zdrowapaczucha.pl

Opinie łącznie (3759) Opinie (662) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Doceniają wysoką jakość oraz zgodność produktów z opisem. Wielu klientów chwali także staranne, bezpieczne i przemyślane pakowanie przesyłek. Dodatkowo, prostota i bezproblemowy przebieg zakupów oraz realizacji zamówienia są często wymieniane jako atuty sklepu. Opinie dotyczące kontaktu i obsługi są przeważnie pozytywne. Pojawiły się jednak drobne wyjątki związane z brakiem informacji przy kontakcie z obsługą klienta.

Opiniezdrowapaczucha.pl

Dobrej jakości świece

Szyba dostawa. Świece pachną przepięknie, są wysokiej jakosci. Zaczęłam od palenia Świecy Kaszmir oraz Lawendy z pomarańczą. Cały dom wypełnił się cudownym zapachem.

Perfekt

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Co wręcz niespotykane - odebrałem paczkę niecałą dobę od zamówienia
Wysyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona i zapewne powrócę do zakupów.

super

Bardzo dziękuję za zamówiony asortyment. Mam nadzieje, ze spełnią moje oczekiwania.
Fantastyczny produkt! Bez wątpienia będę kontynuowała zakupy w sklepie. Polecam.
Zenon K.
Berlin
Realizacja zamówienia i wyjątkowo staranne zapakowanie flakoników z olejkiem lawendowym zasługują na najwyższą ocenę. Sam olejek nie pozostawia żadnych otwartych życzeń. Zdecydowanie polecam.

Znakomity czas realizacji zamówienia i forma zapakowania przesyłki w dwa średniej wielkości kartoniki a nie w jeden bardzo ciężki. Jestem na prawdewo

Bardzo szybki termin realizacji zamówienia a i sposób zapakowania w dwa średnie kartoniki zamiast jednego ciężkiego i dużego pakunku to znakomity pomysł. Jestem bardzo zadowolona.
Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą, dogodny sposób płatności. Kupiony produkt jest pełnowartościowy.
Zamówione produkty zgodne z opisem, szybka realizacja. Jestem zadowolona i zapewne jeszcze tam wrócę
Super towar i szybka sprawna obsługa. Dziękuję ☺️
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Dostawa szybka, dobrze spakowana, polecam
Z prędkością światła ;) super :)
Bardzo dobry sklep.Polecam
Wszystko super zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szybka dostawa zamówionych produktów
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie
Pełna satysfakcja... 👍
Bardzo dobra jakość. Polecam