Sklep internetowy Trotec Polska

Opinie łącznie (1425) Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą szybkie i sprawne dostarczenie zamówienia. Większość z nich jest zadowolona z funkcjonalności, wyglądu i działania produktów. Doceniają również profesjonalny kontakt oraz wysoką jakość obsługi. Proces składania zamówień oceniany jest jako prosty. Pojawiają się jednak negatywne uwagi dotyczące kurierów i opóźnień w dostawie. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z automatycznymi, nieprecyzyjnymi odpowiedziami ze strony obsługi. Często wskazywane są trudności z wystawianiem faktur, zwłaszcza po polsku, oraz brak instrukcji obsługi i dokumentacji w języku polskim. Uwagę zwracają także pojedyncze zastrzeżenia do formularzy lub obsługi systemu.

OpinieSklep internetowy Trotec Polska

Firmę Trotec znalazł mi internet :-)

sposób zamawiania ok, atrakcyjne zniżki które przekonały do zakupu oraz wg internetu renoma marki Trotec - to się okaże. sposób wysyłki ok - pierwsze powiadomienie super, dostałem SMS z opcją przekierowania do punktu odbioru. to był pierwszy i ostatni SMS. Operator UPS nie wysłał nic więcej, nie wiedziałem że paczka czeka do odbioru i mało brakowało przesyłka wróciłaby do nadawcy. UPS - fatalna obsługa w zakresie monitorowania paczki. W ostatniej chwili udało się odebrać. Rozpakowałem, produkt wygląda ok. nie zdążyłem tylko uruchomić i nawet nie wiem czy sprzęt działa prawidłowo.
Zapłaciłem za klimatyzator w sklepie internetowym i po kilku dniach wysłałem zapytanie kiedy jest szansa na otrzymanie przesyłki.Dostałem odpowiedź że środki za klimatyzator zostaną zwrócone na konto gdyż są braki w magazynie.W związku z tym kupiłem inny klimatyzator nie czekając na zwrot kosztów bo zbliżały się upały a dwa dni później dostałem informację że klimatyzator został wysłany.Duże zamieszanie i ktoś niedoinformowany wysyła błędne informacje a ja teraz mam dwa klimatyzatory

Wentylator wieżowy

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego wentylatora wieżowego. Świetnie działa i świetnie wygląda. Cicho pracuje i schładza pomieszczenie. Kontakt z firmą bardzo dobry i szybka przesyłka. To mój kolejny zakup w tej firmie.

Zakup wilgotnościomierza

Kupiony wilgotnościomierz dotarł do Warszawy po ok. tygodniu od złożenia zamówienia, ponieważ został wysłany DHL-em z Niemiec. Ogólnie jestem zadowolony - wilgotnościomierz działa bardzo dobrze. Jednak na początku byłem trochę zestresowany, bo potwierdzenie o przygotowaniu przesyłki otrzymałem dopiero po 3 dniach od zamówienia i dokonanej zapłaty.
Produkt super. Do poprawy komunikacja z klientem - odpowiadacie ustawionym tekstem nie do końca odpowiadając na zadane pytanie.

Pompa ogrodowa TGP 1000 E

Pompa solidna, spełnia oczekiwania, bardzo dobry kontakt z obsługą oraz szybka wysyłka. Polecam
Towar dotarł po 2 dniach, dobrze zapakowany, nie sprawdziłem wszystkich urządzeń bo zamówiłem ich ponad 10 ale te które sprawdziłem działają bez zarzutu. Sprzęt do użytku domowego raczej ale fajny :)
Profil prywatny
Bardzo cichy i wydajny w wilgotnym mieszkaniu 50 metrów kwadratowych wysuszy wszystko nawet kilka prań i to w kilka godzin ponadto można ustawić poziom wilgotności na 50 procent co jest bezpieczne dla organizmu człowieka bez ryzyka przesuszenia czego nie mają inne w tej samej cenie ze sklepów budowlanych.
Wszystko sprawnie, szybka wysyłka, produkt dobrze zabezpieczony.
Jak dla mnie strzał w 10! Zakupiłam u Państwa grzejnik elektryczny olejowy z którego jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona! Obsługa,kontakt jak i sama dostawa przebiegła wzorowo,nic nie trzeba ulepszać,a tylko polecać się i ja również szczerze polecam zakup z tej firmy!
Jedną gwiazdkę odejmuję za formularz zamówienia. Przy zakupie dla firmy wpisuje się dane firmy. Oprócz tego obowiązkowe jest podanie osoby zamawiającej. Jestem pracownikiem firmy, ale moje imię i nazwisko pojawiło się na fakturze w nazwie firmy. Na moją interwencję otrzymałem odpowiedź że tak musi być a : "Faktura zostanie uznana przez organy podatkowe". Osobiście wolałbym nie musieć mieć kontaktu z urzędem skarbowym. Towaru jeszcze nie zdąrzyłem jeszcze odpakować
Wentylator działa świetnie, zgodnie z opisem, sprawna dostawa

Opinia grzejnika

Dzień dobry, grzejnik sprawdza się znakomicie. Ogrzewa spokojnie 20m2 przy najniższej mocy (poziom 1 na 3 możliwe). Polecam, nie wydaje dźwięków; wyłącza się gdy pomieszczenie ma odpowiednią temperaturę, włącza się ponownie gdy zaczyna ponownie pracę. Jest bardzo estetyczny i nie szpeci pomieszczenia. Bardzo dziękuję :)

E

sprawna dostawa, wentylator działa bez zarzutu

Szybkość realizacji. Informacje dotyczące aktualnego stanu zamówienia.
Przesyłka dotarła sprawnie i dość szybko

POLECAM

Obsługa od samego początku na najwyższym poziomie. Zamówienie złożone i opłacone 19.11, a 26.11 dostarczone ( zaznaczę , że miejsce docelowe to Polska , Giżycko , woj. warm. - maz., kawał drogi). Firma DHL spisała się, towar zgodnie z zam. dowieziony w całości :-). Kupujący bardzo zadowolony. Dziękuję, polecam.
Cała transakcja kupna przebiegła pomyślnie, jestem zadowolony z produktu oraz całej obsługi kupna osuszacza.
Szybko i sprawnie, wszystkie zamówione towary doszły nieuszkodzone.
Jest OK. Oby tak dalej.