filipowicz.pl

Opinie łącznie (1872) Opinie (696) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, bezproblemową i zgodną z opisem realizację dostawy. Jakość produktów, szczególnie biżuterii, jest oceniana bardzo wysoko i często przekracza oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna, życzliwa i łatwo dostępna. Klienci wielokrotnie doceniają łatwość, szybkość i jakość komunikacji ze sklepem. Estetyka i staranność opakowania produktów są często chwalone i budzą pozytywne emocje. Wygląd i estetyka biżuterii oraz jej zgodność z opisem i zdjęciami są oceniane bardzo pozytywnie. Nieliczne zgłoszone problemy są rozwiązywane szybko, sprawnie i z dużą satysfakcją klienta.

Opiniefilipowicz.pl

Złoty łańcuszek z zawieszką sercem.

To już mój drugi zakup i jestem bardzo zadowolony. Jakość wykonania produktów jest bardzo wysoka a obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Personalizowanie graweru nawet najbardziej wymyślną czcionką nie jest problemem. Szybka realizacja zamówienia mega na plus. Polecam i będę wracał do Państwa przy najbliższej okazji.

łańcuszek dotarł ale był splatany - był NA NIM SUPEŁ!!!!!! Jak Państwu sie to udało, że włożono do pudełka łańcuszek z SUPŁEM?

łańcuszek dotarł, ale był bardzo splątany (miał SUPŁY!!!) - czyli nie było to splatanie w trakcie transportu... i przez kilkanaście minut walczyłem z supłami na... złotym łańcuszku... Przez moment chciałem go nawet wam odesłać w obawie że go mogę rozerwać... Po pracy z lupą i igłami uratowałem Państwa przez moja reklamacją
Jestem bardzo zadowolona. Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie, pięknie zapakowaną. Kolczyki które wybrałam prezentują się dużo lepiej niż na zdjęciach. Szczególnie podobał mi się sposób zapakowania przesyłki z którego trudno było wywnioskować co zawiera.
Dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka wysyłka. Darmowy grawer na pudełku. Biżuteria bez wad. Gwarancja darmowej naprawy. Można obdarować bez uwidaczniania ceny. Polecam
Zamówiony pierścionek jest piękny, czas realizacji był dokładnie taki, jak podano przy zamówieniu. Kontakt ze sprzedającym świetny. Jestem zadowolona.
To juz trzecie zamówienie od Państwa, które otrzymałam. Jestem zadowolona z obsługi ,a przede wszystkim z biżuterii, którą kupilam jest prześliczna.
Jak zawsze niezawodni! Bardzo polecam, przepiękna biżuteria, piękne wzory złota, ekspresowa i bezpieczna wysyłka! Naprawdę sklep pierwsza klasa, zawsze Nasz pierwszy wybór :)
Polecam sklep serdecznie, szybka wysyłka biżuteria najwyższej jakości. Ceny niskie, z miłą chęcią tu wrócę.
Realizacja zamówienia szybka, wszystko w najlepszym porządku, łańcuszek zgodny z zamówieniem.
Polecam Filipowicz biżuteria. Złota najwyższej jakości. Swietna obsługa, szybka wysylka. Polecam z całego serca
Firma bardzo wiarygodna i otwarta na kontakt z klientami - przyjmuje bezpośrednio uwagi co do produktów. Oferta bardzo interesująca. Wyroby są bardzo ładne i ciekawe. Proponuję w przypadku sprzedaży naszyjników i łańcuszków dodawać informację, czy układa się on miękko wokół szyi, czy jest sztywniejszy. Pozwoli to uniknąć pomyłek.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i z czasu realizacji:) Mieszkam w Niemczech i dostawa do Niemiec trwała tylko 5 dni roboczych. Fachowa obsługa klienta. Już szykuje kolejne zakupy.👌

Piękny pierścionek

Szybki kontakt pozwolił na zakup w okazyjnej cenie oraz moje jak i kobiety oczarowanie pierścionkiem, nie do opisania!
Witam. Od kilku lat zamawiam biżuterię w sklepie Filipowicz i nigdy nie zdarzyło się że chciałam zmienić ten fakt. Obsługa jest mega, mogę zadzwonić i dopytać,porozmawiać,poprosić np o szybką wysyłkę lub opóźnić ja nap. Naprawdę polecam bo w każdej sytuacji jest pomoc od sklepu,od Pana który odb moje tel. Po prostu warto tu zakupić złoto tj w moim przypadku mam stały rabat więc to też bardzo cieszy. Polecam ,namawiam do zakupów w Jubiler Filipowicz!! I pozdrawiam oczywiście. Stała klientka-marzena kubiak
Szybka wysyłka, towaru zgodny z zamówieniem , polecam

Fajny produkt szybka dostawa

Produkt ładny zdjęcie tego nie odda ale naprawdę ładny. Dostawa bardzo szybka pomimo że był z dodatkiem grawerowaną tabliczka to czas dostawy się nie zmienił pozytywnie zaskoczony. Polecam
Jestem zadowolona z kontaktu telefonicznego. Miły, empatyczny rozmówca pomógł mi w sfinalizowaniu zamówienia. Dziękuję.
Bardzo szybka realizacja. Wszystko dobrze.
Absolutnie trafione piękne kolczyki idealny rozmiar 100% zachwycona zakupem.

Dobra obsługa,życzliwa, dbajaca o klienta, ładny produkt.

Jeden z łańcuszków miał fabryczny defekt. Obsługa sklepu skontaktowała się ze mną i szybko i sprawnie dokonała zamiany. Dodatkowo bardzo profesjonalnie mi doradzono w sprawie wymiany na inny. Wymieniony łańcuszek jest bardzo ładny i bez jakichkowiek uszkodzeń. Spoakałam się ze zrozumieniem i życzliwością. Polecam ten sklep i na pewno zrobię tam zakupy ponownie.