Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów i ich solidność. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką i sprawną dostawę produktów. Kupujący pozytywnie oceniają sposób zabezpieczenia towaru w transporcie. Klienci doceniają kontakt z obsługą oraz fachowe doradztwo przed zakupem. Klienci często zwracają uwagę na niejasną lub ubogą instrukcję montażu. Opinie na temat montażu są mieszane – część klientów określa go jako łatwy, inni zwracają uwagę na trudności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDrewnoflex.pl
Jestem bardzo zadowolona ze stelaża
Jestem bardzo zadowolona że stelaża. Mam dość drogi materac, który wymaga naprawdę solidnej i dobrze wykonanej podstawy – i ten stelaż w pełni spełnił moje oczekiwania. Konstrukcja jest stabilna, listwy są dobrze rozmieszczone i odpowiednio elastyczne, dzięki czemu materac pracuje tak, jak powinien.
Od razu czuć różnicę w komforcie snu – nic nie skrzypi, nic się nie ugina, wszystko trzyma formę. Widać, że to produkt wysokiej jakości, który nie tylko dobrze wygląda, ale przede wszystkim spełnia swoją funkcję.
Jeśli ktoś ma wymagający materac i nie chce go „zepsuć” kiepskim stelażem, to zdecydowanie polecam ten model.
Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z produktem Drewnoflex. Cieszymy się, że stelaż spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości, stabilności oraz komfortu użytkowania. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty charakteryzowały się nie tylko estetyką, ale przede wszystkim funkcjonalnością i trwałością, co przekłada się na lepszy sen naszych klientów.
Zespół Drewnoflex
Stelaż wydaje się być solidny. Przed zakupem miałam możliwość osobiście uzyskać informację na temat produktu.
Montaż nie był trudny, ale tylko dzięki obejrzeniu wcześniej filmów dotyczących montażu podobnych produktów (innych producentów).
W opakowaniu brakowało instrukcji montażu.
Sądzę, że dołączenie rysunku, jak krok po kroku złożyć stelaż, aby uniknąć konieczności rozkręcenia elementów w przypadku błędnej intuicyjnej kolejności ich łączenia jest konieczne (tym bardziej, że inni klienci również zwracali uwagę na taką potrzebę).
Producent dużo by zyskał, gdyby wrażenie z montażu było tak dobre jak wrażenie z doskonałej komunikacji z klientem przed zakupem.
Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią na temat naszych produktów oraz za pozytywną ocenę komunikacji z Drewnoflex. Cenimy sobie każdy sygnał od klientów, który pozwala nam nieustannie podnosić jakość oferowanych rozwiązań. Uwagi dotyczące instrukcji montażu traktujemy bardzo poważnie i przekażemy je do działu odpowiedzialnego za rozwój produktu, aby proces składania stelaża był jak najbardziej intuicyjny i komfortowy.
100% satysfakcji z produktu
Wykonanie bukowych szafek nocnych perfekcyjne, 100% pokrywa się z produktem prezentowanym na stronie. Zabezpieczenie w transporcie również bez zastrzeżeń, meble przyjechały w idealnym stanie. Zdecydowanie polecam producenta.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się, że wykonanie szafek nocnych, ich zgodność z prezentacją na stronie oraz zabezpieczenie w transporcie spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zaufanie!
Ekspresowa dostawa, towar porzadny,zgodny z opisem,wykonany starannie. Bardzo udane i bezproblemowe zakupy. Polecam!
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych produktach oraz ekspresowej dostawie. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby oferować towary najwyższej jakości, starannie wykonane i zgodne z opisem, a także zapewniać bezproblemowy i satysfakcjonujący proces zakupowy. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i zyskaliśmy Państwa zaufanie.
Dobry produkt
Dobry stelaż, z głębokimi i sztywnymi kieszeniami na listwy. Całość złożona w niecałą godzinę, żadnych problemów.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat stelaża zakupionego w Drewnoflex. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania, a montaż przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. W Drewnoflex szczególnie dbamy o wysoką jakość wykonania naszych produktów oraz ich funkcjonalność, aby zapewnić pełne zadowolenie naszych klientów.
stelaż zwijany 100x200
Zakupiony stelaż zwijany o wymiarach 100x200 idealnie dopasował się do ramy łóżka. Jakość wykonania - bardzo dobra.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat stelaża zwijanego zakupionego w Drewnoflex. Cieszymy się, że produkt idealnie dopasował się do ramy łóżka oraz spełnił Państwa oczekiwania pod względem jakości wykonania. W Drewnoflex przykładamy dużą wagę do oferowania rozwiązań łączących funkcjonalność z wysokim standardem wykonania, co potwierdzają takie opinie naszych klientów.
Wszystko perfekcyjnie
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi były na najwyższym poziomie, dlatego tak miło słyszeć, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Perfekcyjna jakość i pełne zadowolenie klienta to nasze priorytety, które motywują nas do ciągłego doskonalenia.
Zdecydowanie polecam zakupy
Wysokiej jakości stelaże, dostawa zawsze na czas - polecam serdecznie :)
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz za docenienie wysokiej jakości naszych stelaży i punktualności dostaw. W Drewnoflex nieustannie dążymy do zapewnienia klientom produktów na najwyższym poziomie oraz profesjonalnej obsługi, dlatego tak cieszy nas Państwa rekomendacja. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i rozwoju.
Zespół Drewnoflex
Stelaż 160x200 bukowy. Wczoraj złożony, prezentuje się solidnie.
Uboga instrukcja niestety. Najpierw złożyliśmy ramę bez tej środkowej części, potem dodaliśmy listewki i na końcu część środkową. Łatwiej jest wsunąć listewki kiedy cześć środkową położymy na jakimś podwyższeniu :).
W nocy odczuliśmy pozytywną różnicę w ugięciach materaca.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za szczegółową opinię! Cieszymy się, że stelaż 160x200 bukowy spełnił oczekiwania i odczuli Państwo różnicę w komforcie snu. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą instrukcji oraz podzielenie się własnym sposobem montażu – takie sugestie są dla nas bardzo wartościowe i pomagają w dalszym doskonaleniu produktów. Życzymy wygodnego użytkowania i zapraszamy ponownie!
Produkt dobrej jakości. Poleca.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii o jakości naszych produktów. W Drewnoflex przykładamy ogromną wagę do staranności wykonania i zadowolenia klientów, dlatego tak cieszy nas Państwa satysfakcja. Państwa rekomendacja jest dla nas największym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokich standardów.
Zespół Drewnoflex
Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze stelaża … polecam wszystkim ceniącym sobie wygodę podczas snu. Kręgosłup jest wdzięczny za nocy odpoczynek.
Odpowiedź ze sklepu Drewnoflex.pl
Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! Cieszymy się, że stelaż spełnił oczekiwania i że przekłada się na komfortowy sen. To dla nas ogromna satysfakcja, że kręgosłup również jest wdzięczny 🙂 Dziękujemy za polecenie!
Wszystko ok. Szybka dostawa.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej dostawy. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap realizacji zamówienia spełniał oczekiwania naszych Klientów, a szybka i sprawna dostawa to dla nas priorytet. Cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Państwa aprobatą i zapraszamy do dalszej współpracy.
Zespół Drewnoflex
Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za docenienie szybkiej dostawy i zgodności produktu z opisem. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane sprawnie i spełniało wszelkie oczekiwania naszych klientów. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy nad jakością usług oraz produktów.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. W Drewnoflex dbamy o najwyższą jakość oferowanych produktów oraz pełne zadowolenie naszych klientów. Cieszymy się, że nasza praca spełniła Państwa oczekiwania i zachęcamy do korzystania z naszej oferty w przyszłości.
szybko sprawnie
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za Państwa opinię oraz docenienie szybkości i sprawności obsługi w Drewnoflex. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap współpracy z naszą firmą przebiegał sprawnie i efektywnie, dbając jednocześnie o najwyższą jakość produktów i usług. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem i motywacją do ciągłego doskonalenia.
Zespół Drewnoflex
Wszystko super. Polecam. Fachowa porada przez telefon. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! Cieszymy się, że kontakt, szybka wysyłka oraz zgodność towaru z opisem spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie!
Zespół Drewnoflex
Jeszcze zapakowane ale mam nadzieję że będzie ok
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. W Drewnoflex dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był starannie zapakowany i dotarł do Państwa w idealnym stanie. Cieszymy się, że obdarzyli nas Państwo zaufaniem i mamy nadzieję, że zakup spełni wszystkie oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższym priorytetem i motywacją do dalszej pracy.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii o Drewnoflex. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania. W Drewnoflex stawiamy na najwyższą jakość wykonania oraz pełne zadowolenie naszych klientów, dlatego każda pozytywna opinia utwierdza nas w przekonaniu, że nasza praca ma sens. Zapraszamy do dalszego korzystania z oferty Drewnoflex i jesteśmy do Państwa dyspozycji przy kolejnych zamówieniach.
Wszystko ok. Polecam.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię oraz polecenie firmy Drewnoflex. Cieszymy się, że nasze produkty oraz obsługa spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość i satysfakcję naszym klientom, dlatego każda pozytywna opinia jest dla nas niezwykle ważna i motywuje do dalszej pracy.