kubekcontigo.pl

Opinie łącznie (7986) Opinie (3201) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz ich trwałość. Większość użytkowników docenia szczelność kubków oraz brak przeciekania. Wygląd i estetyka kubków, w tym różnorodność kolorów i jakość wykończenia, są bardzo wysoko oceniane przez użytkowników. Klienci bardzo pozytywnie oceniają sprawność i profesjonalizm obsługi zamówień, w tym szybkość realizacji i rozwiązywanie problemów. Wygoda użytkowania, łatwość picia oraz ergonomia są często podkreślane jako ważne atuty produktu. Szybkość i terminowość dostawy są często chwalone. Część klientów pozytywnie ocenia jakość i bezpieczeństwo pakowania. Sporadycznie pojawiają się uwagi do detali lub elementów graficznych produktów. Niektórzy klienci wskazują, że kubek mógłby dłużej utrzymywać temperaturę. Zdarzają się również drobne uwagi dotyczące powiadomień lub opóźnień w dostawie. Wśród opinii pojawiają się także negatywne głosy dotyczące uszkodzeń opakowań prezentowych lub produktów.

Opiniekubekcontigo.pl

Świetny, nie rozlewa się i czujesz się taka fajna posiadając go

Szybka wysyłka bardzo na plus. Produkt wykonany solidnie i 1 raz jestem zadowolona z zakupu kubka na kawę. Z moim wybitnym talentem rozlewania każde wyjście z kawą z domu kończyło się oblaniem mnie. Odkąd mam Wasz kubeczek nie zdarzyło mi się to. Super szczelny, fajnie się trzyma przy buzi i idealny do samochodu. Wasz produkt sprawia, że czuję się mniej łajzowata i z wyczuciem dobrego stylu bo kubeczek jest piękny. :D

Genialny bidon z kulką Shaker do odżywek Contigo Shake&Go

Shaker do odżywek Contigo Shake&Go kupiłam do odżywek białkowych. Sprawdziłam, czy możliwe jest ich przygotowanie bez uprzedniego miksowania mleka z białkiem. Otóż tak! Dzięki świetnej konstrukcji kubka i kulki, mogłam pominąć etap miksowania, i powstał napój bez grudek, od razu w bidonie. A do tego butelka jest ładna, całkowicie szczelna, i ma przydatny karabińczyk do przytroczenia do torby treningowej.

To już kolejne zakupy

Pierwszy kubek kupiłam synowi we wrześniu do szkoły i do tej pory świetnie się sprawdza. Syn nadal go używa ale postanowiłam skorzystać z promocji i dokupiłam dwa kolejne, jeden dla córki i kolejny "na zapas". Nic nie cieknie, nic się nie rozlewa w plecaku, łatwy w użyciu. Polecam

polecam bo porządny

kubek bardzo dobrze wykonany, wygodny do trzymania, wygodny do picie, nic się nie wylewa, w torebce może leżeć "do góry nogami" :) polecam wszystkim którze szukają porządnego kubke a nie chińskiego plastiku który zalewa wszystko dookoła łącznie z pijącym z niego :)

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Produkt najwyższej klasy. Krótki czas realizacji zamówienia. Kubek zapewnia pełną szczelność, nawet podczs biegania. Można byle jak włożyć do bagażu czy torebki a wiadomo, że nic się nie wyleje. Łatwy w czyszczeniu, można pić inne napoje takie jak koktajl, jogurt. Poranna kawa do łóżka też bez ryzyka rozlania. Dobrze leży w dłoni.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Jestem pod wielkim wrażeniem jakości zakupionego kubka termicznego oraz graweru wykonanego na nim. Wykonanie oraz kontakt ze sklepem najwyższej jakości. Bardzo dziękuję i będę Państwa polecać.

A K
Ania K.
Najlepsze kubeczki termosikowe na swiecie. Trzymaja dlugo ciepelko lub zimno-ideolo! Piekny design, fajne pomysly na kolorki. Polecam niezmiennie od wielu lat-fanka :) ps ma je cala moja rodzina i znajomi :)

super zamówienie

to nie są moje pierwsze kubki contigo, uważam, że są najlepsze i bezkonkurencyjne, szczególnie zabezpieczenie przed kapaniem, poprzednie mają już ponad 3 lata i nic się z nimi nie dzieje. Teraz kupiłam córce różowy na narty, już korzysta i jest świetny a synowi większy na herbatkę do szkoły i też rewelacja, są i ładne i praktyczne szczerze polecam.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Uwielbiam te kubki!! Świetna jakość, design oczywiście też. Bardzo dobrze trzymają ciepło a przede wszystkim mają fantastyczne zamknięcia i dobrze wyprofilowane ustniki. Osobiście korzystam z kubków BYRON i tu też ukłon bo są dostępne trzy pojemności :) mam wszystkie i używam zamiennie w zależności do czego potrzebuję :)

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Świetny kubek nic nie cieknie nie poci się z konkretnego grubego plastiku. Osobiście dla mnie trosze za mały jednak 1l na 2 godziny siłowni było by lepiej no ale... W każdym razie w końcu to czego potrzebowałem.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Zakupi trafiony w dziesiątkę !!! Kubki CONTIGO to mercedes w swojej klasie. Wygląd extra, szczelność jest idealna. Ponieważ używam je na dalekich trasach potrzebowałem gorących napoi. Kubki CONTIGO sprawdziły się i w tym względzie. Towar godny polecenia !!! Dziękuję

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl

Witam Kubek super!!!!! Bardziej chodzi o przesyłkę z paczkomatu wyciąglam pognieciony karton co spowodowało uszkodzenie kartonika ozdobnego do zapakowania kubka na prezent a był on za opłatą. Niestety nie nadaje się aby go użyć.

Sprawdzony i trwały. Mam już cztery kubki i termos tej marki…

Mam już cztery kubki i termos tej marki ale z grafiką (słoneczniki) to będzie pierwszy kubek. W tych pierwszych wymieniałem tylko nakrętki.Są dobre, pomimo że nie dokładnie pasują do mojego uchwytu w aucie ale po tylu latach powiem że innej lepszej marki nie spotkałem.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Niestety kubek przyszedł stłuczony w jednym miejscu. Małe wgniecenie przy spodzie kubka. Nie wpływa to jednak w żaden sposób na korzystanie z kubka. Jeżeli chodzi o korzystanie to wszystko na plus. Poręczny, łatwo się myje, odkręca (nie zasysa), szczelny. Polecam

Odpowiedź ze sklepu kubekcontigo.pl

Dziękujemy za opinię oraz miłe słowa o użytkowaniu kubka. Bardzo nam przykro, że produkt dotarł z niewielkim wgnieceniem — nawet jeśli nie wpływa ono na funkcjonalność, rozumiemy, że nowy produkt powinien dotrzeć w idealnym stanie. Jednocześnie cieszymy się, że sam kubek spełnia oczekiwania pod względem szczelności, wygody użytkowania i łatwości czyszczenia. Dziękujemy za polecenie i przekazaną uwagę — zwrócimy dodatkową uwagę na zabezpieczenie produktów podczas transportu.
Super Super ,,, Kolory i jakość extra,,, jakby ten mniejszy - czarny można by było zamówić - domówić w kolorze tego większego to bym chętnie ... kolor metalik szary Machne Grey...... POLECAM... idealnie pasuje do mojego autka MAZDA 3 kolor MACHINE GREY,,,,,

Doskonała jakość

To już kolejny kubek termiczny, teraz o większej pojemności. Ta sama doskonała jakość i piękny wygląd. I dokupiłam jeszcze butelkę na wodę - do kompletu :)

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Super obsługa, potrzebowałam zrealizować personalizowane zamówienie szybciej niż było w opisie. W zasadzie było już procesowane chwilę po złożeniu i opłaceniu. Jedyne co może ułatwić zamówienie dla kupującego w przypadku personalizowanych zamówień, to fajnie by było aby, po wybraniu czcionki wpisany napis pokazał się na wybranym przedmiocie.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Mam swój od 15 lat oprócz konieczności wymiany nakrętki działa nadal wspaniałe choć już tak nie trzyma ciepła. Ale nie wymieniłam na inny. Ten jest w prezencie

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Świetny, kupiłam go dla 6-latków. Jest łatwy w obsłudze i nie wycieka płyn w plecaku. Chłopcy są zadowoleni z kolorów, które są intensywne i pięknie dobrane. Polecam!

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl

Kubek picia herbaty w łóżku

Kubek świetnie sprawdza się do picia herbaty w łóżku. Bardzo długo utrzymuje temperaturę, dzięki czemu napój pozostaje ciepły przez długi czas. Dodatkowo wygląda jak produkt premium i dokładnie takie sprawia wrażenie w dłoni, jest solidny i bardzo przyjemny w użytkowaniu.