Klienci bardzo często chwalą szybkie terminy realizacji zamówień i dostaw. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna. Kontakt ze sprzedawcą jest łatwy i szybki, co doceniają klienci. Produkty są zgodne z opisem i zamówieniem, co budzi zaufanie klientów. Klienci zwracają uwagę na wysoką jakość wykonania oferowanych produktów. Proces zakupowy przebiegał sprawnie i bez problemów dla większości klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieAEDMAX24.PL
Jakość wykonania jest na bdb poziomie. Uważam , że należy poprawić wymiary, np zwiększyć głębokość apteczki o kilka cm. aby mieściły się swobodnie opatrunki W2 duże matopat lub opatrunek izraelski duży. Obecnie jest tak, że po włożeniu W2 mały 2 szt i W2 duży 2 szt. apteczka robi się pękata, z trudem dopinana. 2-3 cm głębsza byłaby ok.
Można pomyśleć na zwiększeniem szerokości o ok. 4 cm aby szerokość pokrywała się z szerokością wąskiego fotel na kanapie tylnej. Byłoby kilka cm więcej i dodatkowe miejsce na opatrunki, maseczkę do resuscytacji.
Pozdrawiam
Krzysztof Terlikowski
Świetny sklep! Zamówienie zrealizowane ekspresowo, produkt zgodny z opisem, starannie zapakowany. Obsługa klienta bardzo pomocna i miła. Polecam każdemu, kto ceni sobie jakość i profesjonalizm
Obsługa zamówienia na najwyższym poziomie, super kontakt, polecam
Szybka i bezproblemowa dostawa. Kontakt ze sprzedawcą na najwyższym poziomie. Produkt zgodny z zamówieniem.
Szybka realizacja profesjonalna obsługa
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
Wszystko ok, doskonały kontakt, przesyłka świetnie zabezpieczona.
Termin realizacji, jakość zgodna z opisem.
Szybsza wysyłka i obsługa zamówień.
Gorąco polecam. Zakupy dostarczony na czas. Produkty zgodne z opisem.
Wszystko szybko i sprawnie Polecam
Wszystko SUPER!
Obsługa pozytywna trochę problematyczne wypisywanie oświadczenia dla odroczonej płatności. Dla jednostki OSP dodatkowa wizyta w urzędzie gminy.