borniak.pl

Opinie łącznie (264) Opinie (173) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość sprzętu oraz materiałów użytych do produkcji, a także funkcjonalność i solidność wędzarni, co przekłada się na satysfakcjonujące rezultaty. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i skuteczną pomocą. Wielu klientów wyraża zdecydowane polecenia firmy i jej produktów innym użytkownikom. Dodatkowo, często podkreślany jest brak problemów oraz zgodność zamówienia z opisem, a szybka i sprawna dostawa przyczynia się do wysokiego poziomu satysfakcji z zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące problemów z kurierem lub opakowaniem.

Opinieborniak.pl

To już kolejna wędzarnia !

To już kolejna wędzarnia, którą kupiłam w tym sklepie, i po raz kolejny jestem w pełni zadowolony. Sprzęt został wykonany z najwyższą starannością – widać, że użyto materiałów wysokiej jakości, a całe wykonanie stoi na naprawdę wysokim poziomie. Wędzarnia jest solidna, estetyczna i dopracowana w każdym detalu. Na szczególne uznanie zasługuje również obsługa klienta. Profesjonalne doradztwo, fachowa pomoc i bardzo miły kontakt sprawiają, że zakupy są czystą przyjemnością. To sklep, do którego z pełnym przekonaniem wracam i który mogę polecić każdemu, kto szuka wysokiej jakości sprzętu oraz rzetelnej obsługi. Pozdrawiam

Polecam i zalecam

Polecam. Kolejne zakupy sprzętu Borniak. Dobre firmy poznaje się jak są problemy. U mnie był mały problem ze sprzętem wcześniej zakupionego ale super podejście firmy i obsługa godne polecenia w dzisiejszych czasach. Zero spychologi i przeciągania tematu. Polecam firmę i sprzęt Borniak.

Jestem zadowolony, gdyż: - szybka dostawa - dobrze opakowane - dobra jakość - proste złożenie i przejrzysta instrukcja obsługi Jedyna wada to kurier/dostawa gdyż kurier dostarczył na uszkodzonej platformie (ale towar nie był uszkodzony - ale miałem obawę, że gdzieś spadło). Druga rzecz - dostawa miała miejsce w dzień powszedni (pracujacy). Kurier dzwoni o 13, że za 3 minuty będzie. Moim zdaniem powinna być jakaś informacja wcześniej o której godzinie można się spodziewać dostawy. I ostatnia rzecz - może mała, ale: taki towar premium powinien być dostarczany gratis! ;-)
Zawartość super ale opakowanie i dostarczenie tragedia. Pudła rozdarte nie do końca byłem pewien czy zawartość jest cała. Kurier postawił i odjechał. Szkoda że przez takie rzeczy tracicie Wy jako dostawca naprawdę fajnych rzeczy
Szybka dostawa, polecam.
Dla mnie jest super.
Szybka dostawa
szybka dostawa, towar zgodny z opisem
troche grubsze zrębki jak ostatnio
szybka wysyłka towaru Polecam

Wędzarnia jest bardzo dobra. Kontakt i wsparcie firmy BORNIAK, super. Polecam! Artur
Wędzarnia rewelacja wyroby wychodzą znakomite polecam

Odpowiedź ze sklepu borniak.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że wędzarnia spełnia oczekiwania, a wyroby wychodzą znakomicie. Życzymy wielu udanych sesji wędzenia i samych pysznych rezultatów! 🔥🥩🐟