medivon

Opinie łącznie (704) Opinie (28) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniemedivon

Szczerze polecam tę matę. Tania nie jest, ale absolutnie warta swojej ceny. Używam od kilku dni i naprawdę robi robotę. Dzień zaczynam od masażu i kończę też masażem, bo praca przy komputerze robi swoje. Plecy w końcu mniej marudzą, a ja czuję różnicę. Jak ktoś się zastanawia, to moim zdaniem warto – polecam.
Plus za szybką wysyłkę i dobrze zapakowany produkt. Ogólnie jestem zadowolona. Obsługa masażera jest prosta, nic się nie zacina i działa tak jak powinno.
Masażer zgodny z opisem, działa bez problemu i jest prosty w obsłudze. Urządzenie ma różne tryby i poziomy intensywności, więc można dopasować masaż do siebie. Zamówienie przyszło bez problemów, wszystko dobrze zapakowane, mogę polecić.
Korzystam z masażera Lumina regularnie wieczorami po pracy, bardzo przyjemny masaż uciskowy. Korzysta z niego nawet mój syn po treningach, polecam :)
Świetny masażer, używam regularnie. Duży plus za jakość wykonania i łatwą obsługę, polecam
Jak na pierwszy raz. Wszystko działa okey. Tylko jakby była jeszcze jakieś torba lub pojemnik do przechowywania.
Bardzo dobry sprzęt, prosty w obsłudze nie mam zastrzeżeń
Polecam!!! Wysyłka express:)… wszystko super i zgodne z opisem.

kołnierz

4 gwiazdki za długość dostawy . Jeżeli kolnierz bedzie się spisywał jak dotychczas to będzie super
Wszystko ok, polecam produkt jak i sprzedawcę

Sklep to kpina!!!!

Sklep to kpina- sprzedają rzeczy, których nie mają na magazynie! Po kilku dniach od zamówienia dostałam e-mail o opóźnieniu wysyłki o ok 5ciu dni roboczych a kilka dni później zadzwonił nieuprzejmy Pan informując, że zamówiony masażer może dotrze końcem maja i stwierdził że mogę sobie zamiast niego wybrać coś innego ze sklepu … Serio ? Mam płacić za coś czego nie chciałam i nie zamawiałam ? Oczywiście zamówienie anulowałam … Głupie mejle o przyznanych rabatach na nieistniejący towar sklep niech zachowa dla siebie … Dziwię się dobrym ocenom - widocznie negatywne są usuwane . Może ktoś jednak przeczyta moją ocenę i uchroni się przed rozczarowaniem.
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem