Opinie nt. sklepu elhandel.pl
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem, bardzo duza gama produktow. . Jedyne co można by dodać to bardziej zabezpieczyć towar np. Naklejka ,,szkło ,,. Ponieważ te produkty są tak piękne i delikatne ze żal jest jeśli coś się niestety pokruszy. Z czystym sumieniem polecam ta firmę i napewno tu wrócę.
Sklep zasługuje na ocenę 5/5 ponieważ wysyłka została nadana bardzo szybko, a przysłane produkty są zgodne z opisem i ze zdjęciem, wspaniała jakość i pięknie prezentują się na torcie, ale sklep dużo traci na współpracy z najgorszą firmą świadczącą usługi kurierskie czyli DPD. Odwalili mi numer z dostawą, ale już ich obsmarowałam na innej platformie z opiniami chociaż jak widać nadal leży mi na sercu to jak nieżetelną firmą jest DPD - omijać szerokim łukiem!!!!
To nie pierwszy raz, jak tutaj kupuję - zwłaszcza piękne ozdoby wielkanocne do ciast i babeczek. Wszystko zawsze przebiega bardzo sprawnie: towar jest taki jak w opisie i szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ten sklep każdemu zainteresowanemu!
Produkty dobrej jakości, jedynie niektóre zdjęcia mogą mylić co do wielkości ozdób na tort. Na przykład kupiłam cukrowy różaniec na tort komunijny. Na zdjęciu na torcie wyglądał na duży a okazał się malutki
Małgośka
Jestem bardzo wybredna, to zamówienie to strzał w dziesiątkę, zrobiło mi dzień i już widzę radochę dzieciaków, jak ozdobię ich torty. Dostałam dokładnie to o co mi chodziło.
Polecam.
Szybka realizacja zamówienia, wszystko wysłane zgodne z opisem i zamówieniem. Na przyszłość przesyłka mogłaby być bardziej zabezpieczona, małe elementy (np. pojemniczek z pigmentem) łatwo mogą wylecieć przez dziury w kartonach, których kurierzy nieoszczędzają.
Ogólnie polecam zakupy. Napewno jeszcze skorzystam z oferty w przyszłości.
Bardzo duży wybór. Świetna obsługa klienta. Jeden z zamówionych produktów dotarł uszkodzony - błyskawiczna odpowiedź ze strony sklepu - otrzymałam natychmiast kilka propozycji rozwiązań ze strony sklepu. Bardzo pozytywnie!
kwiatki waflowe są śliczne i w nienaruszonym stanie, wszystko bardzo dobrze zapakowane, nic nie zostało uszkodzone.
Fajny sklep,szybka wysyłka,towar dobrze opakowany,dociera bez uszkodzeń.A dzięki ozdobom można dodatkowo zabłysnąć przy podawaniu wypieków
Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany aby delikatne elementy nie zostały uszkodzone. Polecam.
Szybka realizacja zamówienia, zamówione rzeczy dobrej jakości, dobrze się sprawdziły
Super szybka wysyłka, zamówienia zapakowane starannie i bezpiecznie.
Przesyłka błyskawiczna,produkty się zgadzają, wszystko idealnie, polecam
Polecam. Jakość towaru i ekspresowa wysyłka. Wszystko na plus.
Zamówienia realizowane są bardzo szybko. Towar dobrze zabezpieczony, dochodzi nie uszkodzony. Duży wybór artykułów. Polecam
Przesyłka dotarła szybko, produkt dobrze spakowany i wszystko ładnie wygląda i smakuje
Dostawa szybko i sprawnie. Zamowione produkty pieknie wykonane. Polecam
Jedna z moich ulubionych firm. Bardzo dobre produkty, szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona. Wszystko zgodne z opisem.Polecam gorąco.
Paczka była starannie zapakowana a wszytskie produkty były dokładnie takie same jak na zdjęciu i w opisie. Na Elhandel można znaleźć wszytsko co jest potrzebne do pieczenia i deserów a ceny są bardzo przystępne😁😁😁
Błyskawiczna wysyłka, delikatne produkty świetnie zabezpieczone, produkty dobrej jakości. Polecam!