movemore.pl

Opinie łącznie (411) Opinie (214) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę produktów. Większość użytkowników pozytywnie ocenia jakość obsługi klienta, podkreślając jej pomocność, życzliwość i sprawność. Doceniane są również konkurencyjne, przystępne ceny oraz szeroka dostępność asortymentu. Dodatkowo kilku klientów zwraca uwagę na staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Wśród opinii pojawiają się jednak pojedyncze głosy dotyczące problemów z dostępnością towaru na stanie oraz sporadyczne uwagi odnośnie niezgodności produktów z opisem. Zdarzają się również negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta.

Opiniemovemore.pl

Świetny sklep dla aktywnych

Movemore to rzetelny sklep ze świetną obsługą, szybką wysyłką i dobrą ofertą zegarków Garmin, dlatego z zakupów jestem bardzo zadowolony. - Zamówiony zegarek Garmin dotarł szybko, dobrze zapakowany i w 100% zgodny z opisem. - Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta i jasne informacje na każdym etapie zamówienia. - Ceny są konkurencyjne, a dodatkowo doceniam ewentualną możliwość zwrotu i gwarancję na produkty, co daje poczucie bezpieczeństwa przy zakupie online.

Garmin Fenix 7 Pro

Gorąco polecam Sklep, szybka wysyłka, towar dobrze i bezpiecznie zapakowany, samej zawartości nie komentuje, bo kto używa Garminów, ten wie co i jak :)
Super, sprawna przesyłka. Dostawa na drugi dzień. Zegarek nowy, nie śmigany. Cena o wiele niższa niż duża konkurencja typu euro, rtv itp. Polecam.
Realizacja mojego zamówienia była bardzo sprawna. I sam proces zamówienia bez problemu i szybka wysyłka. U mnie w ciągu 24h. Jestem zadowolona bo zależało mi na szybkiej dostawie. Dodatkowo produkt mega!
Bardzo szybka dosyaaa, wszystko w porzadku
Dostawa OK, do oceny urządzenia jeszcze za mało doświadczeń.

bez zastrzeżeń

szybka dostawa, butelki też super

Szybko i sprawnie

Szybko, dobra cena, życzliwa i pomocna obsługa.
używam tydzień spełnia moje oczekiwania . Polecam
Wszystko poszło super!
wszystko jak najbardziej ok zegarek pierwsza klasa 👍👍