sklep.redats.pl

3520 reviews since 18 sty 2023

Klienci bardzo często chwalą szybkie, sprawne i terminowe realizowanie zamówień oraz dostaw. Wielu klientów pozytywnie ocenia jakość, solidność i zgodność produktów z opisem. Klienci często podkreślają profesjonalną, pomocną i kompetentną obsługę, szczególnie w przypadku nietypowych sytuacji. Sporo klientów chwali również dobre zabezpieczenie towaru podczas pakowania. Klienci najczęściej oceniają ceny jako odpowiednie lub atrakcyjne. Pojawiły się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jakości produktów. Kilka osób zgłasza problemy z uszkodzonymi lub otwartymi opakowaniami. Zdarzają się także głosy niezadowolenia z powodu różnic cenowych.

Opiniesklep.redats.pl

Zamówiłem podnośnik jedno kolumnowy. Okazało się, że nie będzie u mnie pasować i zmieniłem zamówienie. Postanowiłem zakupić podnośnik nożycowy podposadzkowy. Niestety, nie dodałem, że ma być na 230v. Pani Diana stanęła na głowie (wszystkie się sprzedały) i dziś doszedł do mnie mój wymarzony podnośnik. Na każdy telefon, pytanie Pani Diana była pozytywnie nastawiona. Polecam sklep, a jeśli składać zamówienie internetowe to prosić Panią Diane Kowalczyk. Pozdrawiam i dziękuję! :)

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za podzielenie się opinią i za docenienie zaangażowania Pani Diany. W REDATS zawsze stawiamy na profesjonalną i pozytywną obsługę oraz szybkie realizacje, bo to dla nas priorytet. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Asortyment w redas jest bardzo duży zarówno jeżeli chodzi o materiały jak i narzędzia. Zamówienia są realizowane bardzo sprawnie jest również bez problemowy szybki serwis gwarancyjny.

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie szerokiego asortymentu oraz sprawnej obsługi w REDATS. Zależy nam, aby każdy klient był zadowolony zarówno z jakości materiałów, jak i szybkiego serwisu gwarancyjnego. Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo fajny sklep. Bardzo dobre produkty, jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Szybkie zamówienia jak i przesyłki. Kontakt ze sprzedającym również b. dobry. Polecam niezdecydowanym. jeszcze nie raz wrócę po zakupy do sklepu "Redats".

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie, które okazujesz REDATS. Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spełniają Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja, by nadal dostarczać Wam najlepsze doświadczenia zakupowe. Do zobaczenia w REDATS!

Ludzie z doświadczeniem, świetny sprzęt.

Ludzie z doświadczeniem, którzy rozwiązują problemy gdy są, dopytują się żeby dopasować sprzęt do potrzeb. Sprzęt dobry, podnośnik nożycowy i sprzęt wulkanizacyjny. Godni polecenia.

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za tak miłe słowa! W REDATS dokładamy wszelkich starań, by nasze rozwiązania idealnie odpowiadały Waszym potrzebom. Cieszymy się, że podnośnik nożycowy i sprzęt wulkanizacyjny spełniły oczekiwania. Zawsze chętnie pomagamy i doradzamy! Pozdrawiamy serdecznie!

Podnośnik bałwanek 4.5t typ wysoki

Witam. Na razie podnośnik sprawuje się dobrze, ale zobaczymy za jakiś czas. Teraz jest nowy więc trudno żeby był zły. Jakość ok podobnie jak dostawa. Na chwilę obecną polecam. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie do REDATS. Cieszymy się, że podnośnik spełnia Twoje oczekiwania, a jakość i dostawa są na wysokim poziomie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty służyły bezproblemowo przez długi czas. Pozdrawiamy serdecznie!
Transakcja od zamówienia w sklepie po odbiór towaru od kuriera przebiegła sprawnie, szybko, bezproblemowo.

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o zakupach w REDATS. Cieszymy się, że cały proces od zamówienia po odbiór produktu przebiegł szybko i bezproblemowo. W REDATS zawsze staramy się, aby zakupy były dla Ciebie jak najbardziej komfortowe. Pozdrawiamy serdecznie!
Paczka przyszła ekspresowo, dobrze zapakowana i zabezpieczona. Jedyny minus że w zestawie montażowym żurawia brakowało pojedynczych rzeczy ( podkładka i nakrętka )

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć, Dziękujemy za Twoją opinię i cieszymy się, że paczka od REDATS dotarła do Ciebie szybko i bezpiecznie. Przepraszamy za brakujące elementy w zestawie montażowym — ciągle pracujemy nad tym, by nasze produkty były kompletne i spełniały oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Opakowanie. Przedmioty nie dotarły w całym opakowaniu. Generalnie dotarły w uszkodzonych opakowaniach. Jedno otwarte.
Polecam super sklep i serwis, nigdy się nie zawiodłem jeszcze raz polecam.

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i polecenie sklepu REDATS. Cieszymy się, że nasz serwis spełnił Twoje oczekiwania i zawsze możesz na nas liczyć. W REDATS dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Pozdrawiamy serdecznie!
Dostawa montażownicy m250 zgodnie z zamówieniem i na czas. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia i termin dostawy spełniły Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy serdecznie, zespół REDATS
Wszystko zgodnie z opisem przesyłka dotarła bardzo szybko i bardzo dobrze zapakowana

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię i cieszymy się, że przesyłka od REDATS dotarła szybko i w idealnym stanie. Dokładamy wszelkich starań, by nasi klienci otrzymywali produkty zgodne z opisem i solidnie zapakowane. Pozdrawiamy serdecznie!
Towar wysłany szybko sprawnie dobrze zapakowany na palecie nie ma do czego się doczepić

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej i solidnej realizacji zamówienia. W REDATS dbamy o to, aby każdy klient otrzymał towar w idealnym stanie, odpowiednio zabezpieczony i na czas.
Cena maszyn w zestawie byla odpowiednia, maszyny wykonane bardzo dobrze i solidnie. Wysylka ogolem szybka. Polecam jak najbardziej

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszych produktów. W REDATS stawiamy na solidność i dobrą jakość, a szybka wysyłka to dla nas priorytet, byście mogli cieszyć się maszynami jak najszybciej. Pozdrawiamy serdecznie!

Spełniają swoje zadanie .

Po obejrzeniu kilku filmów i przyjrzeniu się pracy na wulkanizacji zdecydowałem się kupić własny zestaw wyważarki i montażownicy. Po krótkim treningu na starych kołach wszystko idzie świetnie. Mam już około 24 wymienionych opony i cały sprzęt działa bez zarzutu. Po przeliczeniu kosztów widzę też, że cały zestaw bez problemu zwróci się w ciągu dwóch lat. Jestem bardzo zadowolony!
perfekcyjna obsługa i produkt spełnia oczekiwania

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię! W REDATS naprawdę zależy nam na perfekcyjnej obsłudze i produktach, które spełniają Wasze oczekiwania. Cieszy nas, że mogliśmy sprostać Twoim wymaganiom. Pozdrawiamy serdecznie!
Prasa zamówiona przed południem. Po południu odebrałem. Szybko sprawnie. Pan pomógł pudełko wcisnąć do auta . Ok

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za miłą opinię i docenienie szybkości naszej obsługi. W REDATS zawsze staramy się, aby zakupy były wygodne i bezproblemowe, a pomoc naszego zespołu była na najwyższym poziomie. Serdecznie pozdrawiamy!
Towar na czas dobrze zabezpieczony

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za miłą opinię! W REDATS zawsze dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia docierały do Was terminowo i w nienaruszonym stanie. Cieszymy się, że nasza dbałość o jakość i bezpieczeństwo przesyłek została zauważona. Pozdrawiamy serdecznie!
Można by lepiej zabezpieczyć element elektroniczny a nie wrzucony do worka z szczypcami bez niczego

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dzięki za Twoją opinię i cenne spostrzeżenia dotyczące zabezpieczenia elementów elektronicznych. W REDATS zawsze staramy się dostarczać produkty najwyższej jakości, a Wasze sugestie pomagają nam ciągle się rozwijać i poprawiać każdy aspekt naszej oferty. Pozdrawiamy serdecznie!
Firma,bardzo rzetelna Prasa wporzadku Polecam

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i za zaufanie, jakim obdarzyłeś REDATS. Cieszymy się, że prasa spełnia Twoje oczekiwania. W REDATS stawiamy na rzetelność i jakość, dlatego każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Pozdrawiamy serdecznie!
Regały spełniają oczekiwania. Polcecam

Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl

Cześć! Dzięki za zaufanie i pozytywną opinię! Cieszymy się, że regały od REDATS spełniają Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty zawsze były najwyższej jakości i służyły jak najlepiej. Pozdrawiamy serdecznie!

• +48815657171
  • sklep.redats.pl
  • sklep@redats.com
  • Jabłonna k/Lublina, POL

Szukasz profesjonalnego wyposażenia warsztatu? A może prowadzisz wulkanizację i potrzebujesz wyważarki, montażownicy do opon, albo materiałów do wymiany opon? Sprawdź ofertę REDATS - u nas znajdziesz ...