Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień i dostawy. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość i zgodność produktów z opisem. Obsługa klienta oceniana jest bardzo dobrze, klienci doceniają kontakt i przyjazność. Klienci pozytywnie wypowiadają się o solidnym i bezpiecznym pakowaniu produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehigienaserwis.pl
Niestety, ale po raz kolejny był problem ze złożeniem zamówienia internetowego. W połowie operacji wszystko się zacięło, i trzeba było ponawiać od początku.
Towar Ok , ale mimo ujętego w paragonie gratisu za wartość zamówienia, gratisu nie przeslano.
Odpowiedź ze sklepu higienaserwis.pl
Dzień dobry, bardzo przepraszamy w ferworze pakowania przesyłek, umknęło panom na magazynie, ale z tego wiem, gratis został dostarczony + dodatek za przeprosimy :) dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie :)
Szybka dostawa, szeroki wybór produktów, możliwość zamówień on-line.
Wszystko było w porządku. Dobrze zabezpieczony produkt.
Polecam.Szybko sprawnie zrealizowane zamowienie.Towar zgodny z opisem
opinia
wszystko przebiegło sprawnie
Wszystko na wysokim poziomie. Kontakt i wysyłka super. Polecam serdecznie.
Dziękuję za produkt Jest zgodny z opisem Szybka realizację
Szybka wysyłka.
Raczej nie podobało - zbyt długi okres oczekiwania na zamówienie.
Zbigniew Kozłowski
Wszystko odbyło się sprawnie.
Szybkie skompletowanie zamówienia, wysyłka kurierem też bez zarzutu. Kontakt na bieżąco.
Produkt zgodny z opisem.
Szybka i profesjonalna obsługa.
Dostawa na czas. Jakość produktu bardzo dobra. Prawidłowo zapakowany.
Odpowiedź ze sklepu higienaserwis.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszej usługi i oferowanych produktów. Gorąco zapraszamy do dalszej współpracy.
Niezmiernie nam jest milo, czytać tak pozytywne komentarze. :)