Mydlarnia Pan Bombel - producent naturalnych kosmetyków w duchu EKO

Opinie łącznie (502) Opinie (348) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni intensywnością, naturalnością i trwałością zapachów produktów, często podkreślając ich wyjątkowość. Estetyka, staranność i pomysłowość opakowań są szeroko doceniane, zwłaszcza w kontekście prezentów oraz dbałości o detale. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, naturalne, skuteczne i bezpieczne nawet dla wrażliwej skóry. Klienci wielokrotnie chwalą bardzo szybką realizację zamówień i dostawę przesyłek. Produkty są często kupowane i polecane jako idealny prezent, zachwycając obdarowanych zarówno wyglądem, jak i zapachem. Obsługa klienta i kontakt ze sklepem oceniane są jako bardzo dobre, uprzejme i bezproblemowe.

OpinieMydlarnia Pan Bombel - producent naturalnych kosmetyków w duchu EKO

Polecam zakupy w Mydlarni

Zamówiłam zestaw trzech wosków zapachowych i jestem zachwycona. Przede wszystkim jest to pierwszy tego typu produkt, który pachnie naturalnie i nie powoduje bólu głowy. Jest zapakowany bardzo estetycznie i ekologicznie. Przy tym ma uroczy kształt serduszek <3 Przesyłka była bardzo szybka, a kontakt ze sklepem bezproblemowy. Polecam zakupy w Mydlarni.
Masełko zamówione na prezent mikołajkowy. Stronę znalazłam zupełnie przez przypadek, ale od razu mi się spodobało co w niej widzę. Wspieram polską markę i uważam, że ta też jest tego warta. Przesyłka trafiła do mnie bardzo szybko od złożenia zamówienia, była pięknie i solidnie zapakowana. Masełko cudownie nawilża i ma fajną konsystencję, która pod ciepłem dłoni się roztapia. Niestety nie mogę powiedzieć nic więcej na temat działania samego produktu - to już będzie mogła zweryfikować osoba, która go ode mnie dostanie. Na pewno jeszcze tu wrócę… :)
Mój pierwszy zakup tutaj i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona. Maslo o cudownej konsystencji i pięknym zapachu zapakowane jak na prezent. Dziękuję
Olejek o zapachu lawendy jest fantastyczny. Dobrze nawilża, zapach nie jest za mocny i długo utrzymuje się na skórze. Polecam.
Cudowne kosmetyki, przepiękne zapakowane a pachniały już od wyjęcia paczki z paczkomatu. Szybka przesyłka bardzo dobry kontakt. Wrócę jeszcze nie raz
Super szybkość realizacji, zamówienia. Na to by sprawdzić skuteczność trzeba jednak trochę poczekać. Jeśli masełko będzie skuteczne, to na pewno będą następne zamówienia. Pozdrawiam

Super sklep

Bardzo szybka wysyłka, cudowna jakość produktów i do tego mały gratis za który bardzo dziękuję! Polecam!
Cudne zapachy, zapakowane pięknie, miła obsługa, osoba obdarowana bardzo zadowolona z prezentu. Na pewno jeszcze nie raz kupię 💖
Świetnie produkty, ekspresowa dostawa, ekologiczne opakowanie. Na pewno będę nadal korzystać z Mydlarnii Pana Bombla.

Cudo

Ślicznie zapakowana paczka. Produkty spełniają moje oczekiwania. Pięknie pachną i cieszą oko w mieszkaniu. Szybka wysyłka.
Jestem absolutnie zachwycona zakupem :-) Zestaw mydełek wygląda przepięknie, a zapachy są niesamowite. Widać ogromną dbałość o każdy detal. Przesyłka dotarła bardzo szybko i była pięknie oraz solidnie zapakowana. To idealny pomysł na wyjątkowy prezent – z całego serca polecam :-)

Polecam bardzo

Kontakt ze sklepem bardzo dobry, produkty są super jakości. Pięknie pachną masełka i świeca do masażu.
Dezodorant w kremie cudownie pachnie, Po kilku dniach stosowania hydrolatu skóra jest ładniejsza
cudowne zapachy i konsystencja czuję się jak na łące po stosowaniu tych kosmetyków, zwłaszcza dezodorant z lawendą i szałwią i masełko z nagietka

Oceniam po opakowaniu

Niestety nie mogę stwierdzić jak dobre są kosmetyki. Kupiłam na prezent. Zestaw pięknie zapakowany, dobrze zabezpieczony do wysyłki.
My first time ordering very impressed, so much so ive reordered. Would recommend
Zestaw kupiony na prezent okazał się trafiony. Pięknie zapakowany i pachnący!
Mydła są cudowne. Wspaniałe pachną, nie podrażniają i nie wysuszają skóry nawet u niemowlęcia 😍 prosty i czysty skład, estetycznie wykonane i ślicznie zapakowane - polecam ☺️
Polecam świetne mydełka, szybko wysłane i pięknie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona :)
All products ive bought have have been fabulous