Otrzymałam zniszczoną (połamaną) szafkę RTV. Śrubki były rozsypane. Brak instrukcji montażu. Przedstawiciel sklepu twierdzi, że zniszczenia powstały podczas transportu (śmiechu warte). Moim zdaniem sprzedano mi szafkę wcześniej reklamowaną ze względu na fakt braku instrukcji oraz rozerwany woreczek ze śrubami. Nie wiem czy były Szustkiewicz części gdyż nie miałam możliwości porównania z instrukcją. Obecnie czekam na zwrot środków
Jakość mebli bardzo dobra, szkoda tylko że szuflady nie są na rolkach
9 wrz 2023
Meble ładne, ale szkoda ze zamykanie szuflad jest ręczne
7 wrz 2023
Szybką dostawą, solidne meble.
8 wrz 2023
7 wrz 2023
31 sie 2023
3 sie 2023
Polecam.Szafeczka zgodna z opisem.
31 lip 2023
Jakość mebli i czas dostawy
13 sie 2023
Profesjonalny serwis
28 sie 2023
14 sie 2023
Na towar czeka się ponad miesiąc - a po nim przychodzi - towar uszkodzony !!!
Absolutnie odradzam zakupów w tej firmie - inne firmy sprzedające chociażby poprzez serwis Allegro wywiązują się ze sprzedaży czasem po 2 dniach - a towar przychodzi w całości i nietknięty. Tutaj robią co chcą - i nie ponoszą żadnych konsekwencji.
Odpowiedź ze sklepu meblepumo.pl
24 sie 2023
Przykro mi, że miał Pan takie doświadczenie z naszymi usługami, zwłaszcza że towar dotarł do Pana lekko uszkodzony. Rozumiem Pańskie frustracje i chciałbym przeprosić za wszelkie niedogodności. 10 dniowy termin opóźnienia to efekt dość długiego terminu realizacji przez dostawcę. Za minimalne uszkodzenie lustra otrzymał Pan 50% jaki i gratisową wysyłkę Miał tez Pan prawo zwrotu, którego Pan inie wykorzystał. Żądanie Pańskie rabatu 100% jest nierealne.
12 lip 2023
Komoda spełnia wszelkie potrzeby, cena bardzo w porządku, wygląd komody na 5+ błyszczy się i jest śliczna. Dostawa sprawnie i szybko. Polecam bardzo
17 lip 2023
Kupiłam piękną komodę, nie spodziewałam się, że będzie tak dobrej jakości. Solidna i pojemna. Z pewnością nie będzie to mój ostatni zakup. Szczerze polecam
21 lip 2023
3 lip 2023
4 cze 2023
3 paź 2022
Mega firma mebelek spełnił moje oczekiwania i dodatkowo transport w niskiej cenie.Polecam
4 kwi 2023
Meble godne polecenia