PREIS-ZONE®

Opinie łącznie (609) Opinie (168) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Większość kupujących jest zadowolona z otrzymania towaru zgodnego z opisem lub zamówieniem. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i kompetentna. Produkty są zazwyczaj dobrej lub bardzo dobrej jakości. Klienci chwalą także dobry kontakt oraz informowanie o statusie zamówienia. Ceny są oceniane jako konkurencyjne i rozsądne. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące wysokich kosztów wysyłki oraz sugestie dotyczące dalszej poprawy w zakresie informowania o statusie zamówienia.

OpiniePREIS-ZONE®

S
ok
Szybkość dostawy. Dobry kontakt z kurierem.
Wszystko przebiegło sprawnie, zamówiony towar spełnił moje oczekiwania, polecam.
Szkło zniekształca obraz na środku lusterka. Tworzy efekt "rybiego oka" , gdzie obraz wydaje się zaginać w okrąg (czego nie widzę w moim drugim oryginalnym lusterku)
Wszystko super
M Z
Marek Z.
Sprawdzać dokładnie dane osoby do kontaktu Informować wcześniej odbiorcę o planowanym terminie dostawy.
dziękuję
Szybko, dobry kontakt
Szybkość dostawy
Zgodne z zamówieniem i szybka dostawa.
Wszystko ok profesjonalnie
Terminowo i dokładnie
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
Ok