AkroStyle - grzejniki24.com

Opinie łącznie (454) Opinie (201) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, kompetencje oraz uprzejmość obsługi, a także wsparcie i łatwość kontaktu. Dostawa jest najczęściej określana jako szybka, terminowa i bezproblemowa. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, solidne i odpowiadające opisowi. Klienci doceniają łatwy, sprawny i przyjazny kontakt telefoniczny i mailowy z firmą. Zadowolenie wzbudza również fachowe doradztwo podczas doboru produktów i rozwiązywania problemów zakupowych. Wygląd i design produktów, zwłaszcza grzejników, jest bardzo często chwalony przez klientów. Firma skutecznie rozwiązuje nietypowe sytuacje i błędy w zamówieniach, co klienci doceniają. W pojedynczych przypadkach pojawiają się uwagi dotyczące komunikacji podczas dostawy oraz nieliczne drobne zastrzeżenia do produktów.

OpinieAkroStyle - grzejniki24.com

Doskonałe doradztwo pani Teresy oraz szybka przesyłka. Jedna rekomendacja na przyszłość: Można przypomnieć laikowi, że do kaloryfera konieczne są zawory i musi zapytać wykonawcę jaki jest stan na budowie tak żeby Sprzedawca któremu nakreślono warunki techniczne na miejscu montażu doradził markę i typ zaworu zalecanego do konkretnego modelu kaloryfera. Inaczej trzeba płacić za przesyłkę kaloryfera i przesyłkę zaworu osobno ponadto wydłuża to czas montażu kompletnego grzejnika.

Odpowiedź ze sklepu AkroStyle - grzejniki24.com

Dziękuję za uwagę - będziemy o tym pamiętać
Sama dostawa i zakup w sklepie jak najbardziej pozytywnie. Bezproblemowa szybka dostawa. Grzejnik jest również super dobrze zabezpieczony do transportu. Termostat jedynie jest dla mnie rozczarowaniem. Zamawiając termostat w kolorze zawsze otrzymywałam całość w kolorze grzejnika. Tu nakrętka jest ordynarnie czerwona i szpecąca całą instalację.

Odpowiedź ze sklepu AkroStyle - grzejniki24.com

Już spieszę z wyjaśnieniem ...ta "czerwona nakrętka " jest tylko zabezpieczeniem na czas transportu - właściwe pokrętło jest spakowane w pudełku obok i należy je tylko nakręcić w miejsce tej nakrętki.
Jestem bardzo zadowolony z tego że udało się Pani Teresie znaleźć odpowiedni grzejnik oraz szybkiego terminu realizacji. Polecam
Szybkość w specjalnym zamówieniu, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobra jakość wykonania.
Bardzo ładnie wykonany produkt i w dobrej cenie, do pełni szczęścia brakuje tylko zaślepek w kolorze zamówionego grzejnika:)
Przesyłka ekspresowa. Kontakt telefoniczny bardzo dobry. Grzejnik ma bardzo dobre wykonanie. Jestem zadowolona i polecam.

Super obsługa. Zamówienie infolinia

Pani przyjmująca zamówienie bardzo kompetentna i pomocna, dobrała wszystkie produkty tak aby do siebie pasowały. Otrzymałam produkty w dwa dni robocze.
Grzejnik łazienkowy Kalipso Zenit 56 x 80 biały z wieszakiem, szybki kontakt, zamówienie ekspresowo zrealizowane. Polecam, solidna firma.
Wszystko, super obsługa, bardzo pomocna przy zakupie.
Grzejnik wyjątkowo kompaktowy do małych łazienek. Możliwość podłączenia dodatkowo grzałki zwiększa jego atrakcyjność
Bardzo ładny grzejnik. Dostawa była za szybka. Po rozmowie miało być za dwa tygodnie, i to by było ok bo były wczasy. Grzejnik dotarł po kilku dniach i był bez nadzoru po domem. Nie było SMS-a ani emaila. Po następnych 14 dniach od dostawy była informacja, że niby wysyłają choć on był pod domem. Brak zgrania i właściwej informacji o wysyłce. Na szczęście nikt nie zajumał grzejnika. Gdyby była jakaś informacja to bym prosił kogoś o zabezpieczenie przesyłki.

Odpowiedź ze sklepu AkroStyle - grzejniki24.com

Cieszymy się, iż grzejnik się podoba. Tak jak cały czas powtarzam - podany czas realizacji jest czasem orientacyjnym - jak grzejnik schodzi z produkcji jest wysyłany bezpośrednio do klienta - jak zejdzie szybciej to jedzie szybciej. Podejrzewam, iż mail od nas wpadł do spamu. Natomiast firma kurierska niezależnie od nas też wysyła mail z informacją i rano SMSa o planowanej dostawie. Niemniej jednak najważniejsze, że grzejnik dotarł i się podoba.
Świetny design grzejnika , szybka i bezproblemowa wysyłka zamówienia. Serdecznie polecam
Super obsługa wszystko się zgadza
Bardzo miła obsługa. Łatwy kontakt telefoniczny. Szybka realizacja

Solidna firma

Bardzo sprawna obsługa, grzejniki ciekawe i w dostępnej cenie, gorąco polecam !!!
Sprawna i kompetentna obsługa przy wyborze grzejnika, dobry kontakt z dostawcą, grzejnik zgodnie z oczekiwaniami, brak jakichkolwiek zastrzeżeń
Świetna obsługa klienta, nigdzie nie doznałam lepszej. Grzejnik też świetny, polecam każdemu!
Super produkt!!
Grzejnik wygląda bardzo ładnie szybka dostawa. Dziękuję
Bardzo miła obsługa, szybka realizacja. Produkt wysokiej jakości