POLIszklarnia.pl

Opinie łącznie (717) Opinie (455) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają miłą, profesjonalną i pomocną obsługę klienta, a także szybkie reagowanie na zgłoszenia. Większość użytkowników jest zadowolona z szybkiej, terminowej i dobrze zabezpieczonej dostawy. Produkty są oceniane jako solidne, estetyczne i wysokiej jakości, a kontakt telefoniczny oraz mailowy z obsługą jest łatwy i szybki. Opinie na temat montażu są przeważnie pozytywne. Wielu klientów wskazuje jednak na potrzebę poprawy instrukcji montażu, która bywa niejasna, niepełna lub niedostępna w języku polskim. Pojawiają się także pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień lub braku informacji o dostawie oraz o czasochłonności montażu spowodowanej nieczytelną instrukcją.

OpiniePOLIszklarnia.pl

Od pierwszego telefonu do firmy poprzez doradzanie , kontakt telefoniczny i mailowy do samego końca do samej dostawy wszystko przebiegało tak jak powinno. Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście do klienta. Na maila miałem odpisywane nawet w sobotę późnym wieczorem. Polecam firmę na 100%.
Profesjonalna obsługa i doradztwo. W moim zamówieniu brakowało gratisu niby nic a firma podeszła baaaardzo profesjonalnie - wysłane bez najmniejszego problemu. Doradztwo i wytłumaczenie całego procesu na wysokim poziomie i bez zbędnego unikania. Naprawdę gorąco polecam. Wielkie maksimum gwiazdek. W przyszłym sezonie kupuję kolejną już to wiem :)
Dobra komunikacja, szybka dostawa i szybki sprawny montaż. Brawo. Może jakieś drobiazgi na koniec, np. spinacze, czy klamerki do pomidorów i ogórków? Koszty symboliczne, a byłoby miło. A może prosta broszurka o zagospodarowaniu szklarni ogrodowej??
Polecam. Zamówiłam poliwęglan komorowybmleczny 2100x4000 3 sztuki łącznie z zestawem do montażu. Póki co czekam na montaż dachu bo napadało śniegu i przechowuje w garażu. Przy dostawie zabrakło gumy 16m. Pani z którą rozmawiałam była wyrozumiała i od razu po zgłoszeniu braku dosłała nam brakującą gumę - otrzymałam na następny dzień ;) zamówiłam 13.12 a otrzymałam 30.12. Wszystko było bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam !!
Wszystko OK. Generalnie brak było informacji na temat dostawy (ile się czeka) natomiast prócz tego wszystko w porządku. W zestawie jest uszczelka KP-2, natomiast osobiśie zastanawiam się na S229 wiec pewnie to wymienię.
Jestem zadowolona z towaru i obsługi klienta. Jedyny mankament, to fakt, że listwy startowe nie zostały dostarczone wraz z płytami i resztą materiałów. Zostały dosłane oddzielną przesyłka w ekspresowym tempie.

Szklarnie w porządku , ale instrukcja do POPRAWY

Szklarnie udało się postawić, ale zajęło to kilka dni. Myślę, ze wiele udałoby się skrócić gdyby instrukcja była lepiej napisana . Materiały szklarni są naprawdę dobrej jakości i widać, że jest to produkt, który warto kupić . Jedną gwiazdę zabieram ze względu na kiepską instrukcję.
Mogłaby być lepsza instrukcja, jednak udało się poskładać "na chłopski rozum". Dużo czasu zajmuje rozpracowanie elementów i ich przeznaczenia, potem już z górki. ;-)
Jestem zadowolony z zakupów towar dotarł w miarę szybko wybrałem opcję darmowej dostawy towar dotarł po tygodniu porządnie zabezpieczony. Polecam Adam
Firma bardzo rzetelna, podałem tylko wymiary zadaszenia Pani wszystko dobrała przez e-mail, poliwęglan bardzo dobry,szybka dostawa,i ceny konkurencyjne.
Bardzo trudno zdjąć taśmę ochronną przyklejoną po cięciu wzdłużnym. Cięcie wzdłużne powinno być wykonane dokładnie w środku kanału - wtedy taśmę można łatwo zdjąć.
Szklarnia super ,polecam bardzo ,wykonanie wszystko tak jak w opisie jedynie tylko bardziej bym dopracowała instrukcję ,a tak to wszystko super .

super

Dobry kontakt, dostawa jak było ustalone (bardzo dobry kontakt z kurierem). No i oczywiście sam produkt - poliwęglan komorowy na piątkę :)
Szybka, rzetelna i miła obsługa. Z powodzeniem mogę polecić co już czynie gdy ktoś ze znajomych jest zainteresowany waszymi produktami daję wasze namiary.
Wywietrznik automatyczny dziala bardzo dobrze , szkoda że nie bylo instrukcji w języku polskim ,polecam
Profil prywatny
pozytywne doświadczenie , szklarnia dotarła w całości i na czas, kontakt z obsługą szybki i konkretny .
Tunel z poliwęglanu stabilny , wytrzymał silne wiatry , ( my osadziliśmy go na fundamencie) , wygląda bardzo estetycznie. Polecam

Jestem zadowolony

Dobry kontakt telefoniczny, wszystko dotarło zgodnie z umową, brakujące drobiazgi szybko dosłane, szklarnia solidna . Jestem zadowolony 👍

Dziękuję za fachowy montaż szklarni.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z fachowo i szybko wykonanego montażu szklarni. Ponadto bardzo sympatyczni i mili ludzie. Polecamy korzystanie z Państwa fachowców.
Towar dotarł w całości,szacunek dla kierowcy który poszedł na rękę i dopasował dostawę pod klienta.