najbardziej pozytywna opinia
7 wrz 2023
duży wybór produktów ułatwiających życie. Takimi są obecnie urządzenia chłodzące. Trzy lata temu kupiłam aircooler P50, dzięki któremu można swobodnie przeżyć upały. Teraz ten sam model, który uważam za niesłychanie przydatny, łatwy w obsłudze, elegancki w formie i oferowany w rozsądnej cenie, zamówiłam dla przyjaciółki Kupiłam u Państwa także pionowy odkurzacz, wygodny, bardzo dobry jakościowo i w przystępnej cenie.Cenię Trotec za jakość wyrobów, duży wybór, rozpiętość cen. Terminowość dostarczania zakup i szybkość ich dostawy. Klimatyzer zamówiony w poniedziałek rano dotarł do domu przyjaciółki we czwartej o godz 11. Sama nie miałam też żadnego problemu z przeglądem i konserwacją używanego sprzętu.Z satysfakcją polecam firmę i produkty znajomym. Cenię Waszą rzetelność, profesjonalizm obsługi i przyjazny stosunek do klienta.
Niestety jestem załamana po powrocie z pracy otworzyłam pudełko wyciągam promiennik a tu popękana i wręcz zerwana powierzchnie grzewcza (rurka szklana z drutem w środku) !!! co dalej znowu walka o reklamację??? przesyłanie kto z kim itp.... a czas który czekałam na ten promiennik to ładnych kilka dni !!! i co dalej
Opinie nt. sklepu Sklep internetowy Trotec Polska
22 lis 2023
17 lis 2023
15 lis 2023
23 lis 2023
PORAŻKA
Podczas drugiego uruchomienia szlifierki pojawił się dym i przestała działać
Ładowarka do akumulatorów po trzech cyklach ładowania przestała ładować
NAJGORSZE ELEKTRONARZĘDZIA
1 dzień temu
Towar dotarł uszkodzony, nie został oznaczony jako przesyłka narażona na uszkodzenie.
7 wrz 2023
duży wybór produktów ułatwiających…