flomaro.pl

Opinie łącznie (2369) Opinie (1214) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych serów i innych produktów, często podkreślając ich świeżość, smak oraz oryginalność. Szeroki wybór serów i innych produktów to jeden z najczęściej chwalonych aspektów, a różnorodność oferty jest mocno doceniana. Szybka, ekspresowa dostawa była wielokrotnie chwalona przez klientów, którzy doceniają sprawność realizacji zamówień i terminowość. Klienci wielokrotnie doceniają staranne i profesjonalne pakowanie produktów, zwracając uwagę na zabezpieczenie i estetykę przesyłek. Pozytywnie wspominany jest także kontakt i obsługa sklepu, podkreślając profesjonalizm oraz pomocność personelu. Świeżość produktów, szczególnie serów, była wielokrotnie chwalona przez klientów jako znak rozpoznawczy sklepu. Nieliczne problemy zgłaszane przez klientów były szybko i skutecznie rozwiązywane, co budziło uznanie i zaufanie.

Opinieflomaro.pl

Sery francuskie i saucisson

Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z realizacji zamówienia jak i jakości samych produktów. Sery sa bardzo smaczne, jest spory ich wybór, a co najważniejsze są to oryginalne sery francuskie. Saucisson francuskie polecamy z serem comte i czekamy na dostawę tej z mięsem z dzika :) dostawa dobrze zapakowana z wkładem chłodzącym i bardzo szybką- z dnia na dzień. Obsługa telefoniczna miła i pomocna. Wracamy regularnie z zakupem.

Nieopisana przyjemność

Po pierwsze - duża staranność i wiedza dotyczące transportu zamówionych produktów. A sery - przepyszne. To niesamowite doświadczenie konsumowanie serów, które są aromatyczne i mają charakterystyczny smak serów szwajcarskich. Służą jako „luksusowa” przekąska na koniec ciężkiego dnia, jak nagroda za trudy codzienności i docenienie samej siebie.
Mam tylko pytanie, czy można dostać w jednym kawałku ser, gdy zamówię 2x jakiś ser. Tylko ten problem mnie irytuje. Reszta ok i smak serów wyśmienity. Poprzednia dostawa mnie zirytowała, bo sery były wyschnięte i straciły przez to smak. Natomiast ostatnia dostawa jest idealna. Sery pełne smaku i odpowiednio miękkie, dobrze opakowane. Dziękuję za możliwość delektowania się serami.
Super wybór serów i innych produktów, szybka wysyłka, wszystko dobrze zapakowane. Komunikacja z klientem również bardzo dobra i sprawna. Jedyne co można by dodać to orientacyjne daty ważności produktów które już są gotowe i zapakowane, nie mówię tu o krojonych na świeżo serach. Przykładowo, gdybym wiedziała jakie są orientacyjne daty przydatności masła (i że jest to tydzień od otrzymania przesyłki ;)) to nie brałabym kilku sztuk tylko jedną.

Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl

Dzięki za tak rzetelną opinię 🧀 Cieszy nas zadowolenie z oferty i wysyłki, a wskazówkę o datach gotowych produktów zdecydowanie bierzemy pod uwagę.
Przesyłka dotarła, a Sklep stanął na wysokości zadania, po początkowych moich problemach z realizacją płatności. Szybko i bez żadnych problemów, przesympatyczny Pan z Flomaro pomógł mi problem płatności rozwiązać i przesyłka szybko do mnie dotarła. Dziękuję :-)
Dostawa ekspresowa. Opakowanie super profesjonalne. InPost poinformował mnie o tym, że przesyłka czeka w skrytce o 6:30. Zanim paczkomat ogrzał się w słońcu. Przesyłka była chłodna również dzięki żelowemu kompresowi 👍

Najwyższa jakość

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Towar jedzie do mnie z daleka bo aż 400km ale dociera bardzo szybko i w idealnym stanie. Smak i jakość Waszych produktów jest na najwyższym poziomie.
Sery bardzo dobre, szczególnie interesujący smak miał ser z dodatkiem mleczka kokosowego. Jedyny minus to brak zrealizowania oferty, że przy zakupie powyżej 200 zł do środy miał być ser w gratisie, niestety nie było mimo dopełnienia z mojej strony wszystkich warunków.

Subskrybcja

Produkty przyszły w czasie i są bardzo dobrej jakości. Niestety saszetka z oliwkami się rozszczelniła i cała paczka była przez to mokra od ich zalewy. Jednak to że reszta produktów dalej była hermetycznie zapakowana sprawiła, że nic się z nimi nie stało. Poza tą jedną niedogodnością wszystko spełniło moje oczekiwania. Mam zamiar kontynuować subskrybcję.
Sery perfekcyjne zapakowane. Pakowanie próżniowe z opisem jest po porostu znakomite. No i oczywiście zawartość, sery na najwyższym poziomie jakościowym. Na pewno będę częściej korzystał z oferty sklepu.
Ekspresowa wysyłka przed samymi świętami, sery premium przedniej jakości, świeże nie przeleżałe, doskonale opisane zabezpieczone na czas wysyłki z datami ważności polecam zdecydowanie to już moje drugie zakupy i na pewno będę wracać

Subskrypcja serowa

Na 5 serów z naszego zamówienia 2 były fantastyczne, jeden zdecydowanie ciekawy, jeden bardzo zwyczajny (ale dobry), a ostatni słaby. Wiadomo, różnie można trafić, ale ogólnie pomysł na plus i zdecydowana większość serów się nam sprawdziła 😄

Smaczne sery

Jestem zachwycona zakupami w tym sklepie. Najbardziej urzekł mnie ogromny wybór wspaniałych serów – od klasycznych po bardziej wyszukane, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Widać, że asortyment jest starannie dobrany, a jakość serów naprawdę wysoka. To miejsce, do którego z przyjemnością się wraca. Zdecydowanie polecam!

Super, dzięki za opinię! 💛
Wysyłka ekspresowa, sery doskonałej jakości dobrze przechowywane o czym świadczy ich smak, każdy kawałek zawinięty w specjalny papier plus hermetycznie zamknięty i przyklejona bardzo wyczerpująca etykieta z wkładem alergenami pochodzeniem i opisem rodzaju sera. Polecam zdecydowanie Ja na pewno to wrócę 💪🥰

Dzięki! 🧀Wracaj po więcej 😋
Zamówione sery przyszły na drugi dzień , bardzo dobrze zapakowanei chłodzone. A sery wyjątkowe, przepyszne.
Good selection of good quality chesses. Prompt delivery. One item I'm missing as a Dutchmen is cheese with cumin. There are many cheeses with uncommon flavourings in the assortment, but this classic flavour for Dutch cheese is missing.
Sery świetne, dostawa do paczkomatu bardzo szybka, obsługa sprawna i profesjonalna, głównie chodzi o spakowanie i zabezpieczenie przesyłki lodowym okładem. Wzorowo!
To jest mój pierwszy zakup, ujęła mnie szybkość dostawy, staranny opis serów i okresu ich przydatności. Będę waszą wierną klientką.
Wysokiej jakości produkty- bardzo smaczne sery, konfitury, wino i inne, błyskawiczna dostawa 🚚, dobrze zapakowane, sklep godny polecenia 😊

Saint Agur

Szybka dostawa mojego ulubionego sera Saint Agur. Przy okazji testuję pozostałą ofertę, ale Saint Agur nie ma sobie równych.