Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczne tempo realizacji zamówień oraz szybką dostawę. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, co budzi duże zadowolenie odbiorców. Większość klientów docenia, że produkt odpowiadał opisowi. Stan techniczny produktów (nowych i używanych) jest przeważnie oceniany dobrze lub bardzo dobrze. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi o drobnych niezgodnościach w opisie produktu oraz sporadyczna krytyka związana z wadami lub uszkodzeniami towarów. Kilka osób zgłaszało również problemy techniczne lub nietypowe sytuacje z kurierem podczas dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemktechpol.pl
SUPER ZAKUP
Zakup spełnił moje oczekiwania w 100%. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Składam szczególne podziękowania dla Pana Błażeja, za niezwykle merytoryczną rozmowę spełniającą najwyższe standardy obsługi klienta i super dopilnowanie całej transakcji. Gratuluję firmie takiego profesjonalnego pracownika. DZIĘKUJĘ I POLECAM!
Rewelacja.
Oto poprawiona i estetyczna wersja opinii:
⭐⭐⭐⭐⭐
Zakup używanego akumulatora do wkrętarki przez internet przebiegł bez najmniejszych problemów. Sprzęt działa bez zarzutu – wszystko zgodnie z opisem. Przesyłka dotarła bardzo szybko, a kontakt ze sprzedawcą był świetny i bezproblemowy. Zdecydowanie polecam – pełna rewelacja! 😊
Dobry stan techniczny części.
Dostawa na czas. Zamówione części mimo, że używane to w dobrym stanie technicznym i kompletne - zgodnie z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Brak uwag polecam.
Nóż do kosiarki zgodny z opisem
Oferta pięknie przedstawiona z załączonymi zdjęciami miarki dzięki czemu miałem pewność że nóż do kosiarki będzie pasowal
Dostawa z problemem.Kurier nie dojechał pierwszego dnia ,a podał że nie było adresata w domu.Problem drugi..Następnego dnia zostawil paczkę w sklepie,ale pobranie można było dokonać tylko kartą lub blikem,a mialem tylko gotówkę.
Szybka realizacja.
Kupowany produkt był używany. Oczywiście świadomie kupowałem używany.
Produkt działa więc wszystko jest ok.
Urządzenie w pełni sprawne, szybka dostawa. W. bardzo dobrym stanie. Polecam
Robot koszący i garaż!
Kupiłem dwie rzeczy w tym sklepie. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Sprzęt działa. Szybka przesyłka i dobry kontakt ze sprzedawcą. Mogę polecić z czystym sumieniem!
Kontakt ze sprzedawcą, czas wysyłki na najwyższym poziomie. Gorąco polecam
Super firma, wszystko ok
Stacja parkside
Produkt nie był do końca zgodny z opisem ale i tak spełniał moje oczekiwania
Polecam , bardzo, jakość i szybkość realizacji na wielkim plusie
DOBRY DOSTAWCA
Przekładnia pasowała idealnie pięć minut i była zamontowana wkrętarka działa jak nówka
szybko i precyzyjnie. Towar bez uwag.
Szybka dostawa
Wszystko odbyło się bez problemów. Nawet dostałem prezencik.