru 2022

Ważny od: 29 gru 2022
domyou.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką, terminową i bezproblemową dostawę oraz komunikację z kurierem. Większość klientów docenia wysoką jakość wykonania i materiałów produktów. Klienci bardzo często podkreślają profesjonalną, życzliwą i pomocną obsługę oraz dobry kontakt z firmą. Klienci często podkreślają wygodę użytkowania mebli, szczególnie puf i foteli. Klienci często chwalą estetykę, kolory i dbałość o szczegóły w wyglądzie produktów. Większość klientów potwierdza, że zamówione produkty są zgodne z opisem na stronie.

Opiniedomyou.pl

Szybka realizacja zamówienia. Ławka pikowana w kolorze różowym bardzo ładna.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Doroto, bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że zamówienie zostało szybko zrealizowane, a różowa pikowana ławka tak dobrze się prezentuje. Niech pięknie zdobi wnętrze! Pozdrawiamy z Warmii!
Bardzo estetycznie wykonany, dobra jakość produktu, wykorzystuję go w sypialni

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Doroto, bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że ławka zachwyciła Panią estetyką i jakością wykonania oraz znalazła swoje miejsce w sypialni. Pozdrawiamy!
Zakupiliśmy fotel uszak w kolorze musztardowym. Wykonany bardzo ładnie. Wygodny. Zamówienie zrealizowane w wyznaczonym terminie. Bardzo dobry kontakt z firmą. Fotel był bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu a kierowca który go dostarczył jest bardzo miłą osobą. Wszystko ma wysokim poziomie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Jerzy, ogromnie dziękujemy! Musztardowy uszak to charakter i wygoda w jednym - cieszymy się, że tak dobrze odnalazł się w Państwa wnętrzu. Miło, że docenił Pan także kontakt i sposób dostawy. Takie opinie naprawdę budują naszą motywację.

Pufa do przedpokoju

Wszystko szybko sprawnie, towar świetnie zabezpieczony i zgodny z opisem. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato, dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że ławeczka CHESTER spełniła Pani oczekiwania, a przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Pozdrawiamy!

Pufa trzy kolory

Pufa wyróżniającą się przez dobór kolorów. Zamówiłam już drugą do pary.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato, bardzo się cieszymy, że pufa przypadła Pani do gustu! A fakt, że zamówiła Pani już drugą do pary, to dla nas najlepsza rekomendacja. Dziękujemy za 5 gwiazdek!
Bardzo ładnie i solidnie wykonana pufa. Szybko dostarczona, polecam:)

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Agato, dziękujemy za polecenie! Bardzo się cieszymy, że pufa spodobała się Pani pod względem wyglądu i solidnego wykonania, a przesyłka dotarła szybko. Pozdrawiamy!

Super produkt - polecam

Zamówiona pufa worek przeszła nasze najśmielsze oczekiwania - rewelacyjny materiał - bardzo delikatny i miękki w dotyku. Efektem było zakupienie kolejnej sztuki. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię 😊 Ogromnie się cieszymy, że pufa worek tak bardzo przypadła Państwu do gustu i spełniła oczekiwania. Tym bardziej miło nam słyszeć, że zdecydowali się Państwo na zakup kolejnej sztuki - to dla nas najlepsza rekomendacja. Pozdrawiamy z Warmii!
Szybka wysyłka. Porządne wykonanie, świetny materiał. Super sie prezentuje w młodzieżowym pokoju.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Anno, dziękujemy za świetną opinię! Bardzo się cieszymy, że pufa dobrze prezentuje się w młodzieżowym pokoju, a jej wykonanie i materiał spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie szybkiej realizacji! Pozdrawiamy z Warmii!
Ekspresowa przesyłka, super opakowanie, sam produkt bardzo fajny, choć określanie słowa sztruks chyba niewłaściwe

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Agnieszko, dziękujemy za opinię i cenne spostrzeżenie. Cieszymy się, że doceniła Pani szybką wysyłkę oraz jakość produktu. Tkanina Lincoln jest standardowo klasyfikowana jako sztruks, a jej charakterystyczna struktura jest również widoczna na zdjęciach oraz na próbniku tkanin. Pozdrawiamy!
Pufa doskonale wykonana , wygodna , szczerze polecam sklep, bardzo szybka dostawa, firma rzetelna , obsługa bardzo miła( rozmowa przez telefon)

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Violetto, bardzo miło nam, że doceniła Pani jakość wykonania pufy, jej wygodę oraz sprawną realizację zamówienia. Szczególnie dziękujemy za miłe słowa o naszej obsłudze - takie opinie są dla nas ogromną motywacją! Pozdrawiamy!
Zakup rewelacyjny! Córka nie schodzi z pufy, jest to oficjalnie jej ulubione miejsce w w domu 🙂 Paczka przyszła szybko, pod same drzwi (współczujemy kurierowi 🫣). Polecamy!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Ogromnie nas cieszy, że pufa tak szybko stała się ulubionym miejscem córki! ❤️ Dziękujemy również za docenienie sprawnej dostawy. Mamy nadzieję, że pufa będzie służyć do zabawy i relaksu przez długi czas. Pozdrawiamy całą rodzinę i dziękujemy za polecenie!
Szybka wysyłka i super produkt. Piękne wykonanie.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Sonio, dziękujemy za kolejną świetną opinię! Cieszymy się, że pufa NEST zachwyciła Panią wykonaniem, a przesyłka dotarła tak szybko. Niech służy do wielu chwil wygodnego odpoczynku! Pozdrawiamy z Warmii!
Szybka i sprawna dostawa do miejsca odbioru, informowanie na bieżąco o etapie realizacji zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato! Bardzo się cieszymy, że cały proces realizacji przebiegł sprawnie. Dziękujemy za docenienie naszej komunikacji i szybkiej dostawy. Pozdrawiamy z Warmii!
Piekne wykonanie jestem zakochana jak wyglada no I ten rozmiar super

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Ewo, ogromnie nam miło! Cieszymy się, że pufa zachwyciła Panią wyglądem, wykonaniem i ceną. Dziękujemy za tak piękną opinię!
Szybka , bezproblemowa dostawa. Zakup zgodny z oczekiwaniem

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo, a zakup spełnił Pani oczekiwania. Pozdrawiamy z Warmii!
Tapczan FENIX 120x200 Minusy(-) Tapczan jest krótszy o 3 cm (195 bez boczku-to jest realna długość do spania) niż deklarowawszy wymiar. Niestety przy wzroście powyżej 183 cm każdy cm tapczanu jest na wagę złota. Panel tylny oraz boczny wg mnie niedostatecznie są wypełnione materiałem. W realu panel wyglądają dużo gorzej niż materiałach na stronie www. Poza panelami sam tapczan jest ok. . Tapczan nie posiada jakiegokolwiek oznaczenia z modelem, producentem itp. Plusy (+) Wykończenie samego (poza boczkami) tapczanu jest bez zarzutu Sprawna dostawa

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią i poświęcony czas - doceniamy tak rzetelne uwagi. Chcielibyśmy doprecyzować kwestię wymiarów tapczanu FENIKS 120x200. Podany rozmiar odnosi się do całkowitych gabarytów mebla, natomiast rzeczywista długość powierzchni spania wynosi 195 cm - informacja ta znajduje się w opisie produktu. Całkowita długość tapczanu to ok. 198 cm, z czego ok. 2 cm stanowi grubość jednego z boków. Dodatkowo zaznaczamy, że w przypadku mebli tapicerowanych dopuszczalna jest tolerancja wymiarów ±2 cm, co wynika ze specyfiki ich produkcji oraz naturalnej pracy materiałów. Jeśli chodzi o boki tapczanu - mebel wykonywany jest zgodnie z naszym autorskim projektem, w niezmienionej formie. Każdy tapczan produkujemy indywidualnie na zamówienie, a zastosowane rozwiązania są sprawdzone i od lat doceniane przez naszych klientów. W tym przypadku produkt został wykonany standardowo, zgodnie z założeniami konstrukcyjnymi. Odnosząc się do oznaczeń produktu - tapczany realizowane na zamówienie nie posiadają stałych etykiet zewnętrznych, jednak każdy model jest dokładnie identyfikowany i kontrolowany na etapie produkcji oraz realizacji zamówienia. Mamy nadzieję, że mimo zgłoszonych uwag tapczan będzie dobrze spełniał swoją funkcję w codziennym użytkowaniu. Dziękujemy za rzetelną opinię - takie komentarze są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale rozwijać ofertę oraz dbać o jakość naszych produktów.

Puffa XL

Puffa fajna, dostawa bez zastrzeżeń, polecam!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Marto, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że pufa Nest XL przypadła Pani do gustu, a dostawa przebiegła bezproblemowo. Dziękujemy za polecenie!
Dobra jakość produktu. Szybka dostawa

Pufa inna niż worki

Pufa jest oryginalna bo to nie jest klasyczny worek. Jest też dość twarda (wypełnienia nie żałowali), ale na takiej mi zależało. Widzę, że po pewnym czasie użytkowania jest bardziej elastyczna. Tkanina miła, a kolor musztardowy fajnie komponuje się z szarym pokojem syna. Bardzo byłam miło zaskoczona szybką wysyłką, polecam.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak fajną i szczegółową opinię 😊 Dokładnie o to nam chodzi w tych pufach - wypełniamy je solidnie, żeby od początku dawały dobre podparcie, ale jednocześnie zawsze była możliwość odsypania granulatu, jeśli ktoś woli bardziej miękką wersję. Super, że po czasie pufa stała się jeszcze bardziej elastyczna i że musztardowy kolor tak ładnie zagrał z pokojem syna 💛 Dziękujemy też za polecenie!

Tapczan Feniks

Wszystko super, jestem bardzo zadowolona Polecam!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że tapczan FENIKS spełnił oczekiwania i wszystko jest super. Dziękujemy za polecenie!

• +48530235566
  • domyou.pl
  • sklep@domyou.pl
  • Iława, POL

domyou.pl to producent mebli tapicerowanych najwyższej jakości. Dzięki temu, że domyou posiada własną produkcję mebli jest w stanie zaoferować meble wysokiej jakości w konkurencyjnych cenach, dodatkow...