Opinie łącznie (479) Opinie (201) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówionych produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, kompetentna, pomocna i profesjonalna. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako bardzo dobry, szybki, bezproblemowy i fachowy. Jakość produktów jest bardzo wysoko oceniana, klienci doceniają solidność, estetykę i wykonanie. Klienci doceniają fachową pomoc i doradztwo przy wyborze produktów oraz indywidualne podejście. Wygląd i design grzejników są często chwalone za estetykę i atrakcyjność. Informowanie klienta o statusie zamówienia i wysyłki bywa bardzo dobre, choć pojawiły się pojedyncze uwagi o braku komunikacji.

OpinieAkroStyle - grzejniki24.com

Doskonałe doradztwo pani Teresy oraz szybka przesyłka. Jedna rekomendacja na przyszłość: Można przypomnieć laikowi, że do kaloryfera konieczne są zawory i musi zapytać wykonawcę jaki jest stan na budowie tak żeby Sprzedawca któremu nakreślono warunki techniczne na miejscu montażu doradził markę i typ zaworu zalecanego do konkretnego modelu kaloryfera. Inaczej trzeba płacić za przesyłkę kaloryfera i przesyłkę zaworu osobno ponadto wydłuża to czas montażu kompletnego grzejnika.

Odpowiedź ze sklepu AkroStyle - grzejniki24.com

Dziękuję za uwagę - będziemy o tym pamiętać
polecam sklep, nie tylko za szybką wysyłkę, ale też za indywidualne podejście do klienta. Pani Teresa jest specjalista w swojej branży, dlatego może naprawdę fachowo doradzić
Sama dostawa i zakup w sklepie jak najbardziej pozytywnie. Bezproblemowa szybka dostawa. Grzejnik jest również super dobrze zabezpieczony do transportu. Termostat jedynie jest dla mnie rozczarowaniem. Zamawiając termostat w kolorze zawsze otrzymywałam całość w kolorze grzejnika. Tu nakrętka jest ordynarnie czerwona i szpecąca całą instalację.

Odpowiedź ze sklepu AkroStyle - grzejniki24.com

Już spieszę z wyjaśnieniem ...ta "czerwona nakrętka " jest tylko zabezpieczeniem na czas transportu - właściwe pokrętło jest spakowane w pudełku obok i należy je tylko nakręcić w miejsce tej nakrętki.
Bardzo dobry kontakt i dbałość o szczegóły (po zakupie "skomplikowanego" zestawu, sklep dzwonił aby się upewnić czy wszystko dobrze skompletowane)

Bardzo dobry kontakt ze sklepem i doradztwo. Dostawa grzejnika i zaworów szybka oraz bez zastrzeżeń. Grzejnik solidny i mam nadzieję w okresie grzewczym będzie spisywał się bez zarzutu. Polecam!
Pełen profesjonalizm ze strony sklepu, obsługująca Pani przez telefon cierpliwie wytłumaczyła mi wszystko dokładnie jakie zawory potrzebuję do zakupu grzejników .
Bardzo dobry kontakt, fachowa pomoc i porady. Duży wybór wzorów i kolorów. Szybka realizacja zamówienia.

POLECAM

Świetny kontakt, fachowe doradztwo, szybka wysyłka -czego można chcieć więcej? Z pewnością tu wrócę. Polecam!
Jestem bardzo zadowolony z tego że udało się Pani Teresie znaleźć odpowiedni grzejnik oraz szybkiego terminu realizacji. Polecam
wszystk ok, zamówienie i dostawa ekspresowo, polecam
Fachowa obsługa, wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem

Super Sprzedawca

Mimo, że zawiódł kurier Dodtawca wysłał ponownie zamówimy grzejnik. Super polecam
Szybkość w specjalnym zamówieniu, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobra jakość wykonania.
Bardzo ładnie wykonany produkt i w dobrej cenie, do pełni szczęścia brakuje tylko zaślepek w kolorze zamówionego grzejnika:)
Przesyłka ekspresowa. Kontakt telefoniczny bardzo dobry. Grzejnik ma bardzo dobre wykonanie. Jestem zadowolona i polecam.
wszystko załatwione jak należy
Szybka realizacja

Super obsługa. Zamówienie infolinia

Pani przyjmująca zamówienie bardzo kompetentna i pomocna, dobrała wszystkie produkty tak aby do siebie pasowały. Otrzymałam produkty w dwa dni robocze.

• grzejniki24.com
  • sklep@grzejniki24.com
  • Mirków, POL

AkroStyle - grzejniki24.com

Szukasz grzejnika dekoracyjnego, retro, łazienkowego, pokojowego a może elektrycznego ? Nie wiesz co wybrać ? Nie wiesz jaki zawór będzie odpowiedni do twojego grzejnika ...a może szukasz grzałki i ni...