Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Wielu klientów chwali wysoką jakość i solidność biżuterii oraz produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i życzliwa, a kontakt jest szybki i bezproblemowy. Biżuteria i produkty są opisywane jako bardzo ładne, piękne i często jeszcze lepsze niż na zdjęciach. Klienci doceniają staranne, estetyczne i eleganckie pakowanie produktów, co potęguje pozytywne wrażenia z zakupu. Obsługa skutecznie i szybko rozwiązuje ewentualne problemy i reklamacje zgłaszane przez klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefilipowicz.pl
Złoty łańcuszek z zawieszką sercem.
Super sklep!
Solidny producent! Pod każdym względem!
łańcuszek dotarł ale był splatany - był NA NIM SUPEŁ!!!!!! Jak Państwu sie to udało, że włożono do pudełka łańcuszek z SUPŁEM?
filipowicz.pl
- +48509253325
- filipowicz.pl
- sklep@filipowicz.pl
- Szczecin, POL
filipowicz.pl
Filipowicz to wielopokoleniowa marka oferująca najwyższej jakości rzemiosło, z historią sięgającą 1991 roku. Firma cieszy się uznaniem klientów, którzy powracają po nową biżuterię, zarówno na prezenty...