fabrykabodziakow.pl

Opinie łącznie (27 809) Opinie (14 028) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania oraz trwałości nadruków. Proces realizacji zamówienia, w tym szybkość wysyłki i dostawy, jest bardzo często chwalony przez klientów. Klienci często doceniają atrakcyjne, oryginalne wzory i nadruki. Kontakt z obsługą klienta i sposób rozwiązywania problemów są oceniane bardzo wysoko, a szybkie i przyjazne podejście doceniane przez kupujących. Estetyka i staranność pakowania zamówień są szeroko chwalone jako dodatkowy atut, szczególnie przy zamówieniach na prezent. Opinie na temat rozmiarówki są mieszane – większość klientów jest zadowolona, ale część zgłasza niezgodności w rozmiarach lub wskazuje na konieczność doprecyzowania tabel. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w realizacji zamówień. Część klientów zwraca uwagę na problemy z dostępnością konkretnych produktów lub kolorów mimo ich widoczności w sklepie online. Niektórzy klienci zgłaszają trudności związane z funkcjonalnością i czytelnością strony internetowej, co bywa źródłem pomyłek przy zamawianiu.

Opiniefabrykabodziakow.pl

Doskonała jakość i pomysły, zawsze można jednak coś udoskonalić

Towary są bardzo dobrej jakości, pomysły doskonałe i bardzo różnorodne - super. Mam jedną uwagę jest bardzo dużo świetnych wzorów graficznych i napisów lecz większość z nich opatrzona jest sentencją: "Mój pierwszy ...", "Moje pierwsze ...". Dla dzieci kilkuletnich takie napisy są nie trafione, bo to już nie są ich pierwsze święta czy pierwszy Dzień Mam, Taty, Dziadka etc. Byłoby super, gdyby wiele z tych samych wzorów graficznych opatrzonych było napisem: "Dzień mamy, taty, babci, ..." czy "Święta Bożego Narodzenia...", "Wigilia ...", "Wielkanoc...', bez dopisków moja pierwsza, pierwszy, pierwsze ....
Body doskonałej jakości. Świetny print i całość estetyczna, jubilatka zadowolona:) Dodatkowo wspaniałą obsługa sklepu! Na skutek pomyłki otrzymaliśmy niewłaściwy rozmiar (zdarza sie, to oczywiste!). Sklep w trybie natychmiastowym skontaktował się ze mną i kolejnego dnia (sobota!) mialam juz nowy komplet :) Ciśnienie bylo wysokie, bo ubranko na imprezkę w weekend! Bardzo polecam i na pewno jeszcze nie raz powrócę:)
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Ubrania są naprawdę dobrej jakości, materiał jest miękki, przyjemny w noszeniu i wygląda solidnie. Bardzo podobają mi się też nadruki na koszulkach – są dobrze wykonane, wyraźne i prezentują się świetnie. Dużym plusem jest również szybka dostawa, zamówienie dotarło do mnie w krótkim czasie i było dobrze zapakowane. Wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych problemów. Z pewnością będę tu jeszcze zamawiać i chętnie polecam ten sklep innym. 😊
FabrykaBodziakow bardzo dba o klienta. Zamówiłam poduszki z rysunkiem dziecka i dopóki jakość nie była odpowiednia i projekt nie został zaakceptowany, tak długo starali się pomóc a nie po prostu wykonać zadanie. Bardzo mocno polecam te poduszki, bo przeszły moje wszelkie oczekiwania. Tak samo jak torby, a o koszulkach już nie wspomnę. Na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie. Dostałam od Nich również bardzo miły upominek. Ogromnie polecam!
Bardzo ładnie zapakowane zamówienie, idealne na prezent na Dzień Matki :) miłe w dotyku ubranka, ładnie wykonane nadruki, fajny pomysł z życzeniami na pudełku z zewnątrz i w środku oraz na kolorowej kartce :) Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić - na wierzchu mogła być koszulka/body dedykowana właśnie na Dzień Matki, a nie body z napisem "Kocham Babcię i Dziadka", ale to był prezent od Synka dla mnie, który sama zamawiałam, wiec nie ma problemu, ale to taka porada na przyszłość do innych zamówień ;)

Z całym szacunkiem polecam Fabrykę Bodz…

Z całym szacunkiem polecam Fabrykę Bodziaków. Robiłam tu kolejny raz zakupy z krórych za każdym razem jestem zadowolona, wszystko spełnia moje oczekiwania. Mimo dużego tym razem zamówienia paczka przyszła dość szybko. Myślę że Mamy będą bardzo zadowolone z prezentów od swoich pociech. Koszulki błękitne w stokrotki spersonalizowane specjalne dla Mam na ten specjalny dzień są cudowne. Dziękuję bardzo za kolejną udaną współpracę Pozdrawiam.
Z całego serca polecam Fabryka Bodziaków! ❤️ Ubranka są naprawdę świetnej jakości — materiał jest bardzo przyjemny w dotyku, miękki i komfortowy dla dziecka. Nawet po wielu praniach nic się z nimi nie dzieje: nie spierają się, nie tracą fasonu i cały czas wyglądają jak nowe. Ogromny plus również za rozmiarówkę, bo wszystko idealnie trzyma wymiary i nie ma niemiłych niespodzianek po praniu. Dodatkowo ogromnie doceniam sposób pakowania zamówień — paczki są przygotowane z taką starannością i urokiem, że samo odpakowywanie sprawia ogromną przyjemność. Widać, że firma wkłada serce w każdy detal. Zdecydowanie będę wracać do tego sklepu i z czystym sumieniem polecam każdemu rodzicowi 💕
Bardzo dziękuję za błyskawiczną reakcję w związku z zagubieniem przesyłki przez kuriera i przygotowanie nowego zamówienia. Bardzo profesjonalne podejście :) Świetna jakość ubrań i koszulki z nadrukiem dla taty - byłam bardzo miło zaskoczona! Na pewno do Państwa wrócę z kolejnymi zakupami. Pozdrawiam serdecznie cały zespół. Małgorzata P.

Nie ma towaru który można zamówić na stronie

Zamawiam u państwa już jakiś czas. Niestety ale dwa razy spotkała mnie sytuacja, że kupiłam towar który był oznaczony jako dostępny a potem dostałam telefon że go nie ma.. raz ok, ale drugi raz ufieszona że jest dostępny kolor czapki którą chciałam- zamówiłam. Ponownie telefon, że nie ma. Proponowane są mi jakieś inne kolory których nie chciałam. Ostatecznie wybrałam jakiś inny ‚byle było’ ale czapka miała mieć uszka, uszek brak.

Garniturek na każdą okazję

Ten dziecięcy garniturek z Fabryki Bodziaków to absolutny strzał w dziesiątkę! 🤎 Brązowe spodnie świetnie komponują się z klasyczną białą koszulką, a muszka dodaje całości elegancji i uroku. Do tego kawowy kardigan – miękki, stylowy i idealny na chłodniejsze dni. Całość wygląda niezwykle szykownie, a jednocześnie pozostaje wygodna dla dziecka. Świetny wybór na wyjątkowe okazje i piękne zdjęcia! ✨
Wspaniała jakość, piękne wzory. Personalizacja w bardzo szybkim tempie, obsługa przemiła 🌸🥰 Ubranka mimo że wg metki nie powinno się suszyć w suszarce bębnowej to i tak po ich wysuszeniu nic się z nimi nie dzieje 😊 Duży plus na stawianie wygody dla dziecka, szczególnie w eleganckich ubraniach, gdzie często w innych sklepach są „sztywne” i niewygodne 🙂 Polecam!
Serdecznie polecam:) prezent na dzień taty, w postaci zestawów koszulek i czapek trafiony w 10! Wykonanie piękne i sposób zapakowania jako prezent w ozdobne pudełko też super. Przemiła obsługa, która ekspresowo obsłużyła zmiany w moim zamówieniu, już po jego złożeniu online oraz opłaceniu. Jeszcze raz polecam!
Prezent się udał, żona szczęśliwa. Świetna jakość koszulki i wydruku. Naprawdę wygodny kreator, zapisujący sesje na udoskonalanie pomysłu z dziećmi wieczorami przez parę dni :) Zdecydowanie parę poziomów wyżej od innych podobnych serwisów szczególnie jeśli chodzi o jakość, możliwości edycji oraz cenę. Na pewno tu jeszcze wrócimy!
Ogólnie wszystko w porządku. Mamy tutaj duży wybór świetnych wzorów. Szkoda tylko, że czasem można coś zakupić, a potem okazuje się że w rzeczywistości tego nie ma. Z reguły jest ok ale ostatnio nie spodobała mi się jakość wykonania jednego ze śliniaczków. Wzór został krzywo nałożony, a literki już powoli odchodzą. I niekoniecznie spodobał mi się dział wyprzedaży. Wiem, że z jakiegoś powodu te produkty są w niższej cenie. Ale raz jednych spodenek nie było. Innym razem ubranko było zabrudzone, jakby ktoś je nosił- ubrał na krótką chwilę (może do zdjęcia) i zdjął. Wyraźnie widać jakby jakieś dziecko w nim siedziało, akurat tam jest też lekko przetarte. Chyba, że się mylę i wady produkcyjne niefortunnie powstały w takim miejscu. Dlatego daje 4 gwiazdki, a nie 5. Bo widać, że ktoś się stara, żeby te ubranka były ładnie uszyte. Materiał jest miły w dotyku. Wzory pięknie i niepowtarzalne.
To moje kolejne zakupy w Fabryce Bodziaków i jak zawsze jestem zadowolona za szybką realizację zamówienia i jakość produktów. Tym razem zamówiłam sweter dla córki i dwie koszulki. Ja już swój sweter kupiłam jakiś czas temu i bardzo dobra jakość, nie traci koloru w praniu ani się nie rozciąga. Teraz mamy razem z córką i dobry z nas duet :)

Super!🤍

Jestem zachwycona jakością zamówionych ubranek- każde urocze, mięciutkie i dopracowane w każdym calu!🫠🤩Jedyny minusik to pomyłka co do rozmiaru i rodzaju dwóch produktów, ale wybaczam biorąc pod uwagę gorący okres przedświąteczny😉Finalnie ubranka i tak zostały z nami, bo bronią się jakością, a ja z reguły kupuję większe, a nie „na styk”, więc nie było dramatu😅 Podsumowując, serdecznie polecam zakupy w Fabryka Bodziaków!🤭💛
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, szybka wysyłka - dotarło jeszcze przed Wielkanocą 😊 sukienko tunika prześliczna, wszyscy w święta zwracali na nią uwagę, że córka przepięknie wyglada 🥰 opaska na głowę tak miła w dotyku, delikatna 😍 wszystko starannie uszyte, ładnie zapakowane 😊 kombinezon jest dla drugiej królewny, ktora jeszcze mieszka w brzuszku, za miesiąc zobaczymy czy bedzie pasowało 😁🥰 Z poczatku myślałam ze rozmiarowka troche zawyżona, bo jak otworzyłam paczkę to pomyślałam ze córka sie utopi w tej sukience 🙈 ale jak juz założyła, to wyglada super 😊 napewno bedzie jeszcze na następny rok 😊 naprawdę polecam 🌸🩷🥰
Zamawiam w Fabryce bodziaków ubranka dla córeczki. Ubranka wyróżniają się wysoką jakością i świetnymi wzorami. Są niezniszczalne - można prać je wielokrotnie i nie tracą na wyglądzie. Nie blakną, nie tracą kształtu, nadruki nie niszczą się po kilku użyciach. Polecam, stała klientka.

Zamówienie zostało przygotowane i wysłane w ekspresowym tempie. W związku z tym, że prezent był na specjalną okazję zdążyłam go wręczyć w dniu święta. Jakość ubrań jest bardzo dobra, a napisy wykonano profesjonalnie. Bardzo polecam i serdecznie dziękuję za sprawną realizację zamówienia.

Świetna jakość i piękne ubrania !!

Każde zamówienie to świetnej jakości produkty, syn uwielbia i bardzo dobrze czuje się w spodniach które są na niego idealne ( jest szczupły wiec większość spodni w pasie jest po prostu na niego za duża). Koszulki, jak i plecaczki są super wykonane, mimo wielokrotnego prania nic się z nimi nie dzieje a dzieci je uwielbiają 🙂